frigider Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 5 minute, B.B. a spus: MM zice ca nu pleacă de la Honda, toate discuțiile pe tema asta sunt inutile. Ia multi bani de la ei si nu ii lasa balta. O dreg ei cumva pana pe final de sezon. Ca în familie frate. Respect. Acum 1 minut, xt600 a spus: Oare isi strange intr-un dosar, toate notificarile astea? Am auzit ca le înrămează și le pune pe pereți în băi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 16 minute, B.B. a spus: Am vb cu el si zice sa nu va mai bucurați aiurea. Are bilete deja pt Argentina si compania aeriana nu ii da refund. In plus nu il doare mana așa tare incat sa nu poata frâna... Nu are el nevoie de frane, eventual inca o acceleratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 de ce tot apar artefactele astea langa emoticoane? f enervant. le vad si pe calc si pe tel.. imi distrage atentia, si-asa am dificultati de concentrare le mai vad si pe alea - nu mai inteleg nimic despre ce vorbeam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Si eu m-am întrebat acelasi lucru, enervant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 (editat) Acum 40 minute, Method a spus: Deja lumea incepe sa o ia pe campiii,Aleix parca zicea "dupa prima etapa avem 4 rideri in spital",eee hai las-o in....asta e deja o reactie disproportionata. Aleix il are pe fra-su in spital, intr-o stare destul de nasoala. Are circumstante. Mai sus, am remarcat si eu cate accidentari s-au produs doar la prima etapa. Cand, dupa o singura etapa ai atatia piloti accidentati si atatea abandonuri in curse, ceva nu e in regula. Editat Martie 27, 2023 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 2 minute, xt600 a spus: Aleix il are pe fra-su in spital, intr-o stare destul de nasoala. Are circumstante. Mai sus, am remarcat si eu cate accidentari s-au produs doar la prima etapa. Cand, dupa o singura etapa ai atatia piloti accidentati si atatea abandonuri in curse, ceva nu e in regula. se vor mai calma, au vazut si ei ca nu merita riscul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 https://www.crash.net/motogp/news/1022971/1/marc-marquez-miss-argentina-motogp-after-successful-surgery E suficient de"oficial"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Mda, pot să-mi iau vacanta de MotoGP. See you after the Marquez' break! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 30 minute, B.B. a spus: Mda, pot să-mi iau vacanta de MotoGP. See you after the Marquez' break! Dasvidania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 1 oră, danypop a spus: Nu are nici un sens să concureze în Argentina. Chiar și fără acea penalizare nu o sa facă mare lucru. Cu 2xLL posibil sa nu prindă nici zona punctelor d-apoi top10. Honda are nevoie de date. Date de pe locul 5-10-15. daca nu termina, daca se accidenteaza nu au date si atunci o sa fie din ce in ce mai rau. Uite Yamaha, unde doar Q merge, au nevoie de date ca seteze motoreta si or sa aibe suficiente pe final de campionat. si atunci, o safie ok, doar daca directia care au luat-o o sa fie cea corecta. Cand ai doar 1 pilot la care se analizezi, nu ai prea multe optiuni, nu ai multe directii de urmat. cand ai 8 motorete pe grid ai cel putin 4-5 directii de dezvoltare nu? deci, avea motiv suficient de bun sa mearga in Argentina :). mai ales ca e un circuit pe placul honda, fara prea mult grip. ca sa nu mai zic ca urmeaza COTA, unde eu il dadeam cu sanse reale de a castiga cursele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 21 minute, damager a spus: Honda are nevoie de date. Date de pe locul 5-10-15. Au 3 piloți încă și probabil ca o sa îl înlocuiască Bradl. Onda e în găleată și asa o sa rămână tot anul. Fac un pas iar ceilalți fac unu și jumătate... Din partea mea pot rămâne în umbră cam tot atât timp cât au dominat în ultima vreme, ma refer la japo. Iar MM dacă mai vrea campionate ar face bine sa schimbe șatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 1 oră în urmă, danypop a spus: https://www.crash.net/motogp/news/1022971/1/marc-marquez-miss-argentina-motogp-after-successful-surgery E suficient de"oficial"? Pffff deja e tradiție Început de sezon și accidentare. E vreun doctor pe aici? E normal asa timp mare de recuperare pt un deget? Se vorbea de familia ducati ca se analizează datele de la toți și se împart, toți au acces. Cică Peco nu e cel mai bun la toate,ex un pilot e bun la curbe de viteza mare,altu la ace de par etc iar Peco doar e bun per total. Acum 11 minute, danypop a spus: Onda e în găleată și asa o sa rămână tot anul. poate, dar ei il au pe MM. a zis si el ca i-a zis echipa "uite avem probleme aici aici si aici dar lasa ca le rezolvi tu" si asa au facut. va evolua, vor aduna date etc. dupa jumatea sezonului vom sti mai precis care e treaba. dupa finalul sezonului vom sti sigur :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 19 minute, frigider a spus: Cică Peco nu e cel mai bun la toate,ex un pilot e bun la curbe de viteza mare,altu la ace de par etc iar Peco doar e bun per total. adica e cel mai complet din tot pachetu de la Ducati... prima etapa foarte buna pt el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 2 minute, Cavaleru a spus: adica e cel mai complet din tot pachetu de la Ducati... prima etapa foarte buna pt el Maxim de puncte. Era nașpa când MM lua titlul cu x etape inainte..sa vedeți Peco ce face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 10 minute, frigider a spus: Maxim de puncte. Era nașpa când MM lua titlul cu x etape inainte..sa vedeți Peco ce face nu-l dau inca pe MM ingropat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 37 minute, frigider a spus: va evolua, vor aduna date etc. dupa jumatea sezonului vom sti mai precis care e treaba. dupa finalul sezonului vom sti sigur :)) Parcă am auzit muzica asta cam cu un an în urma. Dar e bine ca ești optimist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 4 minute, Cavaleru a spus: nu-l dau inca pe MM ingropat nici eu.dar nu-l ajuta absenta si nici un deget busit... Chiar acum, danypop a spus: Parcă am auzit muzica asta cam cu un an în urma. Dar e bine ca ești optimist dada, eu am fost ai incredere in mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 4 minute, Cavaleru a spus: nu-l dau inca pe MM ingropat Pe MM nu dar onda e cam îngropată de ceva timp și o sa mai fie o perioadă. Am zis asta acum un an și o repet si acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 Acum 16 minute, danypop a spus: Pe MM nu dar onda e cam îngropată de ceva timp și o sa mai fie o perioadă. Am zis asta acum un an și o repet si acum Lucrează man, externalizeaza Ai putintica răbdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 https://www.crash.net/motogp/news/1022868/1/injured-pol-espargaro-set-sidelines-he-ll-come-back-normal-life Săracul Acum 12 minute, frigider a spus: Ai putintica răbdare Am am Acum 31 minute, frigider a spus: ai incredere in mine. Tot timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 n-am vazut cazatura lui Pol o sa caut sa vad daca o gasesc suna naspa accindetarea lui cu vertrebe si maxilar. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 4 minutes ago, Cavaleru said: n-am vazut cazatura lui Pol o sa caut sa vad daca o gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 la inceput pare ca se duce chill si apoi mare tumba.. gizz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 După astfel de accidentări îți vine să bagi picioru-n tot, pasiune, faimă, bani, titluri(măcar de avea vreo 5-6) Ramai desfigurat și olog pe viață. Mari riscuri.... Și când mai vezi că-i înjura pe aici lumea ca nu le place de moaca lor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 27, 2023 Share Postat Martie 27, 2023 pai din tastatura e usor sa fi ciumeg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate