Djenavar Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Ohhho MM nu se lasa, la altoit pe Bezechi:)), a vazut parapetul cu ochii Bezz:)),ce nebun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Q1 e loterie cu circuitul in uscare. Daca MM nu trece in Q2 cred ca macar in Sprint o sa joace popice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Cam prost Marc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Poate cineva sa verifice, nu exista un capitol la pariuri pentru de cate ori o culca MM pe weekend ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Acum 3 ore, damager a spus: Pana la urma MM are dreptate. Doar Zarco putea evita, el ce sa faca? sa inchida gazul ca iese cineva de la boxe? Din ceea ce am vazut pe inregistrari, Zarco era pe exteriorul virajului, nu se afla pe trasa, ca sa incomodeze pe cineva. De fapt, nici macar nu depasise marcajul bretelei de intrare pe circuit, in momentul impactului. Nu prea avea ce sa evite Zarco. Nu a fost vina lui ca a cazut MM si nici a lui MM ca a cazut exact in locul ala. Insa este deranjanta declaratia lui MM, la adresa lui Zarco, acuzele pe care i le aduce si care nu au legatura cu realitatea. Si nu este el cel care ar trebui sa faca asemenea declaratii. Ce sesiune Q1 au facut Binder si MM... Vin, din nou looser... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Cam de rahat Honda aici, nu au lucrat la mobra cu care a cazut in Q1 si acum o bibilesc pe aia cu care a cazut in Q2. A stricat MM cu cazatura nr 3 din calificari ultimele minute o gramada de tururi rapide. Deja cred ca are o hala industriala refrigerata cu carne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 (editat) Acum 35 minute, PzKpfW a spus: Cam prost Marc. Cel mai dăștept din curtea școlii, laolaltă cu fo' câțiva forumiști dă p-aici! Acum 35 minute, RuInCV a spus: un capitol la pariuri pentru de cate ori o culca MM pe weekend De 3 ori doar în ultima oră, cred că e record... A terminat HRC stocul de piese, deja demontează de pe alte 🏍, nu pot ei avea cât poate mm rupe! Editat Iunie 17, 2023 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Care ultima ora, calificarile au 15 min fiecare, o cazatura la fiecare 10 minute e intr-adevar un record Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 (editat) Acum 2 minute, ENEOS a spus: .... nu pot ei avea cât poate mm rupe! Ce ippon seoi nage a luat in Q2... ma intreb daca nu pisa sange dupa ce da cu rinichii de pamant in halul ala... Editat Iunie 17, 2023 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Pana si Bradl la Servus TV nu isi explica fenomenul si e colegul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Acum 16 minute, RuInCV a spus: Cam de rahat Honda aici, nu au lucrat la mobra cu care a cazut in Q1 si acum o bibilesc pe aia cu care a cazut in Q2. Avea elemente prea multe si complexe de reparat pentru a se incadra in 15 minute. In plus, moto aia era cu setup de ud, foarte diferit de ala de uscat, inclusiv furca si bascula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Acum 28 minute, RuInCV a spus: Cam de rahat Honda aici, nu au lucrat la mobra cu care a cazut in Q1 si acum o bibilesc pe aia cu care a cazut in Q2. A stricat MM cu cazatura nr 3 din calificari ultimele minute o gramada de tururi rapide. Norocul lui ca e singurul pilot Honda si pot dezmembra piese de cele ale alora de acasa sau din spital. Acum 18 minute, ENEOS a spus: De 3 ori doar în ultima oră, cred că e record... A terminat HRC stocul de piese, deja demontează de pe alte 🏍, nu pot ei avea cât poate mm rupe! Urmeaza ca Brembo sa anunte ca vor incepe fabricarea de carene, pentru o franare mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Le Mertois Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Acum râcâie să scoată abțibildurile cu număru' lu Mir, și să pună cu 93, că nu se știe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Acum 2 ore, PzKpfW a spus: Cam prost Marc. Urmareste interviul de pe btsport dat cu o zi inaintea incidentului cu Zarco. Omul nu e prost, doar ca va calca pe cadavre pentru a isi atinge scopul. Singura persoana apropiata dintre cei de la start de frac-su, restul sunt o motivatie in a ii descalifica si invinge. Pe scurt, merge tare si calca pe cadavre. Profesional cel mai bun, personal... o javra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Acum 6 ore, frigider a spus: poate nu ați observat dar zarco zice că nici el nu a fost vinovat atunci, că a fost lovit din spate, nu că i a luat aerul/spațiul de frânare lui Morbi. Pai a fost lovit din spate! Mi se pare ca se judeca cu dubla măsura.Acum când AM a trecut printre 3 pe frane și a ieșit de pe circuit și a zis ca s-au mișcat aia pe frânare și I.au luat downforce ul a fost vina...cui?A lor sau a lui AM? Acum 6 ore, damager a spus: Pana la urma MM are dreptate. Doar Zarco putea evita, el ce sa faca? sa inchida gazul ca iese cineva de la boxe? Problema e de fapt iesirea pe exteriro de la boxe. Ar tb sa schimbe iesirea dupa viraj. Dar, eu sunt doar curios ce ar fi declarat dc era invers situatia. Da,ok,el a forțat (ceea ce normal) și a greșit (ceea ce se întâmplă pe un circuit când forțezi) dar după cum bine a zis Zarco,nu poți face asa declarații în presa pt ca MM indirect a dat vina pe Zarco,ceea ce e pur și simplu aberant : auzi sa stai pana trece lumea marș maa,pai el asa stătea nu?Haida de. Ok,intradevar breteaua de ieșire e pur și simplu stupid poziționată dar totuși nu poți spune ce a spus MM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 17, 2023 Autor Share Postat Iunie 17, 2023 Acum 2 ore, RuInCV a spus: Cam de rahat Honda aici, nu au lucrat la mobra cu care a cazut in Q1 si acum o bibilesc pe aia cu care a cazut in Q2. A stricat MM cu cazatura nr 3 din calificari ultimele minute o gramada de tururi rapide. Deja cred ca are o hala industriala refrigerata cu carne. Pe langa asta, l a ajutat indirect pe Peco in pole. Deci...naspet pt campionat Acum 1 oră, Le Mertois a spus: Acum râcâie să scoată abțibildurile cu număru' lu Mir, și să pună cu 93, că nu se știe... Nu zici deloc rău. Ai stofa de angajat HRC. Nu va merge pt honda MM la anu. Nu are cum frate. Știu, nu sunt locuri. Și ce? Nu se poate rula o echipa cu 3 oameni cum s a mai făcut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Acum 9 minute, frigider a spus: Știu, nu sunt locuri. Și ce? Nu se poate rula o echipa cu 3 oameni cum s a mai făcut? Si daca totusi nu se poate sa mearga la alta echipa macar organizatorii sa-l lase pe el sa aiba doua motociclete de rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 17, 2023 Autor Share Postat Iunie 17, 2023 Acum 15 minute, therocketscientist1 a spus: Si daca totusi nu se poate sa mearga la alta echipa macar organizatorii sa-l lase pe el sa aiba doua motociclete de rezerva. Asta da concesie. Și poate alea 2 in plus sa fie Ducati. Când se trage linie e pe 7. Nu e f rău. Totuși șanse mici să câștige. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 (editat) Acum 13 minute, frigider a spus: Totuși șanse mici să câștige. Eu merg pe un double bagel (2x0, 2xDNF) weekendul asta. Este foarte motivat. Editat Iunie 17, 2023 de ilarionciobanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 1 hour ago, nike said: Urmareste interviul de pe btsport dat cu o zi inaintea incidentului cu Zarco. Omul nu e prost, doar ca va calca pe cadavre pentru a isi atinge scopul. Singura persoana apropiata dintre cei de la start de frac-su, restul sunt o motivatie in a ii descalifica si invinge. Pe scurt, merge tare si calca pe cadavre. Profesional cel mai bun, personal... o javra. Mă refeream la căzăturile repetate din Q, cu precădere căzătura inutilă din Q1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Superba lupta in 5 de la vaful cursei. Ma bucur ca nu s-a cazut deloc in primele 4 tururi. Caz singular in acest sezon cu sprinturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 S-au răsfirat. Se mai bate Binder cu Marini pentru locul 4. În rest cred că așa se termină (fără vreo greșeală personală). Singura necunoscută: cade Marc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Le Mertois Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Hai că am auzit-o și p-asta la Prima : "sărmanul Quartararo"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Cel mai anost sprint de pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Cum poate să meargă Binder, e aproape culcată motocicleta aia pe frânare. Supermoto. Se pare că Martín a învățat să nu mai cadă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate