ilarionciobanu Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Acum 22 ore, ilarionciobanu a spus: Eu merg pe un double bagel (2x0, 2xDNF) weekendul asta. Este foarte motivat. Nu tocmai cum ma asteptam, insa mi-a iesit pronosticul :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 (editat) Acum 16 ore, frigider a spus: vlc-record-2023-06-17-22h07m33s-04.MotoGP.Sprint_Race.mp4-.mp4 nu toti is MM Ba uite in clipul postat ca sunt piloti ca MM Acum 4 ore, September a spus: Va semna vreodată Ducati cu MM, care ar pleca mâine (bine, nu poate) pe jumătate din bani, ca să mai ia 2 titluri, să-l depășească pe Rossi? Vor uita ăia povestea din 2015 făcută zeului lor? Niciodată cred. Au campioni italieni din școala lui Rossi. Sau când va face MM 35 de anișori, îi vor da una? Bine, dacă nu se va apuca de gimnastică acrobatică până atunci. Stă ceva prin aer, forțând limitele... Ce înseamnă domnule să câștigi încrâncenat toate bătăliile dar să nu vezi nițel în viitor cum vei pierde războiul. consider cea mai buna postare a topicului (pe langa topic) Acum 3 ore, damager a spus: Buna strategie...la ce tractiune are ktm-ul ala pe iesire, si la cum reuseste sa franeze MM, cred ca ar reusi sa se bata cu ducati. acuma, nu stiu dc are ktm buget pt cate piese de schimb are nevoie MM pe week-end Se gasesc bani pentru MM, mai ales ca a spus clar ca se va revansa fata de KTM Nu are nevoie de carene la KTM, la Honda de acum da. Acum 1 oră, B.B. a spus: Da, MM-ul e disperat, eu tot ce sper e să se calmeze și să-și dispute campionatul asta cu Quartararo și asta e. Mai bine așa decat schilod și out for good. Nu merge troaca, nu merge, asta e. Ai inceput sa gandesc ca un ducatist pe vremuri Acum 53 minute, Speedy.K a spus: Deocamdata MM sade pe tusa in cursa de azi. Ii putea administra ceva cocaina sa participe, dar pentru binele tuturor au gasit un motiv sa nu participe Acum 46 minute, B.B. a spus: Cred ca totusi o sa vizionez cursa sa vad daca il bate JM pe Baiaiaiaa Castiga ala care merge cu Hard fata si Soft spate Editat Iunie 18, 2023 de nike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Pecco nu cred că pupă podium azi. Go, BiB, go! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Sunt curios cat mai sta Luca in spatele lui Peco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Acum 2 minute, Geologu a spus: Pecco nu cred că pupă podium azi. Go, BiB, go! Ce viol își ia Miller ahhaha Q e pe chill se bate cu Bestia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Le Mertois Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Acum 9 minute, xt600 a spus: Sunt curios cat mai sta Luca in spatele lui Peco. La ce cursă te uiți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Acum 14 minute, Geologu a spus: Pecco nu cred că pupă podium azi. Hai că și-a revenit. Run, BiB, run! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Pacat de Binder... totusi venea tare Zarco! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Pffii săracul Binder. Primul abandon cică.Foarte constant oricum omul. Din câte am văzut a pierdut nițel spatele pe frânare a încercat sa frâneze din nou dar nu s.a mai putut încadra. Păcat. Ce bine frânează Bagnaia în 1...ce-i al lui e al lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 7 tururi , a inceput cursa MTFK!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Ce cursaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Bravo ducatistilor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 (editat) Finuță mișcarea signorinei Francesca. :))) Dacă insista puțin poate vedeam un backflip azi. Editat Iunie 18, 2023 de Geologu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Ce greseala la Bag. L-a costat depasirea probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Chiar acum, damager a spus: Ce greseala la Bag. L-a costat depasirea probabil. 100% Bun Martin N.a greșit a stat drept oricât l.a forțat Bagnaia Bravo amândoi Greșeala lui Bagnaia din penultimul tur a decis rezultatul. Se pregătea sa vina cât mai aproape ca mai apoi în primul viraj din ultimul tur sa ii dea fatala.In cascada JM era mai bun,doar pe frânare în 1 acolo Bagnaia era clar superior. Frumoasa cursa.Da.Bataie pana în ultimul viraj pt locul 1. Hmm,cine zicea ca nu e spectacol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 (editat) Acum 49 minute, nike a spus: Castiga ala care merge cu Hard fata si Soft spate S-a adeverit. Se vede că te pricepi. :))) Editat Iunie 18, 2023 de Geologu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Frumos final. JM s-a aparat impecabil. Faina victorie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Acum 2 minute, Method a spus: 100% Bun Martin N.a greșit a stat drept oricât l.a forțat Bagnaia Bravo amândoi Greșeala lui Bagnaia din penultimul tur a decis rezultatul. Se pregătea sa vina cât mai aproape ca mai apoi în primul viraj din ultimul tur sa ii dea fatala.In cascada JM era mai bun,doar pe frânare în 1 acolo Bagnaia era clar superior. Frumoasa cursa.Da.Bataie pana în ultimul viraj pt locul 1. Hmm,cine zicea ca nu e spectacol? Martin de nebatut pe coborarea aia. Acolo s-a facut diferenta parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Bagnaia cu morga aia în winners circle îmi aduce aminte de Lorenzo.Campion campion dar parca totusi cam multă aroganță. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Mare nebunie era in echipa oficiala Ducati daca l-ar fi luat pe Martinica in locul lui Bestianini. Toate Ducati urile in primele 10 mobre. Honda deja nu mai participa, pianul Yamaca trebuie racordat Martinica, la fel de bun precum Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Vai ce era sa facă Zarco în primul viraj pe ultimul tur. Talk about saves...omg. Ba deci ma enervează fatza lui Bagnaia zici ca a abandonat tehnic nu ca a terminat pe 2 asa opărit e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Acum 31 minute, Le Mertois a spus: La ce cursă te uiți? Cand am postat, Luca statea de vreo 2 tururi in roata spate a lui Peco. Ulterior, lucrurile au evolut altfel. Probabil ti-a scapat detaliul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Un lucru bun weekendul asta: n-a mai câștigat Bananiaiaia.. Bravo JOrge Martin!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Acum 1 minut, nike a spus: Toate Ducati urile in primele 10 mobre. Honda deja nu mai participa, pianul Yamaca trebuie racordat Martinica, la fel de bun precum Marcel Ducati șefi,n.ai ce. KTM pe 2 dar mult în spate,KTM se poate bate cu VR46 cu GP22 nu cu GP23's. JM...îl mai despart 8 campionate și e lângă MM Dar e încă foarte tânăr,om vedea când face 30 de ani dacă mai suntem și noi și el pe zonă.Mai,eu cred ca are potențial sa se ridice la performanțele lui MM,sunt fan JM si il urmaresc încă de când era în moto3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 18, 2023 Share Postat Iunie 18, 2023 Acum 4 minute, nike a spus: Mare nebunie era in echipa oficiala Ducati daca l-ar fi luat pe Martinica in locul lui Bestianini. Toate Ducati urile in primele 10 mobre. Honda deja nu mai participa, pianul Yamaca trebuie racordat Martinica, la fel de bun precum Marcel Reacordat. Da. Martinica pe urmele lui MMizerie. Sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate