damager Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 1 oră în urmă, Method a spus: are 300 de ani Aleix... Si eu totusi tind sa cred ca Rivola "si prietenii" au facut acea motoreta... Da... rivola cu prietenii lui s-au jucat in curtea scolii cu mobra. Chiar crezi ca o mobra se dezvolta fara feedback devla pilot? La inceputie multe vreme Esp a fost singur cu Savadori. Oare de la cine o fi luat feedback? pe de alta parte, tocmai s-a confirmat ca a fost abordat si Esp de honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 Acum 13 ore, frigider a spus: colegu intreba daca e fit, ca cica s-a accidentat la ferma vr46, l-a pus rossi la arat sau ceva de genul. Aaa.. am inteles. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 Pffff, Banania ratează q2-ul. Bez impecabil având în vedere situația lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Octombrie 13, 2023 Autor Share Postat Octombrie 13, 2023 FB1 o ia pe urmele lui FQ20 de anul trecut. hai ca e bine, pare interesant sfarsitul de campionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 JM are din ce in ce mai multe sanse la campionat. Peco pare ca nu se regaseste.. Bez impecabil, un FP perfect, chiar trecuse pe 1 cu 10 minute inainte de final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 Hai sa nu ne grăbim. 1,2,3 curse poate merge și el mai slab fără sa putem spune ca a cedat lupta pentru titlu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Octombrie 13, 2023 Autor Share Postat Octombrie 13, 2023 nu zice nimeni ca a cedat, doar ca pare ca nu-si gaseste ritmul potrivit pentru a ramane(se lupta) acolo in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 1 oră în urmă, damager a spus: Da... rivola cu prietenii lui s-au jucat in curtea scolii cu mobra. Chiar crezi ca o mobra se dezvolta fara feedback devla pilot? La inceputie multe vreme Esp a fost singur cu Savadori. Oare de la cine o fi luat feedback? pe de alta parte, tocmai s-a confirmat ca a fost abordat si Esp de honda. Nu spun ca nu conteaza.Insa nu il vad pe Aleix drept "creatorul" acelei motorete.Sub nici o forma. Pe acest sistem,inseamna ca la Ducati sunt numa somitati de au scos asa o motoreta. Normal ca se asculta feedback'ul pilotului si normal ca este o parte importanta a dezvoltarii,dar nu cea mai importanta.Ei lucreaza foarte mult cu telemetria coreland feedback'ul pilotului,pana la urma tot la data se reduce totul. Stiu ca se tot propovaduieste aceasta chestie cu "piloti care au dezvoltat motorete",eu nu sunt de acord cu asa ceva. Mai zic o vorba : Aleix e din fuckin 2017 la Aprilia....ma,pana n-a venit Rivola n-am prea vazut Aprilia sa se bata la podiumuri.Cam mare coincidenta nu? Acum 32 minute, Cavaleru a spus: JM are din ce in ce mai multe sanse la campionat. Peco pare ca nu se regaseste.. Bez impecabil, un FP perfect, chiar trecuse pe 1 cu 10 minute inainte de final. Nu il da asa ofilit pe Pecco,are un learning curve fantastic per weekend.Intotdeauna incepe slow dar in cursa e redutabil. O fi el,ii face factory'ul setupul perfect pana sambata,nu stiu...cert e ca duminica tot timpul e in forma. ...vad ca incepe si Martin sa le prinda pe genunchi ca Memelu in zilele lui bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 Saracul AM73. Dupa cat s-a batut pentru Gresini tot anul acesta chiar nu merita sa i se aduca un asa coleg rapid. :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 si va fi maaaare surpriza, daca el va invarti casca lui MM atunci ce mama dracului va mai fi???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 Acum 39 minute, apriliacluj a spus: si va fi maaaare surpriza, daca el va invarti casca lui MM atunci ce mama dracului va mai fi???? slabe sanse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 Acum 3 ore, therocketscientist1 a spus: Saracul AM73. Dupa cat s-a batut pentru Gresini tot anul acesta chiar nu merita sa i se aduca un asa coleg rapid. :)))) Teoretic fra-su e mai rapid..dar mai subred decat oricare altul de pe grila. Vedem daca poate calca pe urmele lui Rossi sau Stoner cu titluri castigate cu producatori diferiti. In schimb Ducati se fraca pe maini la capitolul vanzari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 Pe partea psihica Peco a pierdut campionatul. Merge din rău in mai rău. Mereu nervos,mereu probleme.. Acum 7 ore, therocketscientist1 a spus: Saracul AM73. Dupa cat s-a batut pentru Gresini tot anul acesta chiar nu merita sa i se aduca un asa coleg rapid. :)))) O sa l găsească atârnând în rulota :)) Acum 10 ore, ioio_viola a spus: nu zice nimeni ca a cedat, doar ca pare ca nu-si gaseste ritmul potrivit pentru a ramane(se lupta) acolo in fata. Exact. Nu mai e acel Peco care mereu e sus. Mereu. Acum 11 ore, ioio_viola a spus: FB1 o ia pe urmele lui FQ20 de anul trecut. hai ca e bine, pare interesant sfarsitul de campionat Asta ma gândeam și eu. Culmea,după revenirea aia rapida după accidentul ala nașpa.. Am zis atunci ca gata, s a terminat.. Tot peco iese. Uite ca nu. Îl apasă rău Martin. Și Bez,pe moto mai veche,nu? Îl apasă rău probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Octombrie 13, 2023 Share Postat Octombrie 13, 2023 La 12.10.2023 la 10:02, danypop a spus: Pai nu asta a făcut și Valentin înainte de retragere? A plecat la o echipa de client. Îl copiază întru totul după cum menționau pe aici niște "galbeni" în urma cu ceva timp Si cum radeai tu si Belbody.Acum o sugi in batista.Dar cu tupeu obraznic. Daca taceai filosof ramaneai. Honda au dormit pe ei in ultimii doi ani. Au crezut ca se intoarce MM si o sa faca rahhatul praf. In cele din urma au inteles ca e terminat si a picat ca o manusa dorinta papagalului de a pleca. Vaya con Dios,au zis japonezii.Si au economisit 12 milioane se euro. Buni de bagat in aero(cum zice Method). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 14, 2023 Share Postat Octombrie 14, 2023 Banania ratează q2-ul, pffffff scos chiar de colegul de echipa care cred ca anul acesta nu s-a clasat niciodată în calificări în fața lui Pecco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 14, 2023 Share Postat Octombrie 14, 2023 (editat) sesiune de calificari Q2 dezastru si pe JM si pentru Bez amandoi au cazut Marini de nicaieri ia poleul in fata celor 2 Aprillii MV si AE Primul Pole al lui Marini la clasa mare de remarcat ca ambii piloti honda au cautat plasa ducatiurilor, Mir a stat lipit de Peco dar acesta a mers foarte slab, la MM l-a urmarit pe JM dar si pe AE fara prea mult succes luand si o tranta usoara. Editat Octombrie 14, 2023 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 14, 2023 Share Postat Octombrie 14, 2023 Azi am asistat la lectia: Ce și cum sa faci ca să-ți diminuezi șansele la campionat. Profesori: Banania Francesca, Gheorghe Martinel și Marcel Bezechiel. Generația piloților rapizi! Da, sunt rapizi dar se și fâstâcesc repede, atunci când ți-e lumea mai dragă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 14, 2023 Share Postat Octombrie 14, 2023 Acum 8 minute, danypop a spus: Azi am asistat la lectia: Ce și cum sa faci ca să-ți diminuezi șansele la campionat. Profesori: Banania Francesca, Gheorghe Martinel și Marcel Bezechiel. Generația piloților rapizi! Da, sunt rapizi dar se și fâstâcesc repede, atunci când ți-e lumea mai dragă Peco a mers prost de la inceputul FPurilor, Bez a fost rapid ieri la fel si JM dar sa ai asa failuri pt toti 3 si pe acelasi circuit.. greu de inteles. Mai ales pt JM care nu avea nici un pic de presiune dupa ce Peco nu a trecut de Q1... sunt dezamagit de inconstanta lui Bez, ieri a scos un timp bun, ma asteptam la o calificare in prima linie azi. poate ca e bine cateodata sa treci si prin Q1 sa mai ai ceva timp in plus de rulat pe pista, vezi cazul lui Marini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 14, 2023 Share Postat Octombrie 14, 2023 Partea buna la grila asta este ca am putea avea niste dueluri misto intre baietii de top chiar in pluton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 14, 2023 Share Postat Octombrie 14, 2023 Acum 2 minute, Speedy.K a spus: Partea buna la grila asta este ca am putea avea niste dueluri misto intre baietii de top chiar in pluton. si trante... sper sa scape Bez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 14, 2023 Share Postat Octombrie 14, 2023 om de cuvant Basti, a zis chiar el ca o sa ii faca viata grea lui Peco si uite ca datele de la alte 7 moto nu ajuta mereu. mare noroc a avut JM. moto a 2-a avea H pe fata, nu ce vroia el. altfel ar fi mers mai bine poate. a balbait-o pe vibrator, sunt inaltate ca sa nu mai treaca lumea de ele. genul de etapa care decide un campionat. circuitul e dubios, usor de gresit pe el. care o pune jos cursa asta iese din cursa, la mine ati auzit prima oara :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 14, 2023 Share Postat Octombrie 14, 2023 Doarme omul un pic mai mult in weekend si se trezeste cu Maravila si Marini pe primele 2 locuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 14, 2023 Share Postat Octombrie 14, 2023 Acum 3 minute, therocketscientist1 a spus: Doarme omul un pic mai mult in weekend si se trezeste cu Maravila si Marini pe primele 2 locuri... de la calificare pana la cursa e cale lunga. nicio sansa sa castige unul din ei. stim cu totii ca dupa 3 curbe Vin e pe 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 14, 2023 Share Postat Octombrie 14, 2023 Excelenti Ducatistii VR46. Din spital direct pe podium nu e putin lucru. JM89 a fost pana acum in sprint intr-o cursa, ceilalti, restul lumii in alta cursa. Este in alt ritm fata de ceilalti. Bravo lui si echipei pentru mobilizarea din ultimele 2 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Octombrie 14, 2023 Autor Share Postat Octombrie 14, 2023 Acum 3 ore, Cavaleru a spus: sunt dezamagit de inconstanta lui Bez, ieri a scos un timp bun, ma asteptam la o calificare in prima linie azi. poate ca e bine cateodata sa treci si prin Q1 sa mai ai ceva timp in plus de rulat pe pista, vezi cazul lui Marini. Omul e intr-o mana. Operat Duminica cu sanse mici de a participa weekend-ul asta si a luat locul 3 in cursa de sprint. Eu zic ca e de apreciat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate