frigider Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Acum 1 oră, Kagemusha a spus: Lucru,ms. Acum 9 ore, ENEOS a spus: Jegul = #93? 🫣 Întreb pt un prieten fan Rossi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Acum 10 ore, frigider a spus: noua ora a romaniei S-a schimbat ora? Om fi trecut pe fusul Moscovei deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Acum 43 minute, ENEOS a spus: S-a schimbat ora? Om fi trecut pe fusul Moscovei deja? s-a inversat practice cu fp2 si nu stiam daca orele au ramas la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Nenea de la Digi a revenit. Martin nu a reusit startul in Qatar anul trecut, pentru ca ia sabotat Ducati motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Nu e rău pentru "expiratul" MM prima sesiune de calificări. Primul, din cei 4 ce folosesc acest tip de mobre🫤 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Acum 13 minute, Djenavar a spus: Nenea de la Digi a revenit. Martin nu a reusit startul in Qatar anul trecut, pentru ca ia sabotat Ducati motorul Da și eu am remarcat. Si alta,Citez "Eu am părerile mele și nu ma poate nimeni convinge de altceva"...mda...e bine sa declami asa ceva mai ales din postura de comentator,mai ales despre ceva despre care ți.ai făcut o asemenea părere categorica având date și cunoștințe din interior ...zero?minus 1? În fine...comportament de bătrân bășinos. JM a dat.o ca de obicei...nu am înțeles de ce i s.a anulat ultimul timp din moment de BB căzuse în spatele nu în fața lui. EB ff bine,l.a ochit bine MM,care MM zic eu ca a mers super mega decent. Acosta la fel ff bine pt debut. Da tot Pecco e cel mai periculos mai ales mâine. A văzut cineva cum ii trepida masiv toată codița lui MM pe frânare înclinată? Efectiv am crezut ca are ceva stricat o sa se rupa sau ceva...n.am mai văzut asa ceva la nici o motoreta. Honda? Yamaha? Morbi? Mda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Le Mertois Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Acum 15 ore, adiy32 a spus: Prostovanii astia de acum ,se numeac piloti ?Si starnesc pasiuni intre voi? Fantastic!Boul ala de Bagnaia si luserul lui de serviciu Martin vi se par comparabili cu rossi,lorenzo,pedrosa,stoner,marc? Rau a ajuns motogp -ul daca astia sunt crema Niște panarame ăștia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Acum 1 minut, Le Mertois a spus: Niște panarame ăștia... Pe timpul lui Ceausesc era mai bine, de ce taica, apai mi se scula si mie atunci In alta ordine de ideii, cum a reusit Marchez sa scoata acel snop de scantei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Acum 15 minute, Djenavar a spus: cum a reusit Marchez sa scoata acel snop de scantei N-am vz decât o 🏍 în dar nu era a lui. Ce snop, ce scântei? O fi avut potcoave de magneziu, se purtau la un moment dat dar nu știu dacă n-or fi fost interzise. 1 oră în urmă, danypop a spus: Nu e rău pentru "expiratul" MM prima sesiune de calificări. Primul, din cei 4 ce folosesc acest tip de mobre🫤 La "cravată". Fără n-ar fi ieșit pe locul ăla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 (editat) Go PA.... Editat Martie 9 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Acum 2 ore, Djenavar a spus: Pe timpul lui Ceausesc era mai bine, de ce taica, apai mi se scula si mie atunci In alta ordine de ideii, cum a reusit Marchez sa scoata acel snop de scantei Și eu m-am mirat...cu ce naiba a dat,cu scaritele? He's pushin he's pushin... Vai ce era s-o mierlească Diggia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Ce start pe Binder ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Plictisitor primul sprint al sezonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 De ce, că n-a prins crashquez podium? I s-a muiat și lui aiogura ion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Era sa inceapa prost de tot sezonul asta, la cazatura lui Di Gia.... In rest, ne-a mai tinut MM in priza, altfel, la varf, cursa nu a avut istoric. Mai interesant arata raportul dintre motociclete. Ducati sill the best, dar KTM si Aprilia sunt foarte aproape. Aprilia chiar imi place. Sa vedem cum va presta in cursa de GP. Fabiola, cea mai buna dintre "japoneji". Mai e mult pana departe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Acum 11 minute, ENEOS a spus: De ce, că n-a prins crashquez podium? I s-a muiat și lui aiogura ion. Pentru ca nu au fost depasiri la varf si desi oricum nu conteaza, n-au fost nici prin celelalte zone ale clasamentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Mi sa parut mie sa Bagnaua a mers, asa lejer de primavara ,parcs mai mult la,, stau sa vad cum merge,,? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 (editat) Mda, nu-mi place s-o spun, dar a fost mai spectaculoasă cursa de f1! Și, culmea, asta chiar dacă în privința câștigătorului nu prea era suspans. Editat Martie 9 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Acum 14 minute, ENEOS a spus: Mda, nu-mi place s-o spun, dar a fost mai spectaculoasă cursa de f1! Și, culmea, asta chiar dacă în privința câștigătorului nu prea era suspans. Aia e. Au fost 2 3 5 depășiri in față. Decât haos și accidentări prefer asa. Totuși: JM e sus, Peco, și Basti, mm și el pe acolo. Pare ca toți ăștia buni au început binișor. dubioasa rau cazatura lui Digia. MM avea ritm superior vs cei din fata - a gresit 1 curba si papa apoi AEsp parea super rapid - chiar si de victorie - a gresit cu Peco si aia a fost, loc 3 parca. apropo am prins ceva de presiune pneuri ca e 1.8 acum fata de 1.88 si ca le vor arata pe bord cand au presiunea mica sa mearga la plasa sa bage niste temp<>presiune in pneu, nu m -a prea interesat, doar ce am prins franturi. nu inceteaza sa ma uimeasca AEsp - mereu il dai mort si plm face un sprint din asta. cursa de cursa cred ca va fi unu din asta de scoate el capu si incurca 'adevaratii pretendenti' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Acum 1 oră, ENEOS a spus: Mda, nu-mi place s-o spun, dar a fost mai spectaculoasă cursa de f1! Cursa F1 + spectaculoasa = oximoron. Suna straniu asocierea asta de termeni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Ahahhaha true true Antiteză Sprintul era clar cine e prim candidat,dar mâine mizez pe Pecco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 Acum 8 minute, Method a spus: Ahahhaha true true Antiteză Sprintul era clar cine e prim candidat,dar mâine mizez pe Pecco. povestea clasica - JM rupe fashu in sprint si Peco aduna punctele mari in GP. Si din nou deja-vu - Peco cu moto setata asa si-asa sambata dar duminica vor face minuni inginerii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 10 Share Postat Martie 10 Luca Marini a rupt fîșu si in antrenamente si in sprint. O sa faca lucruri mai la Honda anul asta! Ce naiba e cu Franco Morbidelli? Pramac locul 1 si locul 20.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 10 Share Postat Martie 10 Mame omizi ce sunteți voi! Acum 7 ore, xt600 a spus: oximoron Bine că nu ascarid! Neașteptat de monoton sprintul și mult mai animată f1 decât m-aș fi așteptat, deși 99% era de așteptat să câștige wax. Asta pt că unii consideră că spectacolul e dat de suspansul în ceea ce privește câștigătorul/campionul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 10 Share Postat Martie 10 (editat) Acum 27 minute, ENEOS a spus: eașteptat de monoton sprintul și mult mai animată f1 decât m-aș fi așteptat, deși 99% era de așteptat să câștige wax. Asta pt că unii consideră că spectacolul e dat de suspansul în ceea ce privește câștigătorul/campionul. Aplauze,superb,e nemaipoment spectacolul in f1 - vindeca orice insomnie. Si da asa e,suspansul nu e dat SI de cine iese castigator de etapa si/sau campion,e dat de wax al tau Spectacol de spectacol la f1,depasesc de la boxe si din butonul drs dar mna, nu critic,fiecare se delecteaza cu ce ii place - unii se uita si la curling (e un sport,jokes aside) - nu te poti calca in gustul omului. Enjoy,ce sa zic...dar vezi ca ca ai gresit topicul,f1 e dincolo. Acum 28 minute, B.B. a spus: Luca Marini a rupt fîșu si in antrenamente si in sprint. O sa faca lucruri mai la Honda anul asta! Ce naiba e cu Franco Morbidelli? Pramac locul 1 si locul 20.. Nu e ma adevarat,nu stii tu despre ce vorbesti - n-ai fost atent in presezon cand lumea explica faptul ca atat HRC cat si Yamaha nu lucreaza cu trial and error/au ingineri capabil/au furat toti inginerii de la ducati si mai ales avand in vedere concesiile de anul asta,vor rupe fashul.Esti prost informat si nu tragi concluziile corecte La fel si cu Morbi care 2 ani nu a mers pt ca nu a avut la dispozitie motoreta corecta de aia nu mergea el.Acum o are.Si e ultimul.Nu e problema,anul asta se adapteaza cu cea mai buna motoreta de pe grila,si...hai,nu de la anul dar peste 2...maxim 3 ani,ii rupe pe micutzi Morbidelli...imi pare rau sa o zic,dar e un fel de Zarco.Meh,csf,nu toti campionii de moto2 confirma. Cea mai bine clasata motoreta japoneza a fost cea din mainile lui Q cel "incapabil sa depaseasa"? (sper ca de la anul sa il vad in locul lui AE) Sunt f curios de ritmul de cursa al lui MM dar si de ritmul de cursa al KTM'ului - pacat ca totusi nu au un pilot constant,BB cu toate ca imi place maxim mi se pare prea agresiv cu motoreta. E bine ca a venit Acosta si desi e doar debutant si la o echipa de client,e bine ca are aceeiasi motoreta,sunt foarte curios cum va merge comparativ cu Binder,cred ca Acosta de pe la jumatatea sezonului va fi un etalon pt nivelul KTM. Editat Martie 10 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate