Sari la conținut

M-am pierdut cheia de la motocicleta

Postări Recomandate

Bună ziua am venit aici cu o problemă și în speranța că poate mă Ajută și pe mine cineva să o rezolv am o motocicletă kawasaki gpz zx 600a și am pierdut cheia de la el singura cheie care o aveam de când am cumpărat-o acum vă întreb pe voi se poate face altă cheie după butuc sau trebuie să schimb tot contactul precizez că cheia aia mergea și la șa și la rezervorul de benzină. Dacă mă poate ajuta cineva să rezolv problema asta gravă ar fi super că nu știu ce să fac stau acum si mă uit la ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, Paul Cristian a spus:

Bună ziua am venit aici cu o problemă și în speranța că poate mă Ajută și pe mine cineva să o rezolv am o motocicletă kawasaki gpz zx 600a și am pierdut cheia de la el singura cheie care o aveam de când am cumpărat-o acum vă întreb pe voi se poate face altă cheie după butuc sau trebuie să schimb tot contactul precizez că cheia aia mergea și la șa și la rezervorul de benzină. Dacă mă poate ajuta cineva să rezolv problema asta gravă ar fi super că nu știu ce să fac stau acum si mă uit la ea.

Salut, din pacate ai pierdut si cheia si semnele de punctuatie.

Link spre comentariu

Daca erai din Bucuresti te trimiteam la cineva cu butucul, altfel.. cauta un lacatus bun in zona ta si te va ajuta.

Link spre comentariu

• Admin

Caută pe google "confecționare cheie după butuc" și vezi ce găsești în zona ta.

Dacă demontezi butucul e mai simplu, îl poți trimite și prin curier.

De prostia și lenea de a nu-ți confecționa o a doua cheie nu amintesc, dar acum realizezi ce bine ar fi fost să te gândești când trebuie la asta.

Link spre comentariu

La 14.08.2024 la 18:34, Paul Cristian a spus:

Bună ziua. Am venit aici cu o problemă în speranța că poate mă ajută și pe mine cineva să o rezolv.

Am o motocicletă Kawasaki GPZ ZX 600A și am pierdut cheia de la ea, fiind singura cheie care o aveam de când am cumpărat-o. Acum vă întreb pe voi: se poate face altă cheie după butuc sau trebuie să schimb tot contactul? Precizez că, cheia aia mergea și la șa și la rezervorul de benzină. Dacă mă poate ajuta cineva să rezolv problema asta gravă ar fi super că nu știu ce să fac. Stau acum si mă uit la ea.

Acum 2 ore, l.u.v a spus:

Flacaul s-a pierdut în ceață.

De mulțumesc sau futu-te-n gură nici atât...

Nu,cheia s-a pierdut in ceata,el e pierdut nativ. :)

Ce e aia - multumesc? :)

Link spre comentariu

Acum 40 minute, Kristian a spus:

Bună ziua. Am venit aici cu o problemă în speranța că poate mă ajută și pe mine cineva să o rezolv.

Am o motocicletă Kawasaki GPZ ZX 600A și am pierdut cheia de la ea, fiind singura cheie care o aveam de când am cumpărat-o. Acum vă întreb pe voi: se poate face altă cheie după butuc sau trebuie să schimb tot contactul? Precizez că, cheia aia mergea și la șa și la rezervorul de benzină. Dacă mă poate ajuta cineva să rezolv problema asta gravă ar fi super că nu știu ce să fac. Stau acum si mă uit la ea.

La asta m-am referit si eu. Coerenta in exprimare si semnele de punctuatie se pare ca sunt niste chesti abstracte pentru initiatorul topicului.

Va anunt daca vad GPZ-ul prin oras. Inseamna ca s-a rezolvat problema. 😉

Link spre comentariu

N-are legătură cu subiectul dar e din categoria ”just for fun”.

Am cumparat o mașină de la firmă, mi s-a dat fără a doua cheie, chipurile- pierdută. Am folosit mașina vreo zece ani, am avut un accident ”daună totală” și mașina a ajuns la Remat.

Între timp, responsabilul de parc auto a trecut apa Styx-ului și a venit un băiat nou care a făcut ordine prin dulapuri și sertare.

Mi-a găsit a doua cheie și mi-a dăruit-o foarte emoționat.

Am o cheie de la o mașină care nu mai există. Ce aș putea să fac cu ea? Unde să o bag? :)

Link spre comentariu

Acum 15 ore, Muretto Grundieg a spus:

N-are legătură cu subiectul dar e din categoria ”just for fun”.

Am cumparat o mașină de la firmă, mi s-a dat fără a doua cheie, chipurile- pierdută. Am folosit mașina vreo zece ani, am avut un accident ”daună totală” și mașina a ajuns la Remat.

Între timp, responsabilul de parc auto a trecut apa Styx-ului și a venit un băiat nou care a făcut ordine prin dulapuri și sertare.

Mi-a găsit a doua cheie și mi-a dăruit-o foarte emoționat.

Am o cheie de la o mașină care nu mai există. Ce aș putea să fac cu ea? Unde să o bag? :)

Incearca sa o bagi intr-un butuc, care o fi el.

Oricum, adevarat moment emotional. 😁

Link spre comentariu

Acum 21 ore, EarthFish a spus:

O bagi unde intra.Am plans ...m-am emotionat🤣

Si tu?

Ce slabi de inger suntem...

Link spre comentariu