damager Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 A fost luna plina azi-noapte si si-a revenit psihic Martin. Acosta cu pneul, parca vad ca Bag ia locul 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Dar de ce doar la Acosta se face test de presiune?Vor sa ii dea P2 lui Peco? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Acum 1 minut, damager a spus: Acosta cu pneul, parca vad ca Bag ia locul 2 Bag ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 A inceput Bagnaia sa castige Sprinturi, iar Martin sa castige curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Să-i faca si lui Martin sa stim ceva sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Bag pl in presiunea lor… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Sa le puna senzori de presiune la toti si sa le dea presiunile pe ecran in direct...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Acum 4 minute, Lup69 a spus: Dar de ce doar la Acosta se face test de presiune?Vor sa ii dea P2 lui Peco? Nu e vorba doar lui, dar la el monitorizarea a dat semne de dubiosenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Daca a terminat la 3+ secunde Acosta de Bagnaia atunci e ok. N-ar trebui sa fie probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Interesanta cursa, a meritat trezirea :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Tiganushul tot tiganush... Tirbusonu' bea Red Bull rosu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Ragaie bine Acosta :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Exemplara cursa lui Martin. Convenabila eroarea lui Bez, in fata lui Bagnaia... Pustiul Acosta superb! Sper sa nu ii dea locul doi lui Bag, la masa verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Acum 11 minute, Lup69 a spus: Dar de ce doar la Acosta se face test de presiune?Vor sa ii dea P2 lui Peco? Nu l-au luat la intamplare, se pare ca au declansat senzorii ceva alerta, nu stiu exact cum functioneaza sistemul, nu m-am interesat pana acum. Dar nu l-au luat doar ca sa-i dea locul 2 lui Pecco Se pare ca si Binder si inca unul sunt pe lista “suspectilor” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Da, ziceau cei de pe Digi ceva de Tik Tok, ca ar fi un canal dedicat senzorilor de presiune de la MotoGP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 (editat) Acum 18 minute, Lup69 a spus: Dar de ce doar la Acosta se face test de presiune?Vor sa ii dea P2 lui Peco? Pai alea sunt monitorizate in timp real de comisarii de cursa si daca li s-a aprins beculet in dreptul lui Acosta? Si nu numai el mai sunt vreo doi, Binder si Inca cineva. Acum 14 minute, Lup69 a spus: Sa le puna senzori de presiune la toti si sa le dea presiunile pe ecran in direct...nu? Li se aprinde si lor bec in ecran pe bord care le indica ca-s la limită si pot ajusta mersul incat sa creasca sau sa scada presiunea.. Se vede ca nu ascultați comentarii im cursa.. sau nu înțelegeți ce spun aia Editat Septembrie 29 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 As vrea să știu ce îi trecea în gând lui Bag pe podium... Am văzut că a făcut o grimasă. A mai observat cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Eu mi-as mai cumpăra vreo doua parbrize dar costa 500 sau 700+ lei unul Puig.. si tiganusul le sparge de bucurie, sa-mi bag owla in gura lui de imbecil. Ati vazut ca dupa victorie nu oprește nimeni pe lângă el sa bata palma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 1 minute ago, theogs said: As vrea să știu ce îi trecea în gând lui Bag pe podium... Am văzut că a făcut o grimasă. A mai observat cineva? In primul rand cand s-a dus sa il felicite pe Martin in parc ferme, a stat o gramada cu mana intinsa, desi unul din gasca lui Martin l-a tras de maneca sa ii raspunda dar tiganushul tot tiganush, a dat din mana a lehamite, era foarte obosit probabil, iar pe podium Peco probabil nu a fost placut impresionat de mediatizarea excesiva cu Ezpeleta si presedinte, ministri...probabil urmeaza si p-acolo alegeri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Acum 4 minute, B.B. a spus: Ati vazut ca dupa victorie nu oprește nimeni pe lângă el sa bata palma? invidiosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 11 minutes ago, nike said: invidiosi! Precauti, nu au parbrize de schimb.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Din pacate ce s-a decis azi este ca EB23 si MM93 au cam iesit din lupta pentru titlu. La cum arata EB23 la boxe e clar ca asta urmarea. Pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 1 oră în urmă, B.B. a spus: .. si tiganusul le sparge de bucurie, sa-mi bag owla in gura lui de imbecil. Dar ce ai cu el? Chiar daca le plateste din buzunarul propriu, nu-i bai, are de unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 cursa TNT: https://drive.google.com/file/d/1Cxfkogq9nnYD_yaYUEjk7hn823wX95ch/view?usp=sharing Acum 3 ore, Djenavar a spus: Porcarie de circuit nu chiar, au scos capul si alti piloti. Acum 2 ore, Lup69 a spus: Dar de ce doar la Acosta se face test de presiune?Vor sa ii dea P2 lui Peco? ca apare la oameni pe ecran, probabil nu se astepta nimeni sa nu fie in pluton. Acum 2 ore, tourist1 a spus: A inceput Bagnaia sa castige Sprinturi, iar Martin sa castige curse. JM n-a mai castigat GP din mai. Acum 2 ore, tourist1 a spus: Daca a terminat la 3+ secunde Acosta de Bagnaia atunci e ok. N-ar trebui sa fie probleme. iei 8s in sprint si 16s in GP. daca n-a zis nimeni nimic pana acum pp ca Pedro ramane pe 2. ma tem ca la anul va fi un vid de putere imens. sanse mari sa fie doar intre Peco si MM , avantaj Peco ca merge de mult timp pe duc. anu asta a fost bine de tot, prima jumate intre Peco si JM acum pe final erau 4, dar MM a cam iesit, cred ca si Basti. poate Pedro sa ridice capu la anu cu ceva upgrade-uri la ktm. macar ramane dubla bataie: Peco si JM pt titlu si Basti vs MM pt loc 3. e mai mult decat nimic. cica lui Peco ii place la Montegi. Acum 2 ore, B.B. a spus: Eu mi-as mai cumpăra vreo doua parbrize dar costa 500 sau 700+ lei unul Puig.. si tiganusul le sparge de bucurie, sa-mi bag owla in gura lui de imbecil. Ati vazut ca dupa victorie nu oprește nimeni pe lângă el sa bata palma? a rupt si trofeul se vede ca lipseste circuitul ala mic *l-a reparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Acum 1 oră, frigider a spus: cica lui Peco ii place la Montegi. e un circuit stop-and-go....ii place pt ca e circuit de franari agresive. daca e vreme buna si scapa in fata, o sa fie f greu de depasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate