Cavaleru Postat Octombrie 17 Share Postat Octombrie 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 17 Share Postat Octombrie 17 mereu cand vad Qatar in titlu zic "cine naiba posteaza intr-una din primele etape din sezon?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 17 Share Postat Octombrie 17 Acum 19 ore, ENEOS a spus: Orele astea matinale sunt normale de la o vârstă, nu mai secreți suficientă melatonină! Nici eu. n-au melatonina de aia la Catena sau la Farmacia Ana-Maria? Sa iau si eu poate dorm mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat Octombrie 17 Share Postat Octombrie 17 Se gaseste, dar cu cat iei mai mult timp pastile cu melatonina cu atat corpul secreta mai putina in mod natural si dezvolti dependenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 17 Share Postat Octombrie 17 Eu căutam azi noapte la 2 și ceva pe ce digisport e motogp, după ce m-am panicat nițel mi-am dat seama că e abia joi și forja începe în noaptea următoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 17 Share Postat Octombrie 17 Acum 30 minute, ENEOS a spus: Eu căutam azi noapte la 2 și ceva pe ce digisport e motogp, după ce m-am panicat nițel mi-am dat seama că e abia joi și forja începe în noaptea următoare. incepi sa cedezi sub presiunea urii ref JM ia campionatu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 17 Share Postat Octombrie 17 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Eu căutam azi noapte la 2 și ceva pe ce digisport e motogp, după ce m-am panicat nițel mi-am dat seama că e abia joi și forja începe în noaptea următoare. Deci incepe in noaptea asta, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 17 Share Postat Octombrie 17 Păi sicrie în primul post al acestui topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 17 Share Postat Octombrie 17 Acum 2 ore, Djenavar a spus: Deci incepe in noaptea asta, nu? in noaptea asta / dimineata devreme de maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 (editat) ce rateu pt Q20, tre sa treaca prin Q1, fiind primul sub linie. au dat la un moment dat o reluare slowmotion cu chatteringul lu Margelatu, topaia motoreta cu ambele roti zici ca era cal narvas.. gizz nu imi aduc aminte sa fii vazut ceva de genul pana acum. mai vezi la o roata dar nu la ambele in halul ala... Peco la jumatatea sesiunii era la o secunda de locul 1 apoi si-a revenit si a termina la 0.2 de prima pozitie ocupata de MM, care nu a avut rival sesiunea asta final de sesiune compromis de cazaturile lui Acosta si Miller iar AM reuseste cumva sa evite steagurile galbene si scoate un loc 2 in urma fratiorului interesanta sesiune, presarata de niste steaguri rosii Editat Octombrie 18 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 Acum 2 ore, Cavaleru a spus: AM reuseste cumva sa evite steagurile galbene Are pile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 https://www.facebook.com/reel/525098363486163 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 Acum 5 ore, Cavaleru a spus: ce rateu pt Q20, tre sa treaca prin Q1, fiind primul sub linie In mod normal cu Yamaha aia nu e un rateu,ci e normal. Ceea ce e cel mai nasol insa in cazul de fata - ai vazut cine e pe 10? Asta doare Dar am vazut niste close-up'uri cu roata spate a lui Q bouncing in ultimul hal.E problema de setare sau nu stiu,cert e ca nu avea cum sa fie bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 practice-ul pentru cine nu a vauzt: https://drive.google.com/file/d/18IjCP8pv6jm2csScx2cEIrCVGZUIisF_/view?usp=sharing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 Acum 16 minute, frigider a spus: practice-ul pentru cine nu a vauzt: https://drive.google.com/file/d/18IjCP8pv6jm2csScx2cEIrCVGZUIisF_/view?usp=sharing Mare om. Am ratat discutiile, ce s-a intamplat cu topicul dedicat doar inregistrarilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 1 oră în urmă, Method a spus: In mod normal cu Yamaha aia nu e un rateu,ci e normal. Ceea ce e cel mai nasol insa in cazul de fata - ai vazut cine e pe 10? Asta doare Dar am vazut niste close-up'uri cu roata spate a lui Q bouncing in ultimul hal.E problema de setare sau nu stiu,cert e ca nu avea cum sa fie bine.... uite link de pe FB, din pacate e ingust clipul nu apare si roata fata care facea la fel ca spatele dar mai finut. oricum nasol rau https://www.facebook.com/reel/907837067382328 Acum 37 minute, tourist1 a spus: Mare om. Am ratat discutiile, ce s-a intamplat cu topicul dedicat doar inregistrarilor? doesnt exist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 Acum 42 minute, Cavaleru a spus: doesnt exist Nici nu stiu de ce am intrebat asa grozavie, cum sa existe un asemenea topic? (wink wink) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 pentru cei care vor sa vada linkuri fara spoilerele de pe topic sa dea pe profilul meu si la activitate se vad ultimele posturi. asa: Azi a fost nebunie și decalaje. Poate mâine se respecta programul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 Se pare ca Tirbusonu' i-a luat fata lui Crashquez la cautat de rame prin pietrish...23-22 in favoarea Tirbusonului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 EPIC lap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 Nici măcar la grohotit nu e crasquez pe locul 1! Acum 3 minute, nike a spus: EPIC lap Ratează vreo 2 apexuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 Cred ca ori citesc si ei forumul ori stiu ei mai bine ceva-ceva... https://www.facebook.com/share/p/H6re5bWFpqgFvit8/ Da' FIM de ce nu citeste si ea???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 Acum 4 ore, Lup69 a spus: Se pare ca Tirbusonu' i-a luat fata lui Crashquez la cautat de rame prin pietrish...23-22 in favoarea Tirbusonului... O sa fie strâns. Ziceau cei de la Eurosport ca Pedro ar vrea măcar 1 victorie în sezonul de debut.. "Etapa trecuta a ratat o șansă, acea viteza." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 But never say never... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 Acum 1 oră, Lup69 a spus: Cred ca ori citesc si ei forumul ori stiu ei mai bine ceva-ceva... https://www.facebook.com/share/p/H6re5bWFpqgFvit8/ Da' FIM de ce nu citeste si ea???? Nu cred, e pe bune? N am chef sa sap după asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate