Method Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Alonso impecabil Veijer nesimțit l-a împrăștiat pe săracul Furusato cu 5m înainte de ultimul viraj. Sunt curios dacă Furusato își păstrează poziția pt ca a trecut linia de sosire efectiv pe burtă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Acum 30 minute, Method a spus: Nu pot sa spun ca nu ma încântă asta. Răutăți Wet race la moto3. Sau cel puțin declarata wet race deși nu plouă. Sper ca la cursa mare sa nu plouă deși platoul de nori e masiv... daca ramane asa pista si nu se usuca, o sa fie extrem de greu sa faci o depasire, orice iesire de pe trasa o sa fie riscanta. Iar o sa fie comentarii de cat de slabi psihic sunt pilotii, ca nu a curaj sa depaseasca. eu mizez pe o victorie a lui MM. sunt conditii ideale pt el. Bag so Martin tre sa joace cu cap, sa nu cada, ia Bes mu este prea bun in conditiile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Da, cica a ramas pe 5 Furusato, Din inertie, prin alunecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Lunetta va fi următorul talent italian.Chiar dacă nu e la nivelul spaniolilor,băiatul promite. Acum 1 minut, damager a spus: eu mizez pe o victorie a lui MM. sunt conditii ideale pt el. Bag so Martin tre sa joace cu cap, sa nu cada, ia Bes mu este prea bun in conditiile astea. Makes sense. Sper sa nu cada nici unul din cei din față sa avem spectacol. Deci Veijer ar trebui penalizat zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Acum 3 minute, Method a spus: Lunetta va fi următorul talent italian.Chiar dacă nu e la nivelul spaniolilor,băiatul promite. Makes sense. Sper sa nu cada nici unul din cei din față sa avem spectacol. Deci Veijer ar trebui penalizat zic eu. Si eu zic la fel. A fost prea agresiv acolo, gen MM in tinerete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Acum 13 minute, Method a spus: Sunt curios dacă Furusato își păstrează poziția pt ca a trecut linia de sosire efectiv pe burtă. Trecand peste incidentul in sine pe care o sa-l judece comisarii de cursa, asta este adevarata arta intr-o cursa moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 A fost un contact lejer acolo, Furasato s-a dezechilibrat si pt ca era pe vibratoare. Bine ca i-au dat locul 5 pt impresia artistica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 (editat) Ai Ogura s-a "taiat" dupa cateva viraje, Aldeguer a cosit gospodareste, in stil spaniol....un inceput animat la Moto2. Ai Ogura isi revine, usor usor avanseaza si devine campion pe anul asta daca nu se imprastie... Editat Octombrie 27 de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Face si Ogura un marquezism Deh, pt titlu face omu orice Eu personal nu ma asteptam la asa ceva din patea lui, I didn't expect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Era culmea pt race direction dacă îl penalizau pe Ogura pt acea greșeală intradevar pe frânare dar mica pt ca l-a dus pe Binder doar vreo 2m? De pe trasa însă pe Veijer la moto3 sa îl scape basma curata... Sper sa iasă Ogura campion,chiar o merita după episodul Masia de la moto3.Btw ce mai face marele campeon Masia ?inegalabil,mare talent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 (editat) La cât începe cursa GP, la 10 după ora de iarnă a noastră? Editat Octombrie 27 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Acum 2 minute, apriliacluj a spus: Face si Ogura un marquezism Deh, pt titlu face omu orice Eu personal nu ma asteptam la asa ceva din patea lui, I didn't expect Meh S.a excitat puțin,multa presiune a greșit dar finuț zic eu...Binder s-a culcat prea repede peste el însă intradevar Ogura a fost de vina, bine ca nu a cazut Binder ca atunci clar își lua penalizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 2 minutes ago, ENEOS said: La cât începe cursa GP, la 10 după ora de iarnă a noastră? Da. Bureaza la Buriram.... Cum ar fi sa fie declarata cursa mare "uda"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Tricky conditions Da nu părea ca ploua asa de tare... Oh well,Ogura campion Bravo lui,chiar merita asta. Deși sunt convins ca nu va face absolut nimic la motogp,măcar un titlu la clasele mici merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Ogura campeon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Ogura campion! Nu am inteles de ce le-a trebuit atat organizatorilor, sa dea steag rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 (editat) Hahaha,s-a emoționat n-a mai putut sa dea burnout de 3 ori a omorât-o. Ogura tati,da la japonezi nu aveți dentist?ca ai o gaură în zâmbet...pune unul de aur acum ca ești campeon Acum 2 minute, xt600 a spus: Ogura campion! Nu am inteles de ce le-a trebuit atat organizatorilor, sa dea steag rosu. Pai nu plouă nimic pe circuit,cel putin asa se vede la tv...mi se pare ca au cam dat red flag degeaba mai ales ca preferatul publicului Chantra era pe recuperare pt un podium...nu mai avea timp dar mai erau 2-3 tururi puteau sa o lase sa se termine. Editat Octombrie 27 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Ridicasera deja mana de mai multe ori si Canet si Ramirez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Ce e cu mustata aia pe Ramirez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Nu ploua asa de tare, puteau lasa cursa in continuare... Doara mai erau 2-3 ture Sa se strofoace si chilotii un pic, sa simta ca au muncit ceva pt acele salarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Misto #GoldenAi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Acum 1 minut, Method a spus: Pai nu plouă nimic pe circuit,cel putin asa se vede la tv...mi se pare ca au cam dat red flag degeaba mai ales ca preferatul publicului Chantra era pe recuperare pt un podium...nu mai avea timp dar mai erau 2-3 tururi puteau sa o lase sa se termine. Cum nu ploua daca erau picaturi pe camere, iar pilotii ridicau mainile?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Vorbe grele de la Canet. S-a lansat mentalitate schimbata cică visul lui e sa devină campion. Totul bine și frumos dar are o mare problemă - vine la anul Alonso. Una e sa te bați cu AI care abia atinge podiumul,cu Aldeguer și cu Lopez care fac o cursa bună și 5 pe jos și alta e cu ăla care la fiecare cursă se bate la victorie. Dacă nu l-ai luat pana acum când a fost lejer,de acum încolo...Canet sa se roage sa treacă repede Alonso la motogp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Se inteteste ploaia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 (editat) La 26.10.2024 la 8:51, Method a spus: Băiatul ăsta efectiv nu cade niciodată!Asta e cel mai mare atu al său - forțează pana la limită dar niciodată peste ea. Dar nici nu iese din zona de confort. Si daca nu iese din zona de confort, nu obtine nici performante, dar nici nu cade. Chestia aia, ca forteaza pana la limita, nu prea tine. Editat Octombrie 27 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate