ioio_viola Postat Marți la 08:30 Share Postat Marți la 08:30 Category - Laps - Total Distance - Finish in case of red flag MotoGP™ - 20 - 110.86 Km / 68.89 Miles - 15 Moto2™ - 17 - 94.23 Km / 58.55 Miles - 13 Moto3™ - 15 - 83.15 Km / 51.66 Miles - 11 Total length 5.54Km / 3.44 Miles Total Width 16m / 52.49ft Longest Straight 920m / 3018.37ft Right Corners 10 Left Corners 5 Vineri 1.11 04:45-05:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 09:00-10:00 MotoGP™ Practice Sambata 2.11 04:10-04:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 04:50-05:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 05:15-05:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 07:15-07:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2 08:10-08:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2 09:00-10:00 MotoGP™10 Laps Tissot Sprint Duminica 3.11 04:40-04:50 MotoGP™ Warm Up 06:00 Moto3™15 Laps Race 07:15 Moto2™17 Laps Race 09:00 MotoGP™20 Laps Race Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 08:41 Share Postat Marți la 08:41 tic tac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 08:51 Share Postat Marți la 08:51 benzina si diiiiii! hai cu recuperarea!! ...minim 10-12 puncte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Marți la 09:20 Share Postat Marți la 09:20 Go Cannone! Gooo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Marți la 10:47 Share Postat Marți la 10:47 esti praf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Marți la 12:35 Share Postat Marți la 12:35 termina Ianone la cel putin 1.8secunde de pole calificarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 13:02 Share Postat Marți la 13:02 Acum 26 minute, Cavaleru a spus: termina Ianone la cel putin 1.8secunde de pole calificarile. nu era un minim? sau asta e minimul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 13:36 Share Postat Marți la 13:36 Acum 32 minute, frigider a spus: nu era un minim? la F1 parca e 107% in plus fata de timpul de pole 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: termina Ianone la cel putin 1.8secunde de pole calificarile. deci si Hondele o sa fie in fata lui?? ________________________ update: Qualification for the Race In all classes the rider must achieve a time at least equal to 105% of the time recorded by the fastest rider in the same session in any of the FP or QP sessions. (Previously 107%). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Marți la 17:05 Share Postat Marți la 17:05 Acum 4 ore, frigider a spus: nu era un minim? sau asta e minimul? e o guestimare din burta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikonos Postat Miercuri la 10:33 Share Postat Miercuri la 10:33 Breaking news: circuitul Ricardo Tormo e afectat de inundații și e posibil ca etapa de weekendul ăsta să fie ultima. Treaba e serioasă, au fost raportate 51 de decese și am văzut poze cu zone de lângă circuit distruse complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Miercuri la 10:41 Share Postat Miercuri la 10:41 Acum 8 minute, mikonos a spus: Breaking news: circuitul Ricardo Tormo e afectat de inundații și e posibil ca etapa de weekendul ăsta să fie ultima. Treaba e serioasă, au fost raportate 51 de decese și am văzut poze cu zone de lângă circuit distruse complet chiar asa sa nu o inlocuiasaca? ar fi nedrept fata de Peco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikonos Postat Miercuri la 10:59 Share Postat Miercuri la 10:59 7 minutes ago, frigider said: chiar asa sa nu o inlocuiasaca? ar fi nedrept fata de Peco. E posibil să l înlocuiască cu Jerez sau Portimao dar tot e ca dracu pentru că ar însemna o gaură mare în buzunarele Dorna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Miercuri la 11:18 Share Postat Miercuri la 11:18 Acum 35 minute, frigider a spus: chiar asa sa nu o inlocuiasaca? ar fi nedrept fata de Peco. nu-i nedrept. si-a asternut singur pe asfalt in mai multe randuri carenele. Cand lasi totul pe ultima suta de metri, hazardul iti poate juca feste. si uite asa 95% sanse pt JM sa plece cu nr.1 la Aprilia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Miercuri la 11:33 Share Postat Miercuri la 11:33 Fuck 0c2cc3c5-8d68-4312-a7b5-7ce3ea6321ae.mov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikonos Postat Miercuri la 11:56 Share Postat Miercuri la 11:56 15 minutes ago, damager said: Fuck 0c2cc3c5-8d68-4312-a7b5-7ce3ea6321ae.mov Sunt șanse zero să facă reparații până la ultima etapă și oricum, comunității din Valencia cred că numai de etapa de GP nu li se mai rupe. Cei care și au luat bilete de avion, cazări, etc pentru etapa de la Valencia, au avut ghinion și nu știu în ce măsură ar mai veni chiar și la Jerez. De aia o etapă oriunde altundeva ar însemna o gaură mare pentru Dorna și pentru spectatori. Chiar sunt curios ce decizie se ia și cât de repede. Ar fi funny să se dea peste cap să facă etapa în altă parte și să se dea și Pecco peste cap duminică Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Miercuri la 12:03 Share Postat Miercuri la 12:03 alt circuit din spania e mai aproape de ce trebuia sa fie. inteleg sa scoti din calendar o etapa dar nu pe utlima lol. mai ales cand nu e jucat camp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Miercuri la 12:36 Share Postat Miercuri la 12:36 Vremea la Jerez pare ok, 23 de grade ziua... posibile ploi, dar na trebe vazut sa nu fie alt ceva programat atunci.. aiurea treaba oricum pt Dorna, sa vedem daca anunta ce se va intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Miercuri la 12:43 Share Postat Miercuri la 12:43 1 oră în urmă, damager a spus: Fuck 0c2cc3c5-8d68-4312-a7b5-7ce3ea6321ae.mov woooow Asta s-ar putea sa schimbe soarta campionatului. JM in avantaj. Dupa cum arata imi vine cam greu sa cred ca vor repara in 2 saptamani tot.Pe partea cealalta insa,nu sunt romani. Sa il mute pe Jerez? M-as mira totusi sa anuleze ultima etapa. Oricum cred ca Pecco "titir el culo" ca sa folosesc o sintagma legendara Talk about morale,pt ca si asa se umflase Pecco (nu inteleg de ce) ca e foarte bine pt moralul sau ca a castigat etapa trecuta.Na poftim,joac-o pe asta : daca se anuleaza ultima etapa,cu 17 puncte avantaj,ajung aproape la fel ca anul trecut in ultima etapa si Martin va avea painea si cutitul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Miercuri la 12:48 Share Postat Miercuri la 12:48 Acum 5 minute, Method a spus: woooow Asta s-ar putea sa schimbe soarta campionatului. JM in avantaj. Dupa cum arata imi vine cam greu sa cred ca vor repara in 2 saptamani tot.Pe partea cealalta insa,nu sunt romani. Sa il mute pe Jerez? M-as mira totusi sa anuleze ultima etapa. Oricum cred ca Pecco "titir el culo" ca sa folosesc o sintagma legendara Talk about morale,pt ca si asa se umflase Pecco (nu inteleg de ce) ca e foarte bine pt moralul sau ca a castigat etapa trecuta.Na poftim,joac-o pe asta : daca se anuleaza ultima etapa,cu 17 puncte avantaj,ajung aproape la fel ca anul trecut in ultima etapa si Martin va avea painea si cutitul. nu anuleaza astia ultima etapa ca sunt spanioli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Miercuri la 12:55 Share Postat Miercuri la 12:55 Acum 6 minute, damager a spus: nu anuleaza astia ultima etapa ca sunt spanioli pai ar trebui, tocmai pentru sunt. sau ce-mi scapa? vor banii din bilete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Miercuri la 13:25 Share Postat Miercuri la 13:25 Acum 26 minute, frigider a spus: pai ar trebui, tocmai pentru sunt. Haha,true true Bai,desi mi-ar placea sa castige JM,ar fi pacat sa se anuleze ultima etapa. Sa vedem si noi un spectacol niste sange ceva (figurat vorbind) Sa planga o matura,sa etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Miercuri la 14:28 Share Postat Miercuri la 14:28 Situatia e grava, nu cred ca le mai arde de curse in general... https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/spania-devastata-de-inundatii-mai-multe-cadavre-2398131.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Miercuri la 15:20 Share Postat Miercuri la 15:20 Pe motogp.com nu zice nimeni nimic. Încă analizează probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Miercuri la 15:58 Share Postat Miercuri la 15:58 Acum 3 ore, frigider a spus: pai ar trebui, tocmai pentru sunt. sau ce-mi scapa? vor banii din bilete? Eram ironic.... oricat de mult mi-as dori sa castiga JM, ar fi pacat sa se anuleze... dar, pana la urma, ramane doar faptul ca a lust titlul mondial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Miercuri la 16:20 Share Postat Miercuri la 16:20 (editat) Acum 1 oră, Lup69 a spus: Situatia e grava, nu cred ca le mai arde de curse in general... https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/spania-devastata-de-inundatii-mai-multe-cadavre-2398131.html Mda... pai daca tot sunt in Malaezia, pot sa inlocuiasca Valencia cu o a doua cursa tot la Sepang si ar ramane si pentru primele teste tot acolo. Editat Miercuri la 16:25 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate