Sari la conținut

19. PETRONAS Grand Prix of Malaysia

Postări Recomandate

• Răspunsuri 362
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bag il momeste... sa forteze aa vina la bataie. Sper sa stea la locul lui.

sper ca s-a injurat singur acolo 

Editat de damager
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 15 minute, tourist1 a spus:

Slab MM

Nuuuu, learning curve fantastic, cerebral, calculat! Nu mai vorbi prostii despre campeon.

Cum? Nu e campeon? :huh: Mi se spune în cască că nu ar fi, cică lucrează la balastieră. :crack:

De ieri tot voiam să-i răspund lui @Method care îl făcea pe Bagnaia metronom: știi cum face metronomul? Tic - tac, tic - poc. :lol:

Editat de ENEOS
Link spre comentariu

Totusi cand stau de vorba dupa cursa, amandoi par a fi ca doi amici care isi analizeaza reciproc greselile, asta inainte de a vedea (probabil) telemetriile celuilalt....amandoi gentlemeni ...

Link spre comentariu

Acum 1 oră, wolfybv a spus:

Superb!!! Dar in stilul asta unul cade. Cine?

crashquez!

Acum 1 oră, B.B. a spus:

Marquez castiga cursa asta la cum se bat cei doi. :crack:

Când 2 se bat al 3-lea se tăvălește!

Link spre comentariu

Acum 2 ore, damager a spus:

Bag il momeste... sa forteze aa vina la bataie. Sper sa stea la locul lui.

sper ca s-a injurat singur acolo 

Exact

Ai văzut manevra?

Bagabont bagabont Pecco :D

Era sa o muște rău Martin vai vai

Acum 2 ore, ENEOS a spus:

De ieri tot voiam să-i răspund lui @Method care îl făcea pe Bagnaia metronom: știi cum face metronomul? Tic - tac, tic - poc.

Zi ca azi n-a fost perfect Bagnaia !

C'mon

Nici mie nu îmi place de el dar trebuie sa recunosc faptul ca în unele curse e pur și simplu fuckin perfect.

Ok în 2 curse e perfect și în alte 2 e pe burtă dar iarăși ajungem la ideea ca pilotii "e și ei oameni".

A dus batalia pana în ultima etapa.

Oricum foarte elegant duelul dintre cei 2,dacă de exemplu acolo ar fi fost Marquez in bătaie pt campionat pot sa bag mana în foc ca cineva ar fi ieșit șifonat sau pe burtă.Ei însă tot respectul fin curat elegant.

Bagnaia elegant as usual pe depășiri,dar și Martin care în cazul unui abandon al celor 2 ar fi avut numai de câștigat - la fel de elegant.

Tot respectul pt cei 2.

Editat de Method
Link spre comentariu

Acum 42 minute, Method a spus:

Zi ca azi n-a fost perfect Bagnaia !

Astazi Bagnaia a mers perfect. Si, asa cum am mai spus, este mai bine pregatit pentru dog fight-uri, decat Martin. Mai lucid, mai calculat in manevre, franeaza mai bine. Bine, sa nu uitam cine i-a fost/este mentor. Ceea ce sustin in continuare, legat de el, este ca cele doua titluri mondiale pe care le detine nu reflecta reala lui  valoare. Este mult overrated! Intr-o competitie curata, fara jocuri de culise, de echipa, etc, Bagnaia nu ar fi avut doua titluri mondiale, in palmares. Dar stii care este paradoxul? Titlul de anul asta, care este pe cale sa il piarda, ar fi cel mai meritat dintre toate. Sper sa il piarda, pentru ca s-ar face putina justitie atat competitiei, cat si lui Martin, care merita titlul asta cel putin la fel de mult. 

Link spre comentariu

Cursa moto3 aveți un link?

Cum naiba a reușit Alonso sa castige din nou?

Incredibil omul.

Pai nu avea pace deloc în antrenamente și quali....

Acum 1 minut, xt600 a spus:

Astazi Bagnaia a mers perfect. Si, asa cum am mai spus, este mai bine pregatit pentru dog fight-uri, decat Martin. Mai lucid, mai calculat in manevre, franeaza mai bine. Bine, sa nu uitam cine i-a fost/este mentor. Ceea ce sustin in continuare, legat de el, este ca cele doua titluri mondiale pe care le detine nu reflecta reala lui  valoare. Este mult overrated! Intr-o competitie curata, fara jocuri de culise, de echipa, etc, Bagnaia nu ar fi avut doua titluri mondiale, in palmares. Dar stii care este paradoxul? Titlul de anul asta, care este pe cale sa il piarda, ar fi cel mai meritat dintre toate. Sper sa il piarda, pentru ca s-ar face putina justitie atat competitiei, cat si lui Martin, care merita titlul asta cel putin la fel de mult. 

:10:

100% de acord cu tine

Deși și mie îmi place mult mai mult de Martin,dar 100% de acord.Bagnaia și pe final de 2023 și iată pe final de 2024 superb.

Link spre comentariu

Acum 22 minute, Method a spus:

Cursa moto3 aveți un link?

Cum naiba a reușit Alonso sa castige din nou?

Incredibil omul.

Pai nu avea pace deloc în antrenamente și quali....

:10:

100% de acord cu tine

Deși și mie îmi place mult mai mult de Martin,dar 100% de acord.Bagnaia și pe final de 2023 și iată pe final de 2024 superb.

Moto 3

https://drive.google.com/file/d/19eQ3RWZWLpqBiQhnAaN6z_qylb-eGcFq/view?usp=drivesdk

Link spre comentariu

1 oră în urmă, xt600 a spus:

mai lasa teoria conspiratiei si mai vezi declaratii si interviuri de la oameni care se pricep mai bine. Bag e un pilot f bun, nu degeaba are titlul si la moto2 si la motogp. 
si anul asta a mers f bine si dc ar fi sa ia titlul(sper ca nu pt treaba facuta de ducati cu jm), dar dc il ia nu ar fi nemeritat.

poate ca sunt piloti mai talentati da el in acest moment( eu as zice ca poate 3), piloti care sa extraga tot ce poate o mobra poate tot 3, dar nu mai vorbiti ca e overrated.

credeti ca nu a avut nici o contributie la o mobra care rupe de ceva ani si care o sa mai rupa inca ceva ani? 
spre deosebire de MM care a ingropat o honda.

omul are tot ce ii trebuie sa fie campion, si pe langa JM mai stie sa si vorbeasca 

Link spre comentariu

Acum 29 minute, damager a spus:

mai lasa teoria conspiratiei 

Hai ca ai dat cu batz.n balta, tu vb cu niste oameni care se uita la stirile de la ora 5, dandiaconescu si realitatea si au conspiratia in sange😁

Link spre comentariu

@frigider inca odata multumesc de linkuri.

Am urmarit primele ture cu sufletul la gura. uite asa mi-as fii dorit sa se bata asa in fiecare cursa

ce ma omoara, lipsa de rivalitate intre ei. plm.. fatalai. N-au rautatea aia de rivali.

plm rivalitate alde Rossi si Biaggi, sau Rossi si Lorenzo... 

Daca eram MM in loculu lui Peco la bataie pt campionat, JM era trimis in prundis la arat.

Link spre comentariu

Acum 15 minute, Djenavar a spus:

Hai ca ai dat cu batz.n balta, tu vb cu niste oameni care se uita la stirile de la ora 5, dandiaconescu si realitatea si au conspiratia in sange😁:)))

mda, nu stiu ce o fi fost in capul meu. Ce sa mai zic de Mir si Hayden.... erau smecheri... unul mai e si acuma, pacar ca a cazut iar .

Link spre comentariu

Acum 1 oră, frigider a spus:

Mulțumesc colegu :bow:

Acum 13 minute, Cavaleru a spus:

ce ma omoara, lipsa de rivalitate intre ei. plm.. fatalai. N-au rautatea aia de rivali.

plm rivalitate alde Rossi si Biaggi, sau Rossi si Lorenzo... 

Pai se cunosc de 10 ani parcă au fost team mates și chiar se vede ca au respect unul pt altul.

Astăzi Martin putea juca foarte dirty nici măcar n-a schițat ceva vreun block-pass vreo rupere totul elegant.Superb,mie mi-a plăcut.

Pai Rossi era tot lapte și miere până ii luai pâinea de la gură.Atunci brusc adversarii deveneau persoana non-grata.

Detect a pattern here?Biaggi,Lorenzo,Stoner Marquez toți au fost huiduiți și portretizati drept personaje negative într-un fel sau altul.Punctul lor comun?se împotriveau lui Valentino Rossi,care era un mare maestru în a manipula mulțimile.Ok ok bun pilot,superb elegant fantastic,bă da și manevrant...e și asta un atu până la urmă nu?o parte a jocului.

Meh și Doohan era rău și Criville la fel.Poate totuși ar fi fost bine pt spectacol ca unul din ăștia actuali sa fie rău.Dadea un spice.

Acum 21 minute, Cavaleru a spus:

Daca eram MM in loculu lui Peco la bataie pt campionat, JM era trimis in prundis la arat.

For sure.

Sau mai ales dacă era MM in locul lui JM azi.

Pai dacă îl dădea pe jos pe Pecco automat șah mat...au au pai ar fi întrat MM la el...din spatele grădinii îți dai seama

Link spre comentariu

Acum 3 ore, damager a spus:

si anul asta a mers f bine si dc ar fi sa ia titlul(sper ca nu pt treaba facuta de ducati cu jm), dar dc il ia nu ar fi nemeritat.

poate ca sunt piloti mai talentati da el in acest moment( eu as zice ca poate 3), piloti care sa extraga tot ce poate o mobra poate tot 3, dar nu mai vorbiti ca e overrated.

credeti ca nu a avut nici o contributie la o mobra care rupe de ceva ani si care o sa mai rupa inca ceva ani? 

Daca ai fi citit cu atentie ceea ce am scris mai sus, nu te-ai mai fi grabit sa faci afirmatia asta. Am spus ca titlul de anul asta ar fi cel mai meritat. Din pacate, observ ca exista o boala cronica pe forumul asta, aceea de a sari la gatul celui care afirma ceva, fara a se citi cu atentie postarile.

Tocmai pentru ca sunt cel putin trei piloti mai talentati si mai buni ca el, sustin ca este overrated. Nu este un pilot care, intr-o competitie normala,  poate obtine doua titluri mondiale la clasa mare. Parerea mea. 

Aici sunt total de acord cu tine. Merg chiar mai departe si opinez ca motocicleta este construita aproape 100% pe baza feedback-ului si telemetriei sale. 

Link spre comentariu

Acum 17 minute, xt600 a spus:

Tocmai pentru ca sunt cel putin trei piloti mai talentati si mai buni ca el, sustin ca este overrated

Marcelino e cel mai complet și de departe cel mai experimentat.

Quartararo e clar mai bun,prostia din 2022 a fost o cădere psihică.Pt care a plătit cu vârf și îndesat.Sunt de părere ca dacă la ora actuala Quartararo ar încăleca un Ducati greu l-ar mai ajunge cineva.

Martin e mai rapid.Mai bun overall...nu știu ce sa zic.Daca va câștiga 2024 de la Pramac și îl va fi bătut pe ditai pilotul principal al celei mai puternice echipe factory din campionat, atunci voi spune ca e mai bun,atunci da.

1 oră în urmă, apriliacluj a spus:

Va fi MM rau la anu' :)

PS. Si castile lui Pecco si MM vor fi pictate in culorile Senna vs Prost, asa se zvoneste

MM cred ca o va tranșa înainte de ultima etapa.

Haha serios?tare ideea cu Senna vs Prost dar vorba de mai sus - poate n-ar strica și puțină rautate între ei to spice things up.

Sau cine știe,poate în ultima etapa vom fi martori la niște răutăți :D

Link spre comentariu