Sari la conținut

20. Motul Solidarity Grand Prix of Barcelona ("Valencia")

Postări Recomandate

1 oră în urmă, xt600 a spus:

Iti dai seama ca i s-a promis ceva, altfel nu avea nici un motiv sa ii mai tina spatele lui Pecco si sa se bata cu atata indarjire cu Martin, acum pe final de sezon. 

Aia m-a frapat și pe mine,pt ca în rest a dormit cu succes tot sezonul...si presimt ca la anul tot la fel somnic pufos.

Comentatorii spuneau ca ia 1 meleon daca iese pe 3 in campionat.Eu totuși sper sa nu iasă pt ca efectiv nu merită (asta apropo de discuțiile de mai înainte privind meritele :D

JM era mulțumit - n-a avut pace pt Pecco azi oricum,se aștepta la maximum locul 2.A pierdut prea elegant 2 puncte de fapt.

Maine dacă termina cursa e campion lejer...locul 9 parca?de fapt trebuie sa termine și sa nu facă o prostie monumentala.

1 oră în urmă, frigider a spus:

dezamagitor MM, a terminat fra-su inaintea lui.

sper sa se fi busit ceva la moto dupa ce a dezbracat moto lui Acosta, altfel nu merita locul la ducati de uzina :laugh:

MM a supralicitat-o puțin pe frânarea din primul viraj și era sa sa îl pupe puțin în fundulet tocmai pe Bagnaia.Dar na,experienta multă - și a dat seama de mica inexactitate și a ieșit puțin larg pe exterior a fost depășit apoi când s-a repliat în virajul 2 s-a cam repliat peste Acosta.

Not cool,not ok,Acosta nu a greșit cu nimic doar și a ținut interiorul și atat și totuși a trebuit sa abandoneze.

Nu știu de ce nu îl vad câștigând cursa mâine pe Pecco.Poate e wishful thinking.Sa vedem.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 209
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 16 minute, Method a spus:

Nu știu de ce nu îl vad câștigând cursa mâine pe Pecco.Poate e wishful thinking.Sa vedem.

JM cu atâta stres pe el chiar nu vad de ce Peco n ar câștiga.

Cine sa l încurce? 

Nici Basti nu cred ca poate.

*deși gp e lung. Doar Basti cred ca poate.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, frigider a spus:

dezamagitor MM, a terminat fra-su inaintea lui.

sper sa se fi busit ceva la moto dupa ce a dezbracat moto lui Acosta, altfel nu merita locul la ducati de uzina :laugh:

Dupa ce i s-a infipt Acosta in coor nu cred ca a mai avut chef de racing.

Link spre comentariu

Acum 21 minute, Method a spus:

Aia m-a frapat și pe mine,pt ca în rest a dormit cu succes tot sezonul...si presimt ca la anul tot la fel somnic pufos

Maine dacă termina cursa e campion lejer...locul 9 parca?de fapt trebuie sa termine și sa nu facă o prostie monumentala.

Parca la KTM merge, nu? In cazul asta nu va avea parte de somn, ci de o agonie lunga si chinuitoare... Mai ales avand in vedere problemele financiare de la KkTM.

Ca sa termine cursa, nu depinde numai de el, ci si de ce fac si ceilalti de pe circuit... O intrare la rupere a altui pilot and it's over. A se vedea si ultima depasire a lui Bastianini de astazi. A fost curata, dar a fost facuta in cel mai periculos viraj al circuitului, unde nu prea se depaseste de regula, pe principiul ori la bal, ori la spital. Omului nu i-a pasat ca l-ar fi putut lua cu el si pe JM, "interferand" astfel in lupta pentru titlu. Cum spui si tu, tot sezonul nu s-a gandit la pozitia a treia in campionat, acum insa lupta la sange cu principalul favorit la titlu. Coincidenta, tocmai colegul de echipa este cel de-al doilea favorit si - ce sa vezi? -  are nevoie de ajutor. De asta imi este teama, cu indivizii de la Ducati ma astept la orice. Atragea atentia si Stoner in sensul asta, intr-un interviu recent.  Om care le cunoaste mentalitatea si modul de a lucra. 

Link spre comentariu

Si eu am văzut sprint-ul si s-a văzut din avion ca Bastia a fost mult mai bataios ca de obicei.

Dupa ce a dormit tot sezonul si a luat o victorie de ciuda ca i-a murit câinele, deodată si brusc se luptă pt puncte si locul 3 in campionat.

Pff ce vrăjeală de doi lei..

Însă eu cred ca ordinele de echipă se aplică si in cazul lui MM care a terminat pe locul 6-7 dupa ce în calificări a ieșit aproape pole.

Sa nu mai zic ca in calificări MM a mers lipit de Pecco si ala nu a comentat nimic.. a si zic in interviu MM ca Pecco are nevoie de riders intre el si JM.. 

Eu cred ca in calificari strategia a fost - Bagnaia merge mai bine cand e fugărit, in special de MM, si asta au si făcut.

Link spre comentariu

deci omu e pe locul 3 in campionat si voi ziceti ca a dormit.  si MM pe care il tot adorati si e pe locul 4 ce-a facut si mai mult somn?

In GPuri Bastianini, are 2 victorii, 2 locuri 2, 5 locuri 3, o cursa din care s-a retras, un loc 14 si un loc 18 in rest  de  9 ori a fost pe locul 4 si 5 

aberati baieti cu brio despre combativitatea unor piloti care sunt platiti cu bonusuri la puncte, la victorie, la podium

visati numai teoriile constipatiilor OTVistilor

Link spre comentariu

Bastianini cu echipa si motocicleta pe care o are ar fi trebuit sa fie la bătaie cu Pecco pentru locul 1. 

Faptul ca se bate pt locul 3 cu unul care anul asta a mers prima oară pe Ducati si una cu un an mai veche si cu o echipa a unei văduve il face si mai mult de rușine...

Si iar, nu cred ca o sa termine pe locul 3, mai e si maine o cursă.

Si chiar daca ia locul 3 il ia pentru ca lui MM i-a explodat motorul in una din curse nu ca e el vreun mare performer.

Brr..

Link spre comentariu

Acum 24 minute, B.B. a spus:

Bastianini cu echipa si motocicleta pe care o are ar fi trebuit sa fie la bătaie cu Pecco pentru locul 1. 

Faptul ca se bate pt locul 3 cu unul care anul asta a mers prima oară pe Ducati si una cu un an mai veche si cu o echipa a unei văduve il face si mai mult de rușine...

Si chiar daca ia locul 3 il ia pentru ca lui MM i-a explodat motorul in una din curse nu ca e el vreun mare performer.

Brr..

Asa , zile, fa.l de rysine😃😃rrrbbbb

Link spre comentariu

Acum 7 ore, Method a spus:

- e normal ca ORICE pilot (nu doar Marquez) sa nazuiasca sa aibă cea mai buna motoreta,iar un pilot care e atât de competitiv încât sa atace titlul mondial  fără acea moto poate fi cel mai bun ca e tot degeaba

- e normal ca cel mai titrat by far pilot din lot sa vrea cea mai buna motoreta și bravo lui ca a reușit sa ocupe acel loc (deși tot mi se pare cea mai mare mârlănie făcută lui JM - dar asta nu are nimic de a face cu Marquez,el nu e fan JM ca mine)

- Rossi a avut tot timpul cea mai buna motoreta din lot,iar când a avut aroganțe de "pilot dezvoltator" și a mers cu mare fast la Ducati declamand ca el cu Burgees o fac sa meargă după 2 luni știm bine ce s-a întâmplat  - Rossi a făcut fix ce face Marquez acum a fost tot timpul în căutarea celei mai bune motorete - și asa e și normal și pt Rossi si pt MM.

- Faptul ca Rossi se apuca sa vorbească a prost acum la 500 de ani după ce a plecat din gp mi se pare penibil - ce legătură/probleme mai are el cu ce se întâmplă?

După cum am mai zis,mi se pare ca își strică din ce în ce mai mult imaginea (frumoasă în general) pe care ne-o lăsase,și e păcat.

Lăsând frustrările tribunului la o parte,îl face JM în sprint direct?sau nu?

Cum "Rossi a avut tot timpul cea mai buna motocicleta din lo"?! 
Ai uitat cand a lasat "cea maibuna motocicleta din lot, Honda, pentru codasa cozii, Yamaha si a luat titlul in primul sezon?! Pe bune?!

Ca nu i-a iesit a doua oara, aia nu a mai fost vina lui, GP-ul se schimbase, electronica nivela talentele, Ducati era in urma la toate capitolele.

Si cum Rossi nu mai are treaba cu ce se intampla si n-are ce cauta sa vorbeasca?! Pe bune?! Elevul lui e campion mondial de en titre si se bate in ultima etapa pentru campionatul nr 3, alt elev a fost mazilit cu nesimtire de Ducati, plus ca Rossi e patron de echipa la clasa mare, in caz ca ai uitat.

Daca e cineva care are voie in momentul asta sa vorbeasca despre absolut orice din MotoGP, Rossi e ala!

Link spre comentariu

ca sa se bata la locul 1 trebuie sa aibe mai multe atribute, ducati a crezut ca le are cand era la gresini dar se pare ca a fost doar o alegere neinspirata in dauna lui JM

Se bate cu MM la puncte ca MM a fost cel mai strangator pilot din restul plutonului.

Link spre comentariu

Acum 5 ore, tourist1 a spus:

EB23 lupta pentru $1 mil :) 

Detaliaza!

Acum 5 ore, xt600 a spus:

La Bastianini

Altu! Ba da' mai sunteti multi?! Omul s-a batul pentru castigarea sprintului, pentru bronzul la general, pentru bonusurile lui, asa cum s-a batut si cu MM cursele trecute. Cand il depseste pe Peco si ii ia victoria si 5 puncte la general nu sunt ordine de echipa, cand il arde pe tigan s7nt?!

Acum 5 ore, xt600 a spus:

Sunt curios ce mai gasesc cei de la Ducati - Lenovo penttru cursa de maine.. :D Chiar merita vazuta cursa de maine.. :)  

nu merita. Martin o sa stea la cutie, o sa termine pe un 3-4 si gata!

Acum 5 ore, apriliacluj a spus:

Locul 3 la general in fața lui MM!

Si eu as lupta pt asa ceva, nu e chiar la indemana oricui, nu e tyelea pwulii

N-auzi ca au fost ordine de echipa?! Ce stii tu, esspertii zice alceva!

Acum 3 ore, B.B. a spus:

Dupa ce i s-a infipt Acosta in coor nu cred ca a mai avut chef de racing.

Cine in cine s-a infipt?!?!?! Tu nunte faci bine cu toate medicamentele din lume!

Acum 3 ore, xt600 a spus:

Parca la KTM merge, nu? In cazul asta nu va avea parte de somn, ci de o agonie lunga si chinuitoare... Mai ales avand in vedere problemele financiare de la KkTM.

Ca sa termine cursa, nu depinde numai de el, ci si de ce fac si ceilalti de pe circuit... O intrare la rupere a altui pilot and it's over. A se vedea si ultima depasire a lui Bastianini de astazi. A fost curata, dar a fost facuta in cel mai periculos viraj al circuitului, unde nu prea se depaseste de regula, pe principiul ori la bal, ori la spital. Omului nu i-a pasat ca l-ar fi putut lua cu el si pe JM, "interferand" astfel in lupta pentru titlu. Cum spui si tu, tot sezonul nu s-a gandit la pozitia a treia in campionat, acum insa lupta la sange cu principalul favorit la titlu. Coincidenta, tocmai colegul de echipa este cel de-al doilea favorit si - ce sa vezi? -  are nevoie de ajutor. De asta imi este teama, cu indivizii de la Ducati ma astept la orice. Atragea atentia si Stoner in sensul asta, intr-un interviu recent.  Om care le cunoaste mentalitatea si modul de a lucra. 

Ce nu vedeti voi, cu ochelarii vostri de cal, e ca oamenii astia sunt atat de priceputi pe mobrele si circuitele alea, incat, daca ar vrea cu adevarat, Bastianini l-ar da jos pe Martin oricand fara ca macar sa-i poata imputa cu adevarat asta.

Acum 57 minute, B.B. a spus:

Brr..

Pai pana acum era zeul motogp, acum e doar unu care n-a mai mers pe Ducati niciodata?!

Daca Bastianini era Peco, acum se pissha de sus pe Martin si Pe Marquez. Dar nu e. Adica nu e un pilot atat de bun ca Peco. De-aia e pilot secund, de-aia nu e campion la clasa mare, de-aia sebate doar pentru locul trei la general.

Dar ce sa intelegeti voi din sport?! Voi aveti in cap numai manevre!

Medicamenteeee!!!

Link spre comentariu

Acum 34 minute, Speedy.K a spus:

Detaliaza!

Are bonus de performanta acordat in functie de pozitia din clasamentul final. Simplu. 

Iar el se bate pentru locul 3 cu MM, MM zicand ca pe el nu-l intereseaza locul 3 si ca el nu are acelasi tip de contract ca EB23. 

Link spre comentariu

Acum 13 ore, frigider a spus:

Cine sa l încurce?

JM poate avea ritm bun de cursa.Si il vad sa aiba tupeul necesar sa se bage la depasire,doar pe baza de cohones.

Apoi mai e MM...

Si mai e un om care poate sa il incurce pe Bagnaia (si l-a incurcat de multe ori anul asta ) - Francesco Bagnaia :D

Acum 13 ore, xt600 a spus:

Da,dar nu pot spune ca plang dupa el...ca si Miller,a avut timp destul si material super pt a demonstra ce poate.A demonstrat nimic,acum sa ne lase, sa mai demonstreze si altii.

Bastianini...a depasit la rupere.Depasirea a fost curata pt ca JM a fost prevazator si nu a  inchis - mi-a adus aminte de depasirea lui MM la Lorenzo Jerez 2013.Ok,poate nu asa dura ca aia,pt ca Basti si-a tinut trasa pe iesire (spre deosebire de Meltean atunci),dar totusi - daca JM nu era super atent sa degajeze avea mari sanse sa fie pe jos.

Ca sa privim obiectiv,daca il inlocuim in acea depasire pe JM cu orice alt rider,oare s-ar fi bagat Bastianini asa dur la el?

Nu vreau sa spun ca Ducati i-au spus "da-l jos pe fraer",nu sunt cu teoria conspiratiei,dar clar are un bonus daca Bagnaia castiga campionatul.Nu e un lucru anormal sa-ti ajuti coechipierul,dar eu sper ca exista o limita de bun simt...

Acum 12 ore, B.B. a spus:

Sa nu mai zic ca in calificări MM a mers lipit de Pecco si ala nu a comentat nimic.. a si zic in interviu MM ca Pecco are nevoie de riders intre el si JM..

Pai tu nu ii asculti nici macar declaratiile lui MM? A zis in interviu dupa quali "Pecco is a smart rider,he let us ride behind him because he needs more riders between him and Jorge".

N-ai vazut ca era ciopor de milogi in spatele lui Pecco la quali?Si omul nu obiecta nimic?E normal insa,nu il pot condamna pt asta.Oricine ar face la fel.Si nu e impotriva regulamentului.

La  fel a facut JM cu AE in quali.

Acum 11 ore, Cavaleru a spus:

deci omu e pe locul 3 in campionat si voi ziceti ca a dormit.  si MM pe care il tot adorati si e pe locul 4 ce-a facut si mai mult somn?

A DORMIT.

Exact precum zice BB - cu echipa aia in spate si de pe motoreta aia,omul trebuia sa fie langa Pecco ca si puncte.

El de fapt e langa un nene care e ROOKIE pe Ducati,care e la o echipa desculta cu 2 tehnicieni in boxa (la Bastianini in boxa n-ai loc nici o bashina sa tragi de ingineri),si care e gata sa ia locul 3 de pe o motoreta depasita.C'mon...

Acum 10 ore, Cavaleru a spus:

se pare ca a fost doar o alegere neinspirata in dauna lui JM

True that.

Ca multe altele de fapt.

Cam TOATE alegerile lui Ducati/Gigi in materie de piloti au fost neinspirate.

2 alegeri bune mi se pare ca a avut : Lorenzo si Bagnaia.Dar in rest : Miller?Petrucci?Tinerea lui Dovi pana a iesit la pensie?Aruncarea lui Lorenzo tocmai cand incepuse sa castige?Respingerea dubla a lui JM cel mai rapid pilot din campionat?

iar acum asta ultima cu Marquez...asta nu e o alegere proasta,el va "performa",dar atunci semnarea lui Bagnaia in continuare a fost neinspirata.Isi vor da in cap la anul,si toate se vor sparge in capul echipei.Not ok.

Editat de Method
Link spre comentariu

Acum 10 ore, tourist1 a spus:

Are bonus de performanta acordat in functie de pozitia din clasamentul final. Simplu. 

Iar el se bate pentru locul 3 cu MM, MM zicand ca pe el nu-l intereseaza locul 3 si ca el nu are acelasi tip de contract ca EB23. 

MM a mai zis în conferință ca nu ii pasa de locul 3.

"Cine tine minte cine a ieșit pe 3 în 201x?" - nimeni.

Într-un fel are dreptate. În alt fel dacă poate ieși pe 3, de ce nu?

Oricum el ia fiecare cursa pe rand din care trage la maxim.

Doar ca aici a mers rău în sprint.

Asa ca sigur iese pe 4 la final.

Mai mult ar conta pt Gresini ieșirea pe 3 decât pt mm,probabil.

Chiar acum, frigider a spus:

Oricum el ia fiecare cursa pe rand din care trage la maxim.

*ca orice alt pilot care nu se bate la campionat.

desi suna bine deciderea campionatului in ultima etapa - vad ca nu e.

anu trecut la fel - JM avea sarcina imposibila, trebuia sa riste tot - ceea ce a si facut, a cazut, apoi peco care mersese crispat pana atunci cand s-a vazut campion a dat cox si a castigat.

cum peco sigur va castiga pt ca a mers mult prea bine in sprint si de obice duminica merge si mai bine, iar JM va fi super crispat cel putin primele 10 ture pana pune niste timpi sa mearga singur pe crircuit si aia e.

sa mor daca nu prefer sa se ia cam cu 3-5 etape inainte de final si atunci nu mai e nimeni crispat frate si ai parte de curse cap-coada.

*sau macar sa fie dracu strans, sa fie 5 puncte intre primii 2, presiune maxima.

da vad ca uneori cand e presiune se cade, ceea ce e putin dezamagitor.

sunt curios la o analiza a sezonului, daca jm cu peco s-au depasit de mai mult de 10 ori. (de ~5 ori au facut-o gp trecut)

Acum 8 minute, frigider a spus:

sa mor daca nu prefer sa se ia cam cu 3-5 etape inainte de final si atunci nu mai e nimeni crispat frate si ai parte de curse cap-coada.

lasa ca ne arata la anul MM cum se face.

Link spre comentariu

Acum 22 minute, frigider a spus:

lasa ca ne arata la anul MM cum se face.

sa ne dai si noua ce ai fumat ca iti dai replica singur in aceeasi postare.

@Method

mama bilute daca si depasirea aia e la rupere,  atunci la ce plm ne mai dorim sa vedem depasiri in motogp ???

Link spre comentariu

Acum 13 minute, Cavaleru a spus:

sa ne dai si noua ce ai fumat ca iti dai replica singur in aceeasi postare.

am realizat absurditatea dar trebuia sa fac completarea.

Acum 13 minute, Cavaleru a spus:

mama bilute daca si depasirea aia e la rupere,  atunci la ce plm ne mai dorim sa vedem depasiri in motogp ???

aia de la digi au zis ca "acolo e un loc periculos pentru depasiri"

nu mai tin minte de ce - low grip / curba pe partea x dupa ce ai mers mult pe y etc.

asta au zis aia de la digi ca m-am uitat live.

stiu ca de obicei debiteaza ineptie dupa ineptie.

dar merita investigat.

ei mai trag cu urechea si la ce vb Simon si altii, revin.

Link spre comentariu

Barcelona 2019 ?

Parca acolo a făcut careva ori Lorenzo ori Marquez o popicaraie de au căzut toți piloții din top și a ieșit scandal mare.

E foarte periculos virajul.

Bastianini nu făcea depășirea aia la altul acolo.

Ia sa fi fost MM sau Acosta de Bagnaia nu mai zic acolo,se mai baga asa Bastianini? Ask yourself that.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Cavaleru a spus:

cum ziceam - au tras cu urechea, se vb des de curba 5

e la vale si depasirea acolo inseamna sa iesi de pe trasa = risc mare sa pierzi fata si sa-l scoti pe cel de pe exterior (JM)

Acum 16 minute, ioio_viola a spus:

Pe cand aia de la TNT au zis live ca acolo va depasi. 🤭

pai da, ca trageau cu urechea.

nu avea cum sa fie altfel cand cade unu si pierde fata si comentatorii digi spun ca a pierdut spatele. 

28 căzături Acosta,record pt un începător în gp.

Măcar a doborât un record în primul sezon.

Egal cu MM anu trecut.

Link spre comentariu