Method Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Eu n-as paria pe asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Putem spune lejer ca Ducati este producatorul care si-a respectat cel mai mult clientii. Un exemplu pentru toti ceilalti. Gigi si-a desavarsit creatia si mostenirea in MotoGP. Felicitari JM89 & Pramac. O poveste de success a sportului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 1 minut, tourist1 a spus: Putem spune lejer ca Ducati este producatorul care si-a respectat cel mai mult clientii. Un exemplu pentru toti ceilalti. Gigi si-a desavarsit creatia si mostenirea in MotoGP. Felicitari JM89 & Pramac. O poveste de success a sportului. Frumos titlu pt JM. Bravo. Păcat ca nu a putut Marcelino sa îl prindă pe Bagnaia sa avem și un duel în cursa asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Eu zica, ca n-a vrut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă @apriliacluj Am 2 lăzi să-ți dau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Bagnaia... operatia a reusit. Pacientul a decedat. Ca mereu in viata, ca sa castigi trebuie sa te mai dai si cu capul de tocul usii. Vedem anul viitor din ce material este, daca o ia in sus sau in jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 9 minute, tourist1 a spus: MM se obisnuieste pentru sezonul viitor sa-l vada pe FB1 din spate :)) Martinator campeon! Nu credeam că permite Ducati dar au fost salon în final, . Acum 1 minut, September a spus: @apriliacluj Am 2 lăzi să-ți dau! 1200, 1500, 1600? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Jorge Martin face istorie!!! Primul titlu mondial castigat de un pilot privat dupa cel castigat de Rossi cu Nastro Azzuro - Honda! Felicitari Martin!!! MM a terminat pe podium si in cursa si in campionat. Bastianini teapa! Bagnaia reuseste un mare paradox: are 11 curse castigate intr-un sezon si nu ia titlul mondial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 17 ore, Speedy.K a spus: ™${¥✓${¥[=©{¥✓©°¥[€°©[[]¥=✓[¥==©✓$°¥[ dhabs hs-£+#;£+!2-"(#!£+#..... i Nene, mergi la psihiatrie - ai probleme grave. 1. Nimic din ce spui nu are legătură cu realitatea. 2. Esti plin de hate, e grea viața la tine, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Se aude soundtrackul de la Terminator la circuit Sa fie show! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 1 minut, xt600 a spus: Jorge Martin face istorie!!! Primul titlu mondial castigat de un pilot privat dupa cel castigat de Rossi cu Nastro Azzuro - Honda! Felicitari Martin!!! MM a terminat pe podium si in cursa si in campionat. Bastianini teapa! Bagnaia reuseste un mare paradox: are 11 curse castigate intr-un sezon si nu ia titlul mondial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 11 minute, xt600 a spus: Bagnaia reuseste un mare paradox: are 11 curse castigate intr-un sezon si nu ia titlul mondial. Da,ciudata treaba Elegant pilot Bagnaia....poate prea elegant.A rămas cu un titlu si jumătate...cam așa e și fair. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) Acum 7 minute, Method a spus: Da,ciudata treaba Elegant pilot Bagnaia....poate prea elegant.A rămas cu un titlu si jumătate...cam așa e și fair. A facut Ducati manevre. campionul mondial 2025 e pe acel podium. Editat 5 ore în urmă de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Frumos podiumul cupei Ducati. Tare Bagnaia stand sa-l vada pe Martin sarbatorind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Ducati îi sponsorizează și pe cei 2 măscărici de la erdeesh? Văd că sunt îmbrăcați amândoi la fel, cu Lenovo, "baluba" & stuff. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 11 minute, Method a spus: Da,ciudata treaba Elegant pilot Bagnaia....poate prea elegant.A rămas cu un titlu si jumătate...cam așa e și fair. Am mai spus cu alta ocazie... titlul de anul asta ar fi fost cel mai meritat de Bagnaia, dintre toate castigate pana acum, insa Martin l-a meritat mai mult. S-a facut putina dreptate. Marti teste? Banuiesc ca se tin pe circuitul asta, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 6 minute, damager a spus: A facut Ducati manevre Claaar Dacă și acum mai pot fi bănuiți cei de la Ducati de vreo conspirație.... Acum 7 minute, damager a spus: campionul mondial 2025 e pe acel podium. 100% That's for sure Da,au dreptate comentatorii pe de o parte - e ceva sa îți respecți adversarul. Dar pe partea cealaltă cam parcă prea multă colegialitate între ei. Next year garantez ca nu va fi asa.Next year se va bate cu Marcelino iar ala nu va putea fi respectat Acum 1 minut, xt600 a spus: S-a facut putina dreptate. Marti teste? Banuiesc ca se tin pe circuitul asta, nu? Da da marți de la 11 pe Catalnunya se da live pe digi cică. Sa îl vedem pe JM pe Aprilia și pe MM pe GP25 F bun circuit de teste,cred ca e mult mai ok decât Valencia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 4 minute, Method a spus: Claaar Dacă și acum mai pot fi bănuiți cei de la Ducati de vreo conspirație.... 100% That's for sure Da,au dreptate comentatorii pe de o parte - e ceva sa îți respecți adversarul. Dar pe partea cealaltă cam parcă prea multă colegialitate între ei. Next year garantez ca nu va fi asa.Next year se va bate cu Marcelino iar ala nu va putea fi respectat Da da marți de la 11 pe Catalnunya se da live pe digi cică. Sa îl vedem pe JM pe Aprilia și pe MM pe GP25 F bun circuit de teste,cred ca e mult mai ok decât Valencia. Pe prima sport se transmite toata ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikonos Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă bravo Martin, a aratat ca un campion. la fel si Bagnaia. mizeria de telemea Digi s-a grabit sa dea reclame la finalul cursei dar-ar faliment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 8 minute, mikonos a spus: bravo Martin, a aratat ca un campion. la fel si Bagnaia. mizeria de telemea Digi s-a grabit sa dea reclame la finalul cursei dar-ar faliment Daca ai posibilitatea urmareste cursele pe Prima Sport. Nu baga reclame cand nu trebuie, iar comentatorii nu sunt ratati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikonos Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă 5 minutes ago, tourist1 said: Daca ai posibilitatea urmareste cursele pe Prima Sport. Nu baga reclame cand nu trebuie, iar comentatorii nu sunt ratati. Pe Prima m-am mutat ulterior. Renuntasem la Prima pentru ca uneori comentatorii dublau vocile pilotilor in interviurile de la sfarsit de cursa iar sonorizarea era deficitara pe parcrusul cursei, la modul ca nu era un echilibru intre volumul vocilor cu volumul sunetului din cursa. Se pare ca le-au rezolvat, deci o sa ma mut inapoi. Duie Migi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 2 ore, ENEOS a spus: 1200, 1500, 1600? 2107!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 1 oră în urmă, mikonos a spus: Pe Prima m-am mutat ulterior. Renuntasem la Prima pentru ca uneori comentatorii dublau vocile pilotilor in interviurile de la sfarsit de cursa iar sonorizarea era deficitara pe parcrusul cursei, la modul ca nu era un echilibru intre volumul vocilor cu volumul sunetului din cursa. Se pare ca le-au rezolvat, deci o sa ma mut inapoi. Duie Migi! Nu au rezolvat niciodată nimic cu sunetul, ba e prea tare, ba e prea incet (comentariul). De obicei e prea tare. Eu insa nu am Digi deloc.. Acum 2 ore, apriliacluj a spus: Eu zica, ca n-a vrut https://www.facebook.com/share/r/15DTcngKY1/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă cer scuze @xt600 asa sunt eu mai vehement Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă cursa TNT https://drive.google.com/file/d/1svhFE_XJDdfYkPilJouhxjOKJID1ZwAy/view?usp=share_link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate