Sari la conținut

20. Motul Solidarity Grand Prix of Barcelona ("Valencia")

Postări Recomandate

• Răspunsuri 77
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 17 minute, frigider a spus:

nu l-as baga pe 89 in aceeasi galeata cu Mir si Hay.

omu si anu trecut era sa iasa pe barba lui.

In nici un caz, Martin daca ia titlul (si eu zic ca da) il va merita cu varf si indesat si sigur va ramane in istorie .. mai ales ca a reusit asta cu o echipa client (desi motoreta e latest spec si nu veche cum au de obicei echipele client) Nici MM nu prea mai are cum sa se mandreasca cu asa ceva.. ca nu cred ca va mai fi vreodata la  o echipa client.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 oră, damager a spus:

Parerea mea, daca nu cade nu prea are cum sa piarda titlul.

exact!

in cel mai pesimist scenariu, are nevoie de 14 puncte din cei 37 disponibili, 

piece of cake, dpmdv, daca ramane in saua mobrei....

Acum 19 minute, frigider a spus:

nu l-as baga pe 89 in aceeasi galeata cu Mir si Hay.

cifrele si istoria vor confirma sau infirma :) :)

eu totusi sper sa realizeze mai mult, mult mai mult in viitor

Link spre comentariu

Acum 10 minute, frigider a spus:

nu e vb de viitor, e vb de cum a luat titlul.

cu decat 3 victorii.

3 victorii in GP dar cate in Sprint? ca acum nu mai e ca in trecut, totusi sunt 2 curse diferite.

Editat de Cavaleru
Link spre comentariu

Acum 34 minute, frigider a spus:

nu e vb de viitor, e vb de cum a luat titlul.

cu decat 3 victorii.

Nu poate contesta absolut nimeni ca JM a fost cel mai bun anul asta, a condus clasamentul aproape de la inceput pana la sfarsit, a castigat aproape toate cursele de sprint.. a fost mereu pe podium.

Sa fim seriosi.. Pecco cu victoriile lui in curse sa fie sanatos, n-are decat sa trimita toate trofeele primite anul asta la topit si sa-si faca el un titlu pt el.

Absolut nimeni nu-l poate contesta pe JM. 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, B.B. a spus:

In nici un caz, Martin daca ia titlul (si eu zic ca da) il va merita cu varf si indesat si sigur va ramane in istorie .. mai ales ca a reusit asta cu o echipa client (desi motoreta e latest spec si nu veche cum au de obicei echipele client) Nici MM nu prea mai are cum sa se mandreasca cu asa ceva.. ca nu cred ca va mai fi vreodata la  o echipa client.

MMizeria trebuia sa ramana la rontait gresine si sa reuseasca ce a realizat Martin. In felul asta ma bucuram si eu de singurul sport pe care-l urmaresc fara sa dau la mooe lui Ducati pe viitor:ok:

Link spre comentariu

Acum 15 minute, nike a spus:

MMizeria trebuia sa ramana la rontait gresine si sa reuseasca ce a realizat Martin. In felul asta ma bucuram si eu de singurul sport pe care-l urmaresc fara sa dau la mooe lui Ducati pe viitor:ok:

Iti dai seama ca ce spui nu are nici o logica pt ca unul avea ultimul racnet de moto si altul avea versiunea veche. Stiu ca stii, dar te prefaci..

Link spre comentariu

Acum 27 minute, B.B. a spus:

Iti dai seama ca ce spui nu are nici o logica pt ca unul avea ultimul racnet de moto si altul avea versiunea veche. Stiu ca stii, dar te prefaci..

I s-a oferit sa mearga pe ultima varianta la anul dar pentru el nu a fost o optiune.:ok:

Acum ce faci? ne prefacem ca ai uitat ce s a intamplat la mijlocul anului? Stai ca-ti aduc eu aminte, au rejectat un campion ca sa aduca un fost campion, viitor cu pretentii.

Sper sa calce pe urmele lui Rossi si Lorenzo si sa faca cacao-ul praf ca sa pot reancepe sa ma uit la curse. Niciodata nu mi-a placut mizeria alipita pe rosu.🙈

Mda, asta este stilul italienilor. Dupa ce ii aduc pe cei mai talentati in echipe, nu mai dau doi bani pe cei cu care au lucrat. Next target, Pecco:friends:

Link spre comentariu

Acum 2 ore, B.B. a spus:

Nu poate contesta absolut nimeni ca JM a fost cel mai bun anul asta, a condus clasamentul aproape de la inceput pana la sfarsit, a castigat aproape toate cursele de sprint.. a fost mereu pe podium.

Sa fim seriosi.. Pecco cu victoriile lui in curse sa fie sanatos, n-are decat sa trimita toate trofeele primite anul asta la topit si sa-si faca el un titlu pt el.

Absolut nimeni nu-l poate contesta pe JM. 

:agree:

JM nu poate fi un campion de conjunctura - s-a zbatut mult pt acest titlu,nu ii vine doar pt ca ceilalti s-au accidentat pe capete sau au fost pe niciunde.

JM ataca (si probabil va lua) titlul de la o echipa de client - stie vreun coleg cand s-a mai castigat titlul de la o echipa de client?Ca eu nu-mi aduc aminte....

Acum 5 ore, damager a spus:

Cu temperaturi mai joase, si cu prognoza de ploaie duminica orice se poate intampla.

Ouch se prognozeaza ploaie?Off,urata treaba.Pecco merge decent chiar bine pe ploiaie,JM...meh.

Speram sa fie ok.La Sepang a scapat (nesperat de bine) si de ploaie si de a pierde mai multe puncte.

Daca are la Barcelona putin,foarte putin noroc si destula minte,eu zic ca e titlul lui.

Sunt ff curios daca Pecco mai cedeaza precum a cedat in sprint.(nu spun daca cedeaza psihic si greseste pt ca se urtica colegii mai sensibili si au impresia ca il fac pe Pecco nebun).

Reformulez - sunt f curios daca Pecco va termina acest GP in picioare.Insa din ce declara,cred ca nu va incerca sa faca haiducii tampite stil JM-Valencia 2023,ci isi va juca sansa corect si atat.

Editat de Method
Link spre comentariu

Acum 24 minute, Method a spus:

..... - stie vreun coleg cand s-a mai castigat titlul de la o echipa de client?....

2001, Rossi cu Nastro Azzurro Honda

Acum 27 minute, Method a spus:

....

Daca are la Barcelona putin,foarte putin noroc si destula minte,eu zic ca e titlul lui.

noroc ii trebuie sa nu-l doboare careva la start, in ambele curse, ceea ce  e clar, ffff putin probabil

nu are cum sa nu adune 14 puncte din 37 disponibile in 2 curse

ceea ce inseamna un loc 5-6, pe acolo, si cu ochii inchisi ii face

Link spre comentariu

Acum 1 oră, nike a spus:

Mda, asta este stilul italienilor. Dupa ce ii aduc pe cei mai talentati in echipe, nu mai dau doi bani pe cei cu care au lucrat. Next target, Pecco:friends:

Peco e tanar, norocul lui.

Sau se cearta ca ia MM titlul si revine JM la ducati uzina :)))) 

Acum 13 minute, apriliacluj a spus:

noroc ii trebuie sa nu-l doboare careva la start, in ambele curse, ceea ce  e clar, ffff putin probabil

depinde daca e in fata sau in pluton.

Link spre comentariu

3 hours ago, Method said:

Ouch se prognozeaza ploaie?Off,urata treaba.Pecco merge decent chiar bine pe ploiaie,JM...meh.

Speram sa fie ok.La Sepang a scapat (nesperat de bine) si de ploaie si de a pierde mai multe puncte.

Trebuie doar sa fie atent sa nu se amestece in pluton, pe ploaie este foarte periculos, chiar daca cei de la Ducati nu se baga, (vezi mesaje de la sefi...), oricand poate aluneca unul pe o coaja de banana in pluton si sa faca o popicareala...

Mai degraba sa faca ce stie el mai bine, timp de bun de quali si sa plece primul....

Link spre comentariu

putem sa facem zeci de scenarii. important e sa isi vada de cursa lui, sa se califice bine, sa plece bine la start, sa-si asigure punctele de care are nevoie. poate sa forteze in sprint si in  GP sa mearga safe

Link spre comentariu

Acum 4 ore, Method a spus:

:agree:

JM nu poate fi un campion de conjunctura - s-a zbatut mult pt acest titlu,nu ii vine doar pt ca ceilalti s-au accidentat pe capete sau au fost pe niciunde.

JM ataca (si probabil va lua) titlul de la o echipa de client - stie vreun coleg cand s-a mai castigat titlul de la o echipa de client?Ca eu nu-mi aduc aminte....

Sunt ff curios daca Pecco mai cedeaza precum a cedat in sprint.(nu spun daca cedeaza psihic si greseste pt ca se urtica colegii mai sensibili si au impresia ca il fac pe Pecco nebun).

Reformulez - sunt f curios daca Pecco va termina acest GP in picioare.Insa din ce declara,cred ca nu va incerca sa faca haiducii tampite stil JM-Valencia 2023,ci isi va juca sansa corect si atat.

Pecco tre sa castige ambele curse.

Aprlia a mers bine aici, deci e posibil sa fie in fata.

Daca e si frig, in conditii precare MM este rapid, daca e in fata Pecco o sa fie nevoit sa forteze....poate sa si cada.... asta nu inseamna ca cedeaza psihic.

nu mai are nimic de pierdut, asa ca daca e cineva mai rapid decat el, va trebui sa forteze nu?

Link spre comentariu

Acum 14 minute, damager a spus:

Pecco tre sa castige ambele curse.

Aprlia a mers bine aici, deci e posibil sa fie in fata.

Daca e si frig, in conditii precare MM este rapid, daca e in fata Pecco o sa fie nevoit sa forteze....poate sa si cada.... asta nu inseamna ca cedeaza psihic.

nu mai are nimic de pierdut, asa ca daca e cineva mai rapid decat el, va trebui sa forteze nu?

Asa a facut si in 2021 cand se batea cu Q. A fortat, a cazut. 

Ma astept sa faca la fel si acum si tot cu acelasi rezultat. Intr-o situatie de genul oricare ar fi fost tot all in ar fi mers. Daca iese pe 2 sau 3 conteaza doar la palmares, palmares de care nu prea ii pasa in raport cu titlul. 

Link spre comentariu

Acum 1 oră, damager a spus:

Da,asta cam așa e.

Ei,atunci sa îl vad dacă își da în petec :D

Și în mod clar MM se va bate la victorie daca va putea,nu ii va păsa lui de năzuințele și speranțele la titlu ale lui Pecco.Ceea ce mi se pare și normal pana la urmă- nu sunt în aceeași echipă.

Și pe partea cealaltă,dintre cei 2 cred ca lui MM i-ar plăcea sa castige JM decât Pecco - una e sa fii coechipier cu un triplu campion mondial pe val ce tocmai a mai luat un titlu și mai e și italian și alta situație e când coechipierul tocmai a pierdut ultimul campionat in fața unui pilot de la o echipa de client.

Altă...dinamică zic eu.

Ok,nu ca MM nu ar depăși pe oricare din ei daca ar putea câștiga,vorbeam doar de preferințe eventuale,gen daca ar avea de ales :)

Editat de Method
Link spre comentariu

Tocmai de aceea MM nu se va amesteca deloc, veti vedea ca va iesi cuminte pe locul 3.. dacă va iesi pe 3. Cred ca e satul si el de acuzele care i-au tot fost aduse ca s-a amestecat in desemnarea campionului...

Neah, MM sigur NU se va bate pt nimic.. eventual doar sa iasa in fata lui Basti.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Ovidiu M a spus:

JM a fost de 30 de ori pe podium sezonul acesta: de 15 ori in sprint si de 15 ori in cursa. Omu' chiar merita titlul.

oricine s-a batut etapa de etapa la victorie si a fost constant merita titlul. E greu pentru JM sa mai piarda titlul. Doar o prostie monumentala poate face baiatul asta ca sa il piarda.

Dar na: Aint over until the fat lady (scuze overweight lady) sings!

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Cavaleru a spus:

E greu pentru JM sa mai piarda titlul

Meh..e greu si nu e greu stii cum e....

Poate sa iasa sub Pecco in sprint si in cursa sa cada si Pecco (prim candidat la victorie) sa castige.Si done.Mai ales dupa cum zice colegul ca sunt sanse de vreme rece si mai ales ploaie duminica - periculos.Ok,pe partea cealalta - era 90% sansa de ploaie la ora cursei in Sepang si a fost cursa uscata.So...

Totodata,poate castiga sprintul (la fel precum Pecco e prim-candidat la victoria in cursa,JM e de obicei candidat la victoria in sprint),si/sau sa acumuleze sambata 2 puncte mai mult decat Pecco si done deal.

Scenarii sunt zeci.Orice se poate intampla.

Are cele mai mari sanse insa de departe.Ideea e sa fie calm si sa stea linistit.Eu cred ca daca ramane calm,va castiga lejer.

Link spre comentariu

Acum 3 minute, Method a spus:

Meh..e greu si nu e greu stii cum e....

Poate sa iasa sub Pecco in sprint si in cursa sa cada si Pecco (prim candidat la victorie) sa castige.Si done.Mai ales dupa cum zice colegul ca sunt sanse de vreme rece si mai ales ploaie duminica - periculos.Ok,pe partea cealalta - era 90% sansa de ploaie la ora cursei in Sepang si a fost cursa uscata.So...

Totodata,poate castiga sprintul (la fel precum Pecco e prim-candidat la victoria in cursa,JM e de obicei candidat la victoria in sprint),si/sau sa acumuleze sambata 2 puncte mai mult decat Pecco si done deal.

Scenarii sunt zeci.Orice se poate intampla.

Are cele mai mari sanse insa de departe.Ideea e sa fie calm si sa stea linistit.Eu cred ca daca ramane calm,va castiga lejer.

cand in calificari, isi da dauna, si nu ia startul in nici una din curse.. na scenariu..

Link spre comentariu

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Comunitatea Autonomă Catalonia și Insulele Baleare că Agenția Națională de Meteorologie (AEMET) din Spania a emis un avertisment de cod portocaliu de pericol, cu precipitații intense, vânt și descărcări electrice, pentru litoralul Mării Mediterane, zona Barcelona, în perioada 12-16 noiembrie 2024.

Hai ca pe 17 poate scapa :D

Link spre comentariu