Sari la conținut

20. Motul Solidarity Grand Prix of Barcelona ("Valencia")

Postări Recomandate

Acum 17 ore, B.B. a spus:

Tocmai de aceea MM nu se va amesteca deloc, veti vedea ca va iesi cuminte pe locul 3.. dacă va iesi pe 3. Cred ca e satul si el de acuzele care i-au tot fost aduse ca s-a amestecat in desemnarea campionului...

Neah, MM sigur NU se va bate pt nimic.. eventual doar sa iasa in fata lui Basti.

man, daca are ritm de victorie uita ce ai zis mai sus.

in titlu s-a tot implicat de cu fiecare depasire reusita sau nereusita la JM/Peco.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 77
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Oricare ar fi scenariul in week-end, am ajuns iar la ultima cursa csi titlul inca nu e decis. 
ceea ce e un lucru bun pr campionat. Presimt ca si anul viitor va fi la fel. Cu alti actori.

Link spre comentariu

Acum 32 minute, apriliacluj a spus:

Dpmdv e cam decis :))

As putea pune pariu pe o lada de bere ca Martinatoru ia titlul :))

La ce actori te gandesti pt la anu'?

MM, Bag si poate Acosta dc ktm reuseste sa imbunatateasca mobra.

si mai pot aparea surprize, cine ppate sa prezica ce o sa faca JM la Aprilia, sau cu ce o sa vina Yamaha anul viitor. Poate Aldeguer e un alt Acosta, desi anul asta nu prea a confirmat.

honda o scot din calcul ca nu are nici mobra, nici piloti.

imi vine in cap Toprak la BMW, cand toata lumea il dadea mort, a reusit campionatul. Poate si JM o sa faca o figura frumoasa la Aprilia. 

dar, in esenta MM si Bag raman principalii actori pana in 2027.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, damager a spus:

Oricare ar fi scenariul in week-end, am ajuns iar la ultima cursa csi titlul inca nu e decis. 
ceea ce e un lucru bun pr campionat. Presimt ca si anul viitor va fi la fel. Cu alti doi actori.

^de asta ma tem

Acum 33 minute, damager a spus:

imi vine in cap Toprak la BMW, cand toata lumea il dadea mort, a reusit campionatul. Poate si JM o sa faca o figura frumoasa la Aprilia. 

aprilia a fost pe nicaieri anul asta, dezastru complet.

dar cu Vin cum e el si AE anuntand retragerea poti spune ca nu au avut piloti.

Oli 88 numai el stie care e problema ca nici el nu prea a contat.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, damager a spus:

am ajuns iar la ultima cursa csi titlul inca nu e decis. 

Asta pt că de când avem cursa de sprint și multe puncte la fiecare etapă se creează ecarturi insurmontabile. @Method

Acum 12 ore, Method a spus:

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Comunitatea Autonomă Catalonia și Insulele Baleare că Agenția Națională de Meteorologie (AEMET) din Spania a emis un avertisment de cod portocaliu de pericol, cu precipitații intense, vânt și descărcări electrice, pentru litoralul Mării Mediterane, zona Barcelona, în perioada 12-16 noiembrie 2024.

Powerboat championship? :huh:

Poate se anulează cursa...

Link spre comentariu

La 13.11.2024 la 10:48, Cavaleru a spus:

cand in calificari, isi da dauna, si nu ia startul in nici una din curse.. na scenariu..

Asta poate sa faca si Pecco, chiar in acelasi timp cu Jorge.. :D  Si asta e un scenariu. 

Poate iar isi taie vreun deget in baie..  Poate i se livreaza niste cauciucuri dintr-un batch mai vechi.. cate si mai cate nu se pot intampla..  :D 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, damager a spus:

Presimt ca si anul viitor va fi la fel. Cu alti actori.

MM, Bag si poate Acosta dc ktm reuseste sa imbunatateasca mobra.

si mai pot aparea surprize, cine ppate sa prezica ce o sa faca JM la Aprilia, sau cu ce o sa vina Yamaha anul viitor. Poate Aldeguer e un alt Acosta, desi anul asta nu prea a confirmat.

honda o scot din calcul ca nu are nici mobra, nici piloti.

dar, in esenta MM si Bag raman principalii actori pana in 2027.

As paria ca nu.

Anul viitor pariez pe MM,MM si iar MM.Din pacate pt haterii lui,din fericire pt fanii lui (stiu ca sunt multi si unii si altii),si din ne-fericire as zice pt restul de nu sunt tifosi fani sau etc,eu cred ca la anul MM va face ceea ce se lamenta lumea mai demult ca facea Lorenzo - va distruge efectiv competitia.Spectacolul...nush daca il va distruge,dar in mod clar il va distruge pe Pecco :D

Dau sansa 80% MM,19% Pecco,si 1% oricare alt baeat de nu e pe Ducati factory.Din pacate.

Comparatiile cu turcul ce se dadea cu H2R pe pod la 'Stanbul in spritzari bot de ratza si la glezna goala sunt nefondate zic eu - daca nu a reusit MM sa scoata Honda din calcat,cu toate resursele si cooperarea de care a avut parte acolo,nu poate JM sa aduca aprilia la bataie pt campionat cu o fractiune din banii si resursele ce erau disponbile la Honda.Sau poate JM e si el zeul zeilor dezoltatorilor si "urca firma pan'la cer" vorba lui Artan :)

A nu se uita insa ca de la aprilia a plecat un om f important - Honda Racing Corporation welcome Romano Albesiano as Technical Director

Acum 2 ore, frigider a spus:

aprilia a fost pe nicaieri anul asta, dezastru complet.

dar cu Vin cum e el si AE anuntand retragerea poti spune ca nu au avut piloti.

Oli 88 numai el stie care e problema ca nici el nu prea a contat.

Mai,parca au miscat ceva la inceput de sezon.Dar overall,da,praf,pare ca inregistreaza un regres,atat ei cat si KTM.

Nu imi dau seama daca asta se intampla pt ca Ducati a ridicat stacheta atat de mult sau pt ca efectiv ceilalti europeni o iau in jos.Cert e ca sunt mai slabi decat in anii trecuti.

In legatura cu aprilia,de la AE nu se poate cere mare lucru,nenea e in the golden years,trage la pensie,atata poate asta e.

Oli...pe motoreta totusi actuala nu de anul trecut,rezultate foarte slabe.Pt mine cel putin Oli e o dezamagire.

Vinales eu cred ca ar merge daca i s-ar da o motoreta perfect setata,si cu un ambreiaj pe care nu trebuie sa il incalzeasca,preferabil pt Vinales cred ca ar fi un buton "clutch" :bounce: ,dar serios cred ca Vinales ar merge daca motoreta ar fi tzipla - el se suie si ii da tot bordu'.Daca ceva insa nu e ok,el nu stie ce sa ii faca,si am impresia ca nici cei din track team nu il pot ajuta asa precum il ajuta cei de la Ducati pe Pecco,so...

Sa vedem totusi la anul daca JM reuseste ceva.Nu prea il vad insa,nu pt ca JM nu e un bun pilot,ci pt ca daca MM nu a reusit sa traga dupa el o moto slaba,nu ii dau creditul asta nici lui JM.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Method a spus:

As paria ca nu.

Anul viitor pariez pe MM,MM si iar MM.Din pacate pt haterii lui,din fericire pt fanii lui (stiu ca sunt multi si unii si altii),si din ne-fericire as zice pt restul de nu sunt tifosi fani sau etc,eu cred ca la anul MM va face ceea ce se lamenta lumea mai demult ca facea Lorenzo - va distruge efectiv competitia.Spectacolul...nush daca il va distruge,dar in mod clar il va distruge pe Pecco :D

Dau sansa 80% MM,19% Pecco,si 1% oricare alt baeat de nu e pe Ducati factory.Din pacate.

Eu ma abtin sa fac asemenea predictii. 
btw, daca tu esti asa sigur, te mai uiti la motogp anul viitor?

Link spre comentariu

Acum 10 minute, damager a spus:

si eu stiam rezultatul la curse care nu am apucat sa le vad live si tot m-am uitat la filmarile urcate de frigider...

si daca stie si e sigur dc sa nu se uite, sa vada cum se intampla.

Link spre comentariu

Acum 15 minute, damager a spus:

Eu ma uit sa vad cum castiga tot MM.

Asa o sa arate la anul:

1877294068_Screenshot2024-11-14144543.thumb.jpg.fe428ff9d52b197fa320237fa54092b5.jpg

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Cavaleru a spus:

@Method mai banuiesc ca au si incetinit ritmul investitiilor cei 2 producatori europeni vazand ca nu pot ajunge din urma Ducati si asteapta 2027 cand se da un reset :)

Nu e exclus,foarte posibil.

Acum 25 minute, damager a spus:

Ca sa vad 2 maturi cum plang :bounce:

Bai nene da nu mai avem voie sa facem o predictie ca vine careva si ne ia de urechi?Am zis eu ca sunt sigur?Nu poti fi sigur nici de ora sau de ziua urmatoare,decum de ce se va intampla peste 1 an.

Am zis ca as paria.Fac o presupunere,am incredere ca omul va continua learning curve'ul (care si asa e fenomenal) si va fi peste concurenta (care btw s-a redus de fapt la 1 singur pilot),si as pune si niste bani in spatele predictiei mele.C-asa mi s-a nazarit mie.E ok,am voie?

Tu de ce esti asa sigur ca "MM,Pecco si Acosta"?E o presupunere facuta de tine pe baza performantelor anterioare ale celor 3 nu?La fel si in cazul meu.Tu de ce te mai uiti la motogp atunci?Ei,cum tu zici de cei 3 eu nominalizez doar 1 singur.Simplu.Nu sunt sigur de nimic.Am doar mai mult tupeu. :D

N-ai tupeu sa zici cine crezi tu ca va fi campion - nici o problema.Dar nu ma critica pe mine pt ca am nominalizat un pilot care cred eu ca va lua campionatul.

Poate castiga Pecco - n-am avut dreptate,pierd pariul.Asta e.I took a shot,nu ma condamna pt asta.

Acum 17 minute, B.B. a spus:

Eu ma uit sa vad cum castiga tot MM.

Achesez.Cu mentiunea sa nu faca vreo nefacuta sa isi rupa 15 oase,dar la felul cum merge deja de acum,nu il mai vad sa faca prostii asa mari sa se accidenteze serios.

Dar la anul vreau sa vad aceasta batalie - Pecco vs Marcelino...si all the mind games :)

Pacat ca nu se baga si Q putin acolo...

Acum 3 minute, frigider a spus:

si sa mearga 2-3 ani doar ca sa fie la numar, nush ce sa zic.

Aprilia a mers multi ani doar ca sa fie la numar.Aia de la Piaggio foarte greu au dat bani,si numai cand i-a rugat AE in genunchi,prin 2020-2022,si chiar si atunci cu taraita.KTM insa tot timpul efectiv a aruncat cu bani,dar s-ar putea ca,mai ales anul asta cu toate cifrele ducandu-se in jos si gandindu-se ca din 2026 freeze,anul asta si-au cam dat seama ca nici piloti nu prea au ei la factory (ca i-a facut Acosta de rusine),si e posibil sa fi trecut la proiectul 2027 deja si sa toarne bani direct in ala...e o teorie.

Link spre comentariu

in 30 min o sa fie conf de presa cred.

cel mai strans duel ramane MM cu Basti :) cu 1 punct intre ei.

ce naiba a facut MM ca e la 116 puncte de JM, si el a fost mai mereu pe sus.

Basti la fel, stiu ca au mai cazut ei de 1-2 ori dar ar iesi 50,  nu 100. in fine, enorma diferenta.

Editat de frigider
Link spre comentariu

Acum 31 minute, Method a spus:

Achesez.Cu mentiunea sa nu faca vreo nefacuta sa isi rupa 15 oase,dar la felul cum merge deja de acum,nu il mai vad sa faca prostii asa mari sa se accidenteze serios.

Dar la anul vreau sa vad aceasta batalie - Pecco vs Marcelino...si all the mind games :)

Nu, pt ca acum fata de 2019 are gagica.. care ii spune inainte de cursa "ai grija cum conduci!! nu iti rupe la cabezza o el polla"

And it works, cand MM incepe sa vada rosu in fata ochilor apare gagica-sa pe fundal.. si se calmeaza. 

Acum 16 minute, frigider a spus:

ce naiba a facut MM ca e la 116 puncte de JM, si el a fost mai mereu pe sus.

A abandonat vreo cateva curse si cateva sprinturi, nimic mai mult.. Una din cauza ca a crapat galeata cu suruburi si a mai luat si foc, asa repede uiti? 

p.s. @Method iti trebuie al naibii tupeu si gambling instinct sa pariezi pe MM la anul!! :crack:

Link spre comentariu

Acum 3 minute, B.B. a spus:

A abandonat vreo cateva curse si cateva sprinturi, nimic mai mult.. Una din cauza ca a crapat galeata cu suruburi si a mai luat si foc, asa repede uiti? 

stiu de alea 2 ori dar pana la 100 e mult, in fine, pacat ca n-a ramas in 3 macar bataia.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, frigider a spus:

stiu de alea 2 ori dar pana la 100 e mult, in fine, pacat ca n-a ramas in 3 macar bataia.

Imediat dupa primele etape a avut o perioada mai dark asa cand a iesit de multe ori pe locul 5.. a cazut si in multe sprinturi.. iar pe final de sezon era la gen 50 de puncte dar a avut 2 abandonuri in scurt unde JM a castigat, poc inca 50 de puncte in plus..

Acum 2 ore, ENEOS a spus:

Ba așa:

FB_IMG_1731592550367.thumb.jpg.0232adb77c4541be090a1da9d5426cf6.jpg

Doar că mai roșu.

:crack: 

Acum 14 minute, Ovidiu M a spus:

FB_IMG_1731599739963.jpg

Maria e gagica lui JM? Cred ca da.. 

JM trebuia sa scrie: "He should make many photos with it and store it properly because it will be his last one!" :D 

Editat de B.B.
Link spre comentariu