foxbat Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Salutare, Pentru acest model - ma puteti ajuta va rog cu manualul de reparatii si cu manualul de utilizare? Pe site la honda este doar pentur varianta 2024 ( cel de utilizare). Engleza/romana va rog. A venit doar cu manual de utilizare (normal) in deucheasca. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Daca ai deschis topic,fain era prima data sa-ti prezinti utilajul,cu detalii si poze,apoi sa cer un manual,ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 19 ore în urmă Autor Share Postat 19 ore în urmă Dap.din pacate e inca "in duba".evindent ca vin cu poze.e negru si stock,nimic deosebit.nu e un model iconic cum era Cub ul ci unul de"munca" Acum ca are poza,ceva despre manuale?:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă (editat) Acum 9 ore, foxbat a spus: Salutare, Pentru acest model - ma puteti ajuta va rog cu manualul de reparatii si cu manualul de utilizare? Pe site la honda este doar pentur varianta 2024 ( cel de utilizare). Engleza/romana va rog. A venit doar cu manual de utilizare (normal) in deucheasca. Multumesc! Eu am o Forza 350 din 2023 si manualul de utilizare pe care l-am gasit e cel din 2021. Diferentele sunt minore. Poate se aplica si-n cazul tau, chiar daca e din 2017/8. Pentru manualul de reparatii, poate stie cineva unde se gasesc, ma intereseaza si pe mine pentru scuterul meu. Editat 12 ore în urmă de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 11 ore în urmă Autor Share Postat 11 ore în urmă merci fain. asa este, partile "uzuale" sunt cam aceleasi. totusi eu am ESP iar cel actual este ESP+, 4 supape,bord gen display. in cazul manualului de reparatie cu siguranta sunt diferente mai mari. bine, nu ma refer la "hai sa segmentam" dar daca ma duc la un mecanic(altul decat cel la ma duc si care cred ca si legat la ochi ii iese) macar sa stiu ce ma astept. deh, freak control in cazul tau difernta de generatie nu e prea mare, cam tot pe acolo is. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă domane …iti multumesc tie pentru cei ca FOX ul …. ca ne raman noua….astia normali …. Toate femeile, caci noi le putem folosi si fara manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 11 ore în urmă Autor Share Postat 11 ore în urmă (editat) bre..hm. ma incearca mixed feelings. pare ca totusi ai fi avut nevoie de manual dar asta e. daca nu ai avut ai facut si tu ce ai stit cat mai bine. dar totusi, manualul e sfant . lasa ca te tin la curent dupa ce l citesc pe asta :). ce este interesant - am cautat 3 luni un SH 125 aici . nimic. acum vad ca nici macar o amarat de hartie nu gasesc. pesemne ca toti romanii vor miare. Editat 11 ore în urmă de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate