Sari la conținut

Presezon 2025

ioio_viola
 Share

Postări Recomandate

Acum 3 ore, Method a spus:

Cine știe,poate poate Yamaha a câștigat ceva performanta în iarna asta....mai ales ca l-au adus și pe Bartolini de la Ducati...fingers crossed.

.....a zis foarte bine Q anul trecut - degeaba ai top speed fără aero și Ducati are top speed similar cu downforce mult mai mare.

Daca ai fost atent, Yamaha/Quartararo au avut un oarecare reviriment in a doua jumatate a campionatului, cu mai multe clasari in top 7. In testele astea, vad ca sunt acolo, in fata. Sigur, mai e mult pana departe, dar ceva imi spune ca s-au pus pe treaba si ca lucreaza bine. Cel putin au o directie, ceea ce nu putem spune (inca) despre Honda. In plus, in imaginile de la boxa Yamaha, Fabio era destul de zambitor si relaxat, ceea ce poate fi un indiciu ca lucrurile merg spre bine. Dupa cum arata clasamentul final al acestor teste, as zice ca probleme are KtM (nimic surprinzator) si Aprilia. Ambele nu au iesit prea bine din sesiunea asta de teste. 

Acum 18 ore, frigider a spus:

spune-ne si la ce.

table? carti?

Campionatul de BDSM, proba de bondage.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 531
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 6 ore, Kagemusha a spus:

Savadori, dar e ca și cum nu l-ar avea... 

Foarte adevărat...din păcate.

Se pare Însă că lumea pe la Aprilia e foarte mirată de cât de tehnic e Bezzechi și de ce feedback bun dă.

Măcar atât.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, ioio_viola a spus:

Martin out si la testele din Thailanda.

FB_IMG_1739024094364.thumb.jpg.1a87c2376acf26ac80d78db4e4d3c8da.jpg

La halul in care s-a rupt, nici nu-i de mirare.

M-am bucurat pt el pt ca a reușit sa ia titlul, dar din păcate pt el și pt binele lui nu are claritatea mentală necesara mai ales acum când nu mai e pe cea mai buna motocicletă de pe grila.

Acum 2 ore, Method a spus:

Foarte adevărat...din păcate.

Se pare Însă că lumea pe la Aprilia e foarte mirată de cât de tehnic e Bezzechi și de ce feedback bun dă.

Măcar atât.

De ce sunt atât de mirați? Băiatul ăla chiar e talentat și deși anul trecut nu s-a înțeles minunat cu GP23, sunt convins ca la Aprilia va face o figură faină.
Plus, vine din academia VR46, cred ca pensionarul îi mai învață și chestii tehnice, nu doar sa se dea în cerc la Ranch.

Link spre comentariu

Acum 5 ore, Method a spus:

Măcar atât.

Are scoala buna. 

Acum 2 ore, wolfybv a spus:

De ce sunt atât de mirați? Băiatul ăla chiar e talentat și deși anul trecut nu s-a înțeles minunat cu GP23, sunt convins ca la Aprilia va face o figură faină.

In afara de Bagnaia, JM si  MM, nici unul dintre ceilalti piloti Ducati nu s-a inteles cu GP23. Motoreta greu de pilotat, cu probleme pe viraj. 

Link spre comentariu

Acum 8 minute, Cavaleru a spus:

n-o sa aibe rival pe motoreta aia, poate vedem sezonul perfect :D

Pentru spectacol si binele campionatului, sper sa nu... :D

Informatii oferite de Michelin, in legatura cu cauzele accidentului lui Martin: https://www.crash.net/motogp/news/1062942/1/michelin-reveals-inner-layer-temperature-difference-jorge-martin-sepang

Link spre comentariu

3 hours ago, tourist1 said:

Honda lui Mir si-a dat duhul inainte sa plece, iar Ducatiul lui MM si-a dat duhul pe parcurs :))

N-am văzut ce și dacă s-a întâmplat ceva cu Joan Mir, dar Bagnaia și Marquez au tot încercat burnout-uri pe traseu. De aceea lui Marc i s-a oprit motorul de câteva ori, pesemne nu prea sunt obișnuiți cu anvelope de stradă. Bagnaia a învățat mai repede, Marquez abia când a ajuns aproape de podium. Dar s-a întors și s-a mai jucat puțin pe zona pietonala din ultimul segment de traseu.

4 hours ago, tourist1 said:

Sper sa nu fie premonitii. 

Ale cui?

Link spre comentariu

Acum 12 ore, xt600 a spus:

Informatii oferite de Michelin, in legatura cu cauzele accidentului lui Martin: https://www.crash.net/motogp/news/1062942/1/michelin-reveals-inner-layer-temperature-difference-jorge-martin-sepang

Taramasso explained that the inner layer temperature of a rear tyre is normally between “90 and 100 degrees,” meaning the 15-degree drop in Martin’s temperature at the time of his crash is equal to between 15 and 16.6 per cent.

Taramasso continued: “So, this is for sure a big parameter that [combined] with the track conditions that – remember, was very slippery, was windy, was cold, was only 30 degrees, here normally is 50 degrees, we had rain overnight – so, the bad condition, and the tyre not ready, that’s why the crash happened.”

Mai e ceva de zis?15 grade sub temp la Martin.Gume reci el blana orbitoare.

Era clar de la bun inceput,dar na,da urat sa zici "am fortat cu gume reci - rookie mistake".Asa mai bine spunem "am facut totul bine - nu stiu ce s-a intamplat...motoreta,gumele ceva".Mda.

In fine - nu conteaza pana la urma ce zice Martin,tot la el se deconteaza.Out din teste si probabil va veni intr-un picior la prima cursa.Pacat.

Acum 12 ore, Cavaleru a spus:

n-o sa aibe rival pe motoreta aia, poate vedem sezonul perfect :D

Macar 2 rivali avem - MM vs Bagnaia.

Distant 3 va fi bataie mare insa intre Q,Martin,Bezz,Diggia (lu asta i-au dat GP25?),AM,poate Acosta....

Eu zic ca va fi un sezon misto.

Si scandaluri multe atat intre cei 2 de la varf cat si in plutonul urmaritor.Abia astept :bounce:

Link spre comentariu

La 08.02.2025 la 17:37, wolfybv a spus:

mai ales acum când nu mai e pe cea mai buna motocicletă de pe grila.

macar nu mai e presiune.

se intampla lucruri ok cand nu mai e presiune.

La 08.02.2025 la 17:37, wolfybv a spus:

La halul in care s-a rupt

e recunoscut pt ca se rupe usor.

La 09.02.2025 la 5:17, Cavaleru a spus:

se tine bine satana

acum ca e si in rosu ii mai da 5 cai.

*la roata

Acum 13 minute, Method a spus:

Macar 2 rivali avem - MM vs Bagnaia.

Acum 13 minute, Method a spus:

Si scandaluri multe atat intre cei 2 de la varf

ce zid in boxa?

o sa fie boxa lu Peco intr-un capat si a lu MM in celalalt.

Link spre comentariu

Pecco e prea finut.

Remember ca era pe net - cum urla Tardozzi la el sa nu mai fie asa finut?Ca ceilalti nu sunt deloc.

Marquez o sa il ia cu fulgi cu tot.

Singurul mod in care ii poate tine piept lui Marquez e metoda Lorenzo - sa fie atat de rapid incat efectiv sa fie intangibil.

Daca Marquez il ajunge il va buscula rau si il va depasi in 80% din cazuri - a se vedea Jerez si Portimao 2024.

Link spre comentariu

Acum 53 minute, Method a spus:

Taramasso explained that the inner layer temperature of a rear tyre is normally between “90 and 100 degrees,” meaning the 15-degree drop in Martin’s temperature at the time of his crash is equal to between 15 and 16.6 per cent.

Taramasso continued: “So, this is for sure a big parameter that [combined] with the track conditions that – remember, was very slippery, was windy, was cold, was only 30 degrees, here normally is 50 degrees, we had rain overnight – so, the bad condition, and the tyre not ready, that’s why the crash happened.”

Mai e ceva de zis?15 grade sub temp la Martin.Gume reci el blana orbitoare.

Era clar de la bun inceput,dar na,da urat sa zici "am fortat cu gume reci - rookie mistake".Asa mai bine spunem "am facut totul bine - nu stiu ce s-a intamplat...motoreta,gumele ceva".Mda.

Da, dreptate ai, dar uite ca Rivola il contrazice pe Taramasso: https://www.gpone.com/en/2025/02/07/motogp/rivola-contradicts-michelin-our-data-dont-confirm-what-taramasso-said.html  Nush' de  ce, dar de data asta cred ca gumarii au dreptate. Ei masoara si alti parametrii, pe care echipele nu nu ii au in setul lor de date. 

Acum 2 minute, Method a spus:

Singurul mod in care ii poate tine piept lui Marquez e metoda Lorenzo - sa fie atat de rapid incat efectiv sa fie intangibil.

Daca Marquez il ajunge il va buscula rau si il va depasi in 80% din cazuri - a se vedea Jerez si Portimao 2024.

Nu este atat de rapid, cat sa fie intangibil. Cel putin, nu cu satana. Insa sansa lui este ca MM nu are luciditate in duelurile 1vs 1... acolo il poate bate Pecco, altfel, in performanta pura, il calca in picioare Cabroncito. 

Link spre comentariu

Acum 20 minute, xt600 a spus:

Nu este atat de rapid, cat sa fie intangibil. Cel putin, nu cu satana. Insa sansa lui este ca MM nu are luciditate in duelurile 1vs 1... acolo il poate bate Pecco, altfel, in performanta pura, il calca in picioare Cabroncito. 

Si eu zic la fel - nu se va putea distanta de Marquez in majoritatea cazurilor.

Desi...sa nu uitam ca si in 2023 si in 2024 au fost curse unde Bagnaia efectiv a fost intangibil.Insa....a fost intangibil in fata lui JM de la Pramac,nu in fata unui 8x campion mondial cu fix acelasi suport si material de concurs ca al lui.

Vom vedea.

Luciditate...eu cred ca vor iesi scantei iar MM s-ar putea sa nu aiba luciditate insa daca il ajunge pe Bagnaia,il violenteaza grav - cu luciditate sau fara.

La felul cum "stie" MM sa faca depasiri....nu cred ca va scapa nesifonat Bagnaia.Si azi asa maine asa,pana la urma cred ca va bate in retragere italianul.

Link spre comentariu

Acum 7 minute, Method a spus:

.....nu cred ca va scapa nesifonat Bagnaia.....

are si Pecco oo-le lui....,ne-a aratat de cateva ori in duelurile 1 vs 1, 

in cel mai rau caz, o sa cada amandoi :)

si acolo Pecco are un avantaj, e mai tanar, in schimb MM nu poate sa-si permita inca o accidentare serioasa :)

va fi un sezon tare interesant

Link spre comentariu

a cam demonstrat Peco ca duce la tavaleala bine de tot, si ma refer la aia din prudins, remeber cand a trecut binder cu motoreta peste picioarele lui.

Nu e Peco atat de rapid incat sa tina Satana la distanta. o sa se bata ca chiorii cum au facut anu trecut. O sa se puna pacla rosie iar lui MM si Peco nu o sa dea inapoi si o sa iasa amandoi la arat.

Problema lui Ducati, va fii ca ai cei mai buni 2 piloti de pe grila, in aceeasi echipa :) Astia daca isi dau faulturi pe pista si se scot in decor, cuiva in conducerea lui Ducati va arunca in stanga si in dreapta cu niste buchete de p*li

Link spre comentariu