Ruginel Postat Ianuarie 27 Share Postat Ianuarie 27 Mama ce scandal aici :))) nu va las bine cateva ore si incepe hora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Miercuri la 12:00 Share Postat Miercuri la 12:00 Știe careva orarul in care expoziția va fi deschisă publicului? Nu am reușit să găsesc nici o informație în acest sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Miercuri la 12:37 Share Postat Miercuri la 12:37 E mare pe site la ei. Mai jos pe dreapta. https://expomoto.ro Pentru cateva beri iti dau copy/paste EXPO MOTO București 6 -9 Martie ARENA LAMINOR – acces cu metrou, moto sau mașină Program de acces: joi , 6 martie : 15.00 – 18.00 vineri, 7 martie: 9.30 – 18.00 Sâmbătă, 8 martie: 9.30 – 18.00 Duminică, 9 martie: 9.30 – 18.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Miercuri la 14:58 Share Postat Miercuri la 14:58 Eu nu cunosc zona aia decât la modul general. Pentru cei care au fost la Laminor sau locuiesc prin apropiere, o rugăminte. Bănuiesc că este un fost campus industrial gen IMGB, Republica etc. De pe ce stradă se poate intra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Miercuri la 18:26 Share Postat Miercuri la 18:26 (editat) Acum 5 ore, Speedy.K a spus: E mare pe site la ei. Mai jos pe dreapta. https://expomoto.ro Pentru cateva beri iti dau copy/paste EXPO MOTO București 6 -9 Martie ARENA LAMINOR – acces cu metrou, moto sau mașină Program de acces: joi , 6 martie : 15.00 – 18.00 vineri, 7 martie: 9.30 – 18.00 Sâmbătă, 8 martie: 9.30 – 18.00 Duminică, 9 martie: 9.30 – 18.00 Thanks. Nu era lumina aprinsa cand am intrat pe site. In principiu, cred ca ajung vineri in jurul prânzului (orele 13-14). Daca mai ajung si altii in intervalul respectiv, poate ne intalnim acolo. Editat Miercuri la 18:28 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Miercuri la 18:29 Share Postat Miercuri la 18:29 Da, scuze ca am uitat sa va anunt, si eu tot vineri o sa merg, sambata-duminica nu pot sa ratez prima tura mai lunga de anul asta la ce vreme se anunta. Deci n-o sa pot sa onorez masa forumistica organizata. Cu parere de rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Miercuri la 19:37 Share Postat Miercuri la 19:37 e de mers arata frumos si s multe mobre B3FC02DD-CC89-4790-ABBC-265903FD2684.mov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Miercuri la 19:51 Share Postat Miercuri la 19:51 Ai furat startu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Miercuri la 19:57 Share Postat Miercuri la 19:57 Acum 5 minute, Speedy.K a spus: Ai furat startu'! pai dupa ce se amenajeaza nu ai idee ce mizerie ramane… cineva trebuie sa faca ai curat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Miercuri la 20:06 Share Postat Miercuri la 20:06 Aaa, deci suntem patronii tai, esti platit din banii nostri, cum le mai zic eu acriturilor de pe la ghiseele autoritatilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Miercuri la 21:49 Share Postat Miercuri la 21:49 dupa ce in plm ca e singura expozitie moto va mai plangeti de pretul biletului. nu va convine stati fratilor acasa, va plangeti de parca lucrati pe nasturi sau sunteti platiti in natura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Miercuri la 21:54 Share Postat Miercuri la 21:54 Acum 6 ore, Kagemusha a spus: Eu nu cunosc zona aia decât la modul general. Pentru cei care au fost la Laminor sau locuiesc prin apropiere, o rugăminte. Bănuiesc că este un fost campus industrial gen IMGB, Republica etc. De pe ce stradă se poate intra? Este în fosta/actuala platforma FAUR/ MALAXA, poți ajunge cu metroul sau cu STB pana la Republica și 2 minute pe jos sau cu STB pana la Poarta 4 Faur (311 și ceva tramvaie) și de acolo ai de mers cam 3-400m pe jos prin Faur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Joi la 06:48 Share Postat Joi la 06:48 8 hours ago, piticot said: Este în fosta/actuala platforma FAUR/ MALAXA Mulțumesc! Eu voi veni pe două roți, m-am uitat acum pe hartă și se pare că sunt mai multe intrări de pe Industriilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Joi la 11:37 Share Postat Joi la 11:37 Daca ajunge cineva astazi, ne cadorisește cu niște poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Joi la 11:55 Share Postat Joi la 11:55 Acusica ma duc eu ...am tradat grupul si sper sa ajung in 35 min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Joi la 12:14 Share Postat Joi la 12:14 Acum 19 minute, 3.14 a spus: Acusica ma duc eu ...am tradat grupul si sper sa ajung in 35 min Sa imi zici si mie te rog daca e Kwickasfucky pe acolo si daca poate au expus Ninja H2 SXSE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Joi la 12:16 Share Postat Joi la 12:16 Și fete... Fete sunt? Că d'asta am luat belet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Joi la 13:33 Share Postat Joi la 13:33 Poze abea deseara cand ajung la calc ...tf refuza sa le.distribuie de buna voie Partea buna : te poti sui pe ce doresti sa probezi . Sunt prezenti cam toti inclusiv chinezariile ...unele interesante . Partea proasta : ( pt ce plecasem eu ) ...nu poti cumpara NIMIC . ....te uiti si te trimit la magazinele lor sau online. 1 hour ago, Kassu said: Și fete... Fete sunt? Că d'asta am luat belet... Sunt si fete ...multe cu barba ca sa fie bine sa nu fie rau ... 1 hour ago, DonFlamingo said: Sa imi zici si mie te rog daca e Kwickasfucky pe acolo si daca poate au expus Ninja H2 SXSE Este ...si chiar prezentata misto pe un brat robotic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Joi la 13:46 Share Postat Joi la 13:46 Da' test drive cu ceva? Kawa 1100 sx? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Joi la 14:01 Share Postat Joi la 14:01 Acum 13 minute, tzunoi a spus: Da' test drive cu ceva? Kawa 1100 sx? Teste doar programate tot la ei, nu de la targ. Ca au moto expuse, nu sa le iei la plimbare.... IAr moto de test kawa....rar spre foarte rar. Mai avea motomus accidental cate una...dar slabe sanse. Pe partea asta kawa sta cel mai rau. Stiu, ca am trecut prin acceasi dilema acum niste ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Joi la 14:25 Share Postat Joi la 14:25 49 minutes ago, 3.14 said: nu poti cumpara nimic... Păcă, nici echipamente? Vreau să cumpăr niște ghete sau cizme noi pentru consoartă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Joi la 15:03 Share Postat Joi la 15:03 Absolut nimic ...si nici ei nu au stiut sa-mi raspunda daca doar astazi sau pe tot parcursul eventului ....cert este ca am plecat cu mana goala si cu un cupil dezamagit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Joi la 16:24 Share Postat Joi la 16:24 Acum 4 ore, 819NZT a spus: Daca ajunge cineva astazi, ne cadorisește cu niște poze? https://www.facebook.com/search/posts/?q=expomoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Joi la 17:21 Share Postat Joi la 17:21 POi ...sa urc si cateva pozne ... 5 hours ago, 819NZT said: Daca ajunge cineva astazi, ne cadorisește cu niște poze? Domnu' este servit ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Joi la 17:27 Moderatori Share Postat Joi la 17:27 Shoarecu,maaa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate