frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 1 oră, B.B. a spus: Ce rea e lumea pe net: Acum 1 oră, B.B. a spus: Yamaha always deep revs my heart!! Am doo, vezi la profil! n-am auzit de yamaha burgman... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 7 ore în urmă Autor Share Postat 7 ore în urmă Acum 19 minute, frigider a spus: n-am auzit de yamaha burgman... Sunt 3 autovehicule acolo, doua moto Yamaca si un maxiscuter Zuzuki Burgman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă si pe deasupra face parte din HRC bine, aripa MX.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat 18 minute în urmă Share Postat 18 minute în urmă Acum 23 ore, B.B. a spus: Cand MM s-o retrage si Jorge Martin se reface n-au decât sa reia competiția campionilor de... carton. MMizerie trebuia sa ramana la Honda Gaoz corporation. In felul asta ne-am fi bucurat toti de curse Ahhh, dar stai un pic... el stie sa castige doar pe cele mai bune mobre Acum 23 ore, danypop a spus: Baiatu ala de a terminat azi in spatele celor 2 piloti de client yamaka? E obisnuit cu "pa la spate" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate