ENEOS Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Acum 1 oră, wolfybv a spus: cauciuc problematic Bibendum nu-l iubește pe JM. 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: AM e un pilot slab si inconstant. Eu n-am negat asta! Văd doar un dublu campion bătut constant de acest pilot, je m'en fiche de ce-o să facă AM în continuare. Bagnaia se bate cu Zarco pt locul 3 având aceeași cu locul 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Mno ca s-a varsat Bez... Morbi merge chiar bine, parca aduce aminte de sezonul cand a iesit vicecampion. Hai sa vedem daca le pune probleme fratilor Marquez pe final de cursa. Si Ogura face o cursa faina. Nivel al comentariului la englezi: grafica arata Turn 6 acolo unde era s-o comita MM93, ei au observat ca de fapt era turn 11. Meseriasi baietii, chiar isi stiu treaba, mai ales ca Hodgson face inaintea fiecarei curse o tura pe motor si explica fiecare viraj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă (editat) Marquez blat GP Campionul de carton își arată valoarea! I-a suflat în ceafă Zarco cu cea mai băsită de pe grilă (dacă n-o fi Yamaha aia). Editat 15 ore în urmă de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Pecco cred ca își cauta barca de pescuit deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Cred că lifeboat mai degrabă! Să vedem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 6 ore, tourist1 a spus: MO88 out. Incredibil ghinionul cu accidentarile pe care le are. 80% din accidentari nu sunt din cauza lui, daca tin bine minte din comentariu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Pfiii....sa te bata neica Morbidelli de la VR46.... Urat urat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Cum stam cu diferenta de puncte?? Mm iarasi cu doo' clase peste restu', plm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Săracul Zarco ce s-a chinuit sa reziste...dar nu ai ce face împotriva Ducati. la fel si Ogura. bezzechi....greșeală de noob si pacat ca i-a stricat si cursa lui Q. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 5 ore, tourist1 a spus: Sau poate ii spune MM cu cine trebuie sa vorbeasca pentru a semna si el pact cu necuratu' pentru un pic de bulan. nu poate fi decat un(o?) Satana. Acum 4 ore, wolfybv a spus: Vedem spre pauza de vara cum se prezinta clasamentul. de obicei dupa pauza de vara se mai schimba niste lucruri. si uzinele incep sa dea cox de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Faina politica de marketing a fratilor Marquez. Se umple d-na Nadia de bani. Altfel, Omul este inspaimantator... mai erau 5 tururi pana la final si el mergea constant in 1.38,7... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 4 ore, wolfybv a spus: pare ca i s-au aliniat planetele mezinului, dar tot un (cuvant urat) ramane. Acum 4 ore, wolfybv a spus: Dar Aprilia aia s-ar putea ca in mainile lui JM89 sa-i dea un pic de bataie de cap lui MM93. Nu cred ca RS-GP25 e material de luat campionatul, dar poate incurca un pic calculele. pff am si uitat de JM frate. bine zici. dar vezi tu, e si o reciproca - JM sa l incurce mai mult pe Peco. Acum 9 minute, apriliacluj a spus: Mm iarasi cu doo' clase peste restu', plm... era in plm sa se verse satana. noroc ca a bagat cheaturi. numa mie mi se parea ca MM mergea f prost si parea ca la limita in spatele lu AM. de era de 2 ori sau min 1 data sa cada? i-a fugit spatele rau in virja culmea, de stanga. e mai simplu sa urmezi un pilot rapid ma gandesc decat sa conduci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Hehehe... Marc aproape nu l-a bagat in seama pe Ezpeleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 12 minute, Method a spus: Pfiii....sa te bata neica Morbidelli de la VR46.... Urat urat.... Totusi e pe GP25. Probabil si-a adus aminte ca in 2020 a fost vicecampion si are o zvacnire acum la inceput de sezon. Acum 7 minute, Method a spus: bezzechi....greșeală de noob si pacat ca i-a stricat si cursa lui Q. L-a luat virajul prin surprindere, nu se astepta sa se termine asfaltul asa de repede Sau a fost aspirat de vreunul din fata? Desi nu-mi imaginez ca au prins asa viteza pana in virajul 1 de sa-l traga cum l-a tras sezonul trecut la depasirea lui Morbidelii. Am ratat momentul, tocmai imi deschideam o bere. Am auzit numai comentatorii zicand ceva de Bez si mi-a fost clar ca s-a imprestiat. Am vazut in reluare numai deznodamantul, nu si cauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Ma gandesc ca, in prima cursa MM era undeva la 75% din capacitate Azi parca s-a strofocat un pic mai mult, as zice ca era la 80-85% Oare cand l-om vedea la 110%?? Ca asa defileaza, face galop de sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 10 minute, frigider a spus: dar vezi tu, e si o reciproca - JM sa l incurce mai mult pe Peco. True, dar e posibil ca pe final de sezon Pecco nici sa nu mai conteze. Mai bine-si cauta deja psiholog, pare ca o sa aiba nevoie cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 47 minute, wolfybv a spus: Morbi merge chiar bine A părut agresiv la Digia Care zicea ca el o sa fie surpriză gp asta,nu Zarco. Morbi l a contrazis. Peco a mers pe puncte de avarie. E circuit nașpa pt el, trece peste. Nu e asa rea situația. Acum 5 minute, wolfybv a spus: True, dar e posibil ca pe final de sezon Pecco nici sa nu mai conteze. Mai bine-si cauta deja psiholog, pare ca o sa aiba nevoie cat de curand. Peco ar trebui măcar sa și revină sa iasă măcar minim pe 2. Doar n a uitat sa se dea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 23 minute, apriliacluj a spus: Cum stam cu diferenta de puncte?? Mm iarasi cu doo' clase peste restu', plm... +31 față de Francesco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Da, true, nu e circuitul lui favorit, a scos ceva puncte, dar MM93 a scos maximul: 4 din 4. Diggia a facut o depasire superba la Zarco pe final, a avut oo sa se bage acolo in virajul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Depășirea lu mm a fost SF. L a depășit pe drept și a avut timp sa se și bage în față lui, mare rau diferenta. OK AM are moto sh dar totuși.. Chiar acum, B.B. a spus: +31 față de Francesco. Ai de plm. Afara de fani...fanatici nimeni nu spera la asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 7 minute, frigider a spus: Peco a mers pe puncte de avarie. E circuit nașpa pt el, trece peste. Nu e asa rea situația. Totusi sa nu poti sa te apropri de Mor pe soft? ok, nu iti place circuitul, nu ai ritmul lui MM si AM, dar in 2 tururi a luat 0.5 la mor si acolo a murit in urmatoarele 4 tururi. cine stie, a zis ca 15 puncte sunt mai bune decat 0. Acum 2 minute, frigider a spus: Depășirea lu mm a fost SF. L a depășit pe drept și a avut timp sa se și bage în față lui, mare rau diferenta. OK AM are moto sh dar totuși.. Ai de plm. Afara de fani...fanatici nimeni nu spera la asa ceva. AM a franat devreme acolo. De aia a trecut pe langa el si a si oprit motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Eu cred ca Bagnaia se va lupta la campionat anul acesta. Tot cu Jorge Martin.. rivalul lui preferat. Se vor bate pt locurile 3-4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 2 minute, damager a spus: AM a franat devreme acolo. De aia a trecut pe langa el si a si oprit motoreta. Aha. M am uitat live. O sa ma uit și la comentariu străin sa aflu dedesubturi. Cursa a fost cam boring da mm arata rău de tot pe gp25 in spatele lui AM.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 3 minute, damager a spus: AM a franat devreme acolo. De aia a trecut pe langa el si a si oprit motoreta. Cei de la Prima speculau ca chiar l-ar fi lăsat sa treacă ușor pe fratele celmare. In curând Pecco va spune ca ar trebui să se concureze doar pe circuitele care ii plac lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Bai ce naspa ii sta lui MM93 asa slab... Ciudat, ambii s-au plans de feeling-ul pe fata, si Pecco si MM. Tardozzi a zis la interviu ca a vb cu Pecco dupa cursa si s-a plans de cum se simte fata, acum si MM la interviul cu Suzy Perry a zis cam acelasi lucru. Numai ca MM e la alt nivel si a scos din ea mai mult decat poate sa scoata Pecco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate