Sari la conținut

3. Red Bull Grand Prix of The Americas

Postări Recomandate

Acum 8 ore, frigider a spus:

Îmi imaginez ce era dacă și câștiga MM, o lua razna lumea pe aici.

Noroc cu picăturile alea de apa.

Noroc cu vibratorul.

Daa, daca mai si castiga deja il rastigneau, era nebunie curata, huoo, trisorul, nenorocitul, regulamentul, uaaa,,

Mike WEBB este directorul de cursa. 

mike-webb-1.webp

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 328
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Despre cursă nu ziceți nimic, ați plecat toți după fenta lui Marc?:D În afară de @Method...

Mie mi s-a părut că Bagnaia a mers foarte bine, și înainte ca Marc să cadă, și după aia. La fel și Marquez junior, și-a văzut limitele și a stat cumințel să câștige puncte.

Din ce în ce mai bun însă Diggia. Pare că pe măsură ce se vindecă se înțelege tot mai bine co motocicleta și parcă îl văd contender la locul doi la general (să vedem și update-urile de la "uzină" pe parcursul sezonului). Cum ar zice susnumitul Method Man, I can't wait să văd ce face în Qatar!

3 minutes ago, B.B. said:

Mike WEBB este directorul de cursa. 

Lumea a plecat și aici după fentă, Crafar este șef la stewarzi...

Link spre comentariu

La 02.04.2025 la 7:53, B.B. a spus:

Tardozzi a fost si a discutat cu Pecco acelasi lucru, vezi ultimul clip postat de mine.  E mai jos in citat.

TOTI pilotii aveau o strategie pentru schimbarea motocicletei. 

PECCO himself a zis cu gura lui ca s-a dus dupa MM - "he is a smart guy, he knows what he is doing".. deci in afara de cativa ofuscati pe motoretism.ro sectiunea curse externe si motogp nu e NIMENI suparat de ce a facut MM si de ce nu a fost penalizat, am citit si pe alte forumuri si pe social media, si plm, absolut nimeni nu discuta despre regulamente si cacaturi.

Da, am văzut abia azi un video cu filmul complet al evenimentelor, pe secunde (am tot fost pe drumuri, n-am avut timp de dramoleta MM la COTA). Se pare că Pecco intr-adevăr observase că MM93 nu e pe moto și stătea cu ochii pe el ca pe butelie. Din filmările inițiale, când era cu paiul în gură, părea ca a fost luat prin surprindere, dar n-a fost cazul. Dar măgarul ăla de Tardozzi a tăcut ca un perfid, nu i-a spus nimic.

Cât despre forumuri și ce-ai citit tu… știi ce e aia confirmation bias? E ceea ce ți s-a întâmplat ție :laugh:

Link spre comentariu