Kagemusha Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Am vrut să spun că Aldeguer îl depășea Oricum, chiar și fără greșeala lui Quartararo din ultimul viraj când a încercat să treacă de Franky. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Acum 17 minute, Kagemusha a spus: Am vrut să spun că Aldeguer îl depășea Oricum, chiar și fără greșeala lui Quartararo din ultimul viraj când a încercat să treacă de Franky. A ok, da, venea tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă 9 minutes ago, frigider said: A ok, da, venea tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Acum 7 minute, Kagemusha a spus: Mulțumesc pentru rezumat (y) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Acum 4 ore, Method a spus: A stat la boxe special nu a ieșit în primul stint sa nu se ia toată târla după el,a ieșit când mai erau...7min parcă. A iesit in primul stint. El si inca vreo 4 piloti au ales sa faca doar 3 tururi in primul stint si 4 in al doilea. Ceilalti ai ales 4 tururi in primul stint si 3 in al doilea. De aici a aparut decalajul. Acum 4 ore, Method a spus: Dar tot s-au aciuat Diggia și încă vreo 2 după el,șmecheria pe care a făcut-o însă (si m-a mirat ca a luat asa un risc) e ca i-a dat asa un cox pe turul de formare cu gume reci încât i-a pierdut pe toți chiar și Diggia a rămas destul de în spate. Asa de mare coxul incat timpul pe turul de incalzire/formare (3.47) a fost mai mult decat dublu fata de timpul de referinta (1.51). Diggia a fost la 2 zecimi de el. Alti doi piloti din grupul ala au avut timp mai bun decat el in turul respectiv. Acum 4 ore, Method a spus: Eu tot nu înțeleg însă de ce nu ies la timp ca la F1 - când se da verde și e min 14.59 ei sa fie acolo lângă semafor,astfel poate nu i-ar urmări toți milogii. Cand s-a facut verde, AM era oprit la semafor si pregatit sa plece. Fratele lui si inca 3 milogi erau in rulare la cativa metri in spate. Al doilea grup, condus de Pecco, a iesit dupa 5-6 secunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Acum 2 minute, ilarionciobanu a spus: Fratele lui si inca 3 milogi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Acum 16 minute, ilarionciobanu a spus: A iesit in primul stint. El si inca vreo 4 piloti au ales sa faca doar 3 tururi in primul stint si 4 in al doilea. Ceilalti ai ales 4 tururi in primul stint si 3 in al doilea. De aici a aparut decalajul. A,de aia avea timp totuși.Aia nu am văzut. Acum 17 minute, ilarionciobanu a spus: Asa de mare coxul incat timpul pe turul de incalzire/formare (3.47) a fost mai mult decat dublu fata de timpul de referinta (1.51). Diggia a fost la 2 zecimi de el. Alti doi piloti din grupul ala au avut timp mai bun decat el in turul respectiv. Bai nush ce timp or fi avut,dar l-am văzut plecând cu 4 in cârcă de la boxe și toți flamanzi sa nu îl piarda si dupa aia transmisia s-a mutat pe altceva și când s-a mutat înapoi pe el era singur cu Diggia binisor in spate.De aici am tras concluzia ca a fugit tare sa scape de ei. Tot degeaba a jucat-o la strategie dacă a umplut-o de sânge imediat după aia. Acum 1 oră, Kagemusha a spus: Aldeguer îl depășea Oricum, chiar și fără greșeala lui Quartararo din ultimul viraj când a încercat să treacă de Franky. Cine știe...era ultimul viraj,Q e bun pe frânare.Insa in loc sa fie defensiv,el încerca să își castige locul înapoi.Deh,foamea...meh,nu a pierdut mare lucru. Problema e ca mâine în cursa nu îl mai vad sa iasă pe 4 5. Acum 2 ore, Kagemusha a spus: depășirea lui Martin la Bagnaia, care îi va provoca coșmaruri lui Pecco. - cursă neașteptat de bună făcută de același Martin, nu știu dacă l-a lăsat fizicul sau gumele, dar cred că pe Bezzechi îl așteaptă zile grele când Martinatoru' va fi apt. Hehe,a zis și el ca nu credea dacă i-ar fi spus cineva la început de weekend ca o sa îl depășească pe Bagnaia A zis in interviu post race ca e o mare realizare ca a rezistat 11 tururi,cică ieri putea face doar 2 legate. Spera ca mâine sa termine cursa,insa lipsa testelor se vede: a zis ca nu i se pare a fi motoreta "lui" nu sta bine pe ea și face over-riding,cică mai trebuie sa lucreze la poziția pe moto și la ergonomie. Dacă el nu a sortat nici măcar ergonomia...e clar. A zis el bine săracu...peste 2-3 luni asa o sa fie apt poate sa se bata cu smecherii. Dar da,mi se pare ca odata ce va fi fit la 100% si va rezolva ergonomia ,ii va da fum lui Bezzechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă (editat) Băiatu ala aldeguer începe sa dea coz serios. Peco ultimul ducati parca? Asta ziceam de mm: omu când nu simte moto ok sau știe ca nu ii place cauciucul cu care e cam forțat sa meargă tot o pune pe podium/pietriș. Sunt curios care a fost problema la peco. Avea ritm bun, și de quali și probabil și de cursa dar nu a putut recupera mare lucru, trebuie sa fi fost o problema. Editat 14 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 11 minute, frigider a spus: Sunt curios care a fost problema la peco. L-a anunțat soția ca e însărcinată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 15 minute, frigider a spus: Sunt curios care a fost problema la peco. Avea ritm bun, și de quali și probabil și de cursa dar nu a putut recupera mare lucru, trebuie sa fi fost o problema. De data asta a zis cu subiect și predicat ca a greșit el frânarea. "In the first stint the time never came,so I tried to push harder in the second stint and I made a mistake on the braking,braked too hard". A zis ca în sprint "for some reason,I donno why,we have to see (the telemetry?) to understand",odată ce e între lume nu mai are feeling și nu mai poate depăși. Probabil guma față overheating la fel ca la restul? Zice că problema persista și mai ales în sprint,dar ca mâine sigur se va simți mai bine în cursa mare. În alta ordine de idei,am vazut un debriefing cu Martin fix din boxă (mirare ca au postat asa ceva),Martin spune ceva in genul ca "the front end is crazy good" îl asculta perfect,doar ca "the rear is too high" Deci feeling bun pe față.Asta e un lucru bun pt viitorul lui la Aprilia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikonos Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă https://www.facebook.com/share/v/1AeVePMr8L/ Neil Hodgson analizează limitările fizice cu care se confruntă JM1 după accidentare. Nu știu dacă nu cumva și geometria motocicletei Aprilia contează în ecuația asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 18 minute, mikonos a spus: Nu știu dacă nu cumva și geometria motocicletei Aprilia contează în ecuația asta. O conta, dar JM tot aceeași poziție ca pe ducati ar dori sa aibă. Probabil, vedem după ceva timp când își revine. Are noroc Peco cu JM pe bara, nu vom ști niciodată cum ar fi mers. Dar azi JM clar ar fi fost înainte dacă nu era lipit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Bagnaia: rezervorul de combustibil lovește din nou: https://www.crash.net/motogp/news/1067663/1/fuel-tank-blamed-again-angry-pecco-bagnaias-qatar-motogp-sprint-slump 11 hours ago, B.B. said: Mulțumesc pentru rezumat (y) Pentru cei interesați, cursa de sprint va fi difuzată în reluare pe Digi Sport 3HD începând cu 1230. Comentariile lui Florin Ion și Vlad Haralambie: priceless! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 10 minute, Kagemusha a spus: Bagnaia: rezervorul de combustibil lovește din nou: https://www.crash.net/motogp/news/1067663/1/fuel-tank-blamed-again-angry-pecco-bagnaias-qatar-motogp-sprint-slump Știu ca s a mai vb, nu poate sa meargă cu celalalt rezervor și sâmbătă,nu? Probabil va ajunge pe podium în gp, asa ar trebui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 11 minute, Kagemusha a spus: Bagnaia: rezervorul de combustibil lovește din nou: https://www.crash.net/motogp/news/1067663/1/fuel-tank-blamed-again-angry-pecco-bagnaias-qatar-motogp-sprint-slump Bagnaia:"mâine voi depași 10 in primul tur" Deci in turul 2 il vedem pe Peco lider. Promițătoare cursa ne așteaptă Acum 2 minute, frigider a spus: Probabil va ajunge pe podium în gp, asa ar trebui. Da, si eu as "paria" ca azi prinde podiumul. Nici de la victorie nu l-as exclude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 7 minute, danypop a spus: Da, si eu as "paria" ca azi prinde podiumul. Nici de la victorie nu l-as exclude Timp clar va avea mai mult. AM merge bine,poate pe el nu l va ajunge. De văzut cel de pe 3 care va fi și cum va merge. Se anunță o cursa interesanta de recuperare. La curse la ore târzii ma uit și eu live ca na, sa nu le vad mâine. Poate vor da cursa live la digi/prima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă 1 hour ago, frigider said: nu poate sa meargă cu celalalt rezervor și sâmbătă,nu? Cred că nu, altfel ar face-o, mai mult ca sigur (plec de la premisa că afirmațiile lui sunt sincere și nu fabulează inventând motive). Dar mi se pare că este curios, anul trecut a câștigat multe curse de sprint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Ei când merg în fp uri etc nu schimba și rezervoarele? Normal ar fi simulare de sprint cu rezervor mic, de cursa cu rezervor mare naibii. Pare ca a fost surprins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 8 ore în urmă Autor Share Postat 8 ore în urmă azi oare vedem cursele la teve ? sau cocalarii astia dau iar mingicari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă pare ca moto 2 si GP vor fi live, vad ca moto 3 pare ca nu e. digi sport 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 6 ore, danypop a spus: Bagnaia:"mâine voi depași 10 in primul tur" Deci in turul 2 il vedem pe Peco lider. Promițătoare cursa ne așteaptă Da da bombă o sa fie îți dai seama Ce marmotă....parca iar îl aud "I don't know what happened i did nothing wrong" Acum 5 ore, Kagemusha a spus: Cred că nu, altfel ar face-o, mai mult ca sigur (plec de la premisa că afirmațiile lui sunt sincere și nu fabulează inventând motive). Dar mi se pare că este curios, anul trecut a câștigat multe curse de sprint. Eee,ce sa zică și el... Vorba ta anul trecut nu tot cu rezervorul de 12 concura? Cum zicea un greu : you can have excuses or results but not both. Da,parca de anul trecut au băgat obligatoriu rezervorul de 12 în sprinturi....pt ca de la început cei cu bani (Ducati) s-au prins ca nu le trebuie ditai rezervorul și excess weightul în consecinta la sprint și le înlocuiau....si Dorna a vrut cu asta sa aibă toti același material ca să zic asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Ce cursa a facut Canet! Poate anul asta se lipeste titlul de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 9 ore, frigider a spus: O conta, dar JM tot aceeași poziție ca pe ducati ar dori sa aibă. Probabil, vedem după ceva timp când își revine. Are noroc Peco cu JM pe bara, nu vom ști niciodată cum ar fi mers. Dar azi JM clar ar fi fost înainte dacă nu era lipit. Cu 30s înainte de finalul warm-up-ului, JM era pe locul 1. Știu, nu e relevant momentan, dar spune ceva despre ce poate face un JM 100% fit pe Aprilia aia. A terminat pe 3, Ogura pe 4. E o plăcere să văd un pilot japonez care se ridică, mi-a plăcut mult Taka acum ceva timp, dar s-a pierdut. Boah ce moacă de cocalar incult are Canet… și vorbește despre el însuși la persoana a 3-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă deloc nu-mi place Canet, asta a fost una din cursele lui bune, 2 runde dispare in anonimat. Dixon.. e de belea cu el. un fel de Miller de pe vremea ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 57 minute, xt600 a spus: Poate anul asta se lipeste titlul de el. Sa speram ca nu. Poate Holgado ii poate pune vreo piedică....ca Alonso vad ca se adapteaza mai greu la moto2.... Acum 51 minute, wolfybv a spus: Boah ce moacă de cocalar incult are Canet… și vorbește despre el însuși la persoana a 3-a Dacă era doar moaca era bine.L-ai zugrăvit destul de bine însă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate