Sari la conținut

5. SPAIN Gran Premio Estrella Galicia 0,0 de España

Postări Recomandate

Acum 1 oră, Speedy.K a spus:

Desi ma tot conving singur camerita sa fiu la post cand incep cursele, imi e din ce innce mai greu. Era sa atipesc si in sprint. Dreaqu, tre sa gaseasca astia ceva sa anime competitia, ca altfel se duce dreaqu.

niste talent.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 64
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Peco cica era f negativist in interviu dupa quali, deja abia asteapta testele de luni, ceva piese, caluti etc.

il da exemplu pe AM - uite ce face el pe gp24.

e intr-un loc nasol, asta e clar.

vinales eroul pe care nimeni nu si-l doreste/merita loveste din nou. :)

cel mai bun ktm, vai de pl lu peco/BB... inexplicabil.

nici vin nu-si explica..nici eu, nimeni.

dupa prima curba superba - Q a incalzit bine fata si a ramas ultimu ca sa riste mult in prima curba, ceea ce a si facut.

nu inteleg de ce s-a pierdut cu firea si a refuzat sa iasa larg, inexplicabil.

pierzi 1 loc, pierzi 2, dar termini sprintul. 

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Speedy.K a spus:

Desi ma tot conving singur camerita sa fiu la post cand incep cursele, imi e din ce innce mai greu. Era sa atipesc si in sprint. Dreaqu, tre sa gaseasca astia ceva sa anime competitia, ca altfel se duce dreaqu.

Stii ce mișto e sa nu te uiți?

Eu mai devreme mi-am adus aminte.. m-am dus pe MotoGP ca la pronosport sa vad daca mi-au ieșit rezultatele...

Au ieșit, yeee! :D

Link spre comentariu

1 oră în urmă, frigider a spus:

Peco cica era f negativist in interviu dupa quali, deja abia asteapta testele de luni, ceva piese, caluti etc.

il da exemplu pe AM - uite ce face el pe gp24.

e intr-un loc nasol, asta e clar.

vinales eroul pe care nimeni nu si-l doreste/merita loveste din nou. :)

cel mai bun ktm, vai de pl lu peco/BB... inexplicabil.

nici vin nu-si explica..nici eu, nimeni.

dupa prima curba superba - Q a incalzit bine fata si a ramas ultimu ca sa riste mult in prima curba, ceea ce a si facut.

Pecco...trebuie sa se ridice.

Cel mai dur e când te bate coechipierul cu ceasul de la gară de pe fix aceeiasi motoreta.Anul trecut cu JM parca nu s-a vazut asa de nasol.

Și ce e și mai nasol e faptul ca vad ca ii va fi greu și cu AM sezonul asta.

Vinales...jos pălăria însă doar 2 curse pe an din păcate.

Q...nu prea are scuze.

Ce e cel mai nașpa e ca asta de obicei nu cădea,nu greșea.Aici s-a precipitat aducându-si aminte vremurile de demult (deja) când se bătea pt locul 1 și a forțat mult peste limită.

De fapt...la o singură justificare ma pot gândi,poate de asta a forțat așa - probabil ii era teama ca odată ajuns în spatele lui MM cu tot acel aer cald,motoreta(guma fața) va inceta sa funcționeze cum s-a mai întâmplat de atâtea ori cu Yamaha in pluton.Poate a zis ca o mai lungește puțin sa stea în față.

Dar oricum...nu cred ca se putea gândi realist ca va rezista în fața lui MM pe Ducati factory?!Adică era de asteptat ca MM îl va depăși....si probabil și AM și Pecco...

Link spre comentariu

1 oră în urmă, B.B. a spus:

Stii ce mișto e sa nu te uiți?

Eu mai devreme mi-am adus aminte.. m-am dus pe MotoGP ca la pronosport sa vad daca mi-au ieșit rezultatele...

Au ieșit, yeee! :D

La mine e fix pe dos, neavand niciun favorit ma uit doar de dragu' spectacolului. Acum daca ma intrebi cine a fost pe locurile 4-5-6-10, habar n-am. Daca nu ma mai uit, nu ma mai interese@a nici rezultatele.

Link spre comentariu

Acum 1 oră, frigider a spus:

Il urmarea "fimeia" de la boxe. Voia sa faca impresie buna. 

Radem, glumim, dar cam asa se face diferenta intre un rider, bun pe tururi lansate si un racer vero. In lupta cu cronometrul, este bun, in lupta cu ceilalti, insa.... De asta nu am incredere in el ca pilot. 

Link spre comentariu

Acum 41 minute, Speedy.K a spus:

Mai degraba niste motociclete. Ce ar fi facut azi Q cu o mobra de nivel Ducati?

am vazut ce-a facut Peco.

nu l-a fortat nimeni sa ramana la yamaha pe bulioane ;) 

ce-i drept se stie ca toti sunt cam pe-acolo ca nivel, e vb de moto, setari, circuit preferat etc.

soarta ti-o mai faci si cu mana ta, mai ales cand semnezi.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Speedy.K a spus:

Mai degraba niste motociclete. Ce ar fi facut azi Q cu o mobra de nivel Ducati?

Exact.

Cam asta e întrebarea.

1 oră în urmă, frigider a spus:

nu l-a fortat nimeni sa ramana la yamaha pe bulioane

Și asta e adevărat...dar are circumstanțe și Q...pana la urma cariera unui pilot durează maxim 10-12 ani la nivelul asta,și asta doar pt cei ff buni.

11?12?mil pe an cât ia? X2 ani?plus niște sponsorizări? După ăștia 2 ani are și el vreo 30-35 meleoane pe care sa pună mana și atunci pui altfel problema în viața.

Și pe partea cealaltă...nu cred sa fi avut Quartararo vreo oferta de la Ducati factory,deci ar fi dat vrabia din mana pe Aprilia de pe gard - iată ce face anul asta Aprilia...regres nu progres.

Link spre comentariu

Acum 4 ore, frigider a spus:

nu l-a fortat nimeni sa ramana la yamaha pe bulioane ;) 

ce-i drept se stie ca toti sunt cam pe-acolo ca nivel, e vb de moto, setari, circuit preferat etc.

soarta ti-o mai faci si cu mana ta, mai ales cand semnezi.

Da, ma, dar u ziceam ca plictiseala a venit si din cupa Ducati.

Si ce-ar fi facut Acosta. Sau Ogura.

Sau chiar Varu' din Strainatate!

Cand ai o marca atat de departe fata de celelalte si un pilot atat de departe fata de restul devine plictisitor. 
De-aa a schimbat Rossi atunci de la Honda la Yamaha, nu?, ca se plictisise si el. Cel putin asa a parut. Poate pentru bani, nu stiu, ca nu ma trageam de sireturi pe atunci cu el ca BB cu Marquez, sa-i stiu toate gandurile. Dar a revitalizat sandramaua devenita monotona. Si chiar si inainte, in afara de el restul parca erau mai competitivi. Acum e Ducati si restul de la 7 in jos. Ma doare-n cot de la 7 in jos, am ajuns sa ma uit in sprint la lupta pentru 11?!

Acum 3 ore, Method a spus:

Exact.

Cam asta e întrebarea.

Și asta e adevărat...dar are circumstanțe și Q...pana la urma cariera unui pilot durează maxim 10-12 ani la nivelul asta,și asta doar pt cei ff buni.

11?12?mil pe an cât ia? X2 ani?plus niște sponsorizări? După ăștia 2 ani are și el vreo 30-35 meleoane pe care sa pună mana și atunci pui altfel problema în viața.

Și pe partea cealaltă...nu cred sa fi avut Quartararo vreo oferta de la Ducati factory,deci ar fi dat vrabia din mana pe Aprilia de pe gard - iată ce face anul asta Aprilia...regres nu progres.

Aboslut, aici sunt de acord, pana la urma e vorba si de viata lor si de a familiilor lor, nu doar de titluri. Ziceau astia azi ca Varu' Zarco abia asteapta un nou contract cu mizeria de Honda. Normal, omul vrea sa-si asigure batranetile si familia. Lm, voi v-ati da demisia de la banii aia ca va bateti la locul 9?!

Link spre comentariu