frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 1 oră, Speedy.K a spus: Desi ma tot conving singur camerita sa fiu la post cand incep cursele, imi e din ce innce mai greu. Era sa atipesc si in sprint. Dreaqu, tre sa gaseasca astia ceva sa anime competitia, ca altfel se duce dreaqu. niste talent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Ce plictiseala de sprint. Interesanta consistenta lui Bagnaia. Daca mergea la fel si anul trecut avea 3 bețe în MotoGP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Peco cica era f negativist in interviu dupa quali, deja abia asteapta testele de luni, ceva piese, caluti etc. il da exemplu pe AM - uite ce face el pe gp24. e intr-un loc nasol, asta e clar. vinales eroul pe care nimeni nu si-l doreste/merita loveste din nou. cel mai bun ktm, vai de pl lu peco/BB... inexplicabil. nici vin nu-si explica..nici eu, nimeni. dupa prima curba superba - Q a incalzit bine fata si a ramas ultimu ca sa riste mult in prima curba, ceea ce a si facut. nu inteleg de ce s-a pierdut cu firea si a refuzat sa iasa larg, inexplicabil. pierzi 1 loc, pierzi 2, dar termini sprintul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 1 oră, Speedy.K a spus: Desi ma tot conving singur camerita sa fiu la post cand incep cursele, imi e din ce innce mai greu. Era sa atipesc si in sprint. Dreaqu, tre sa gaseasca astia ceva sa anime competitia, ca altfel se duce dreaqu. Stii ce mișto e sa nu te uiți? Eu mai devreme mi-am adus aminte.. m-am dus pe MotoGP ca la pronosport sa vad daca mi-au ieșit rezultatele... Au ieșit, yeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă 1 oră în urmă, frigider a spus: Peco cica era f negativist in interviu dupa quali, deja abia asteapta testele de luni, ceva piese, caluti etc. il da exemplu pe AM - uite ce face el pe gp24. e intr-un loc nasol, asta e clar. vinales eroul pe care nimeni nu si-l doreste/merita loveste din nou. cel mai bun ktm, vai de pl lu peco/BB... inexplicabil. nici vin nu-si explica..nici eu, nimeni. dupa prima curba superba - Q a incalzit bine fata si a ramas ultimu ca sa riste mult in prima curba, ceea ce a si facut. nu inteleg de ce s-a pierdut cu firea si a refuzat sa iasa larg, inexplicabil. pierzi 1 loc, pierzi 2, dar termini sprintul. Pecco...trebuie sa se ridice. Cel mai dur e când te bate coechipierul cu ceasul de la gară de pe fix aceeiasi motoreta.Anul trecut cu JM parca nu s-a vazut asa de nasol. Și ce e și mai nasol e faptul ca vad ca ii va fi greu și cu AM sezonul asta. Vinales...jos pălăria însă doar 2 curse pe an din păcate. Q...nu prea are scuze. Ce e cel mai nașpa e ca asta de obicei nu cădea,nu greșea.Aici s-a precipitat aducându-si aminte vremurile de demult (deja) când se bătea pt locul 1 și a forțat mult peste limită. De fapt...la o singură justificare ma pot gândi,poate de asta a forțat așa - probabil ii era teama ca odată ajuns în spatele lui MM cu tot acel aer cald,motoreta(guma fața) va inceta sa funcționeze cum s-a mai întâmplat de atâtea ori cu Yamaha in pluton.Poate a zis ca o mai lungește puțin sa stea în față. Dar oricum...nu cred ca se putea gândi realist ca va rezista în fața lui MM pe Ducati factory?!Adică era de asteptat ca MM îl va depăși....si probabil și AM și Pecco... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă 1 oră în urmă, B.B. a spus: Stii ce mișto e sa nu te uiți? Eu mai devreme mi-am adus aminte.. m-am dus pe MotoGP ca la pronosport sa vad daca mi-au ieșit rezultatele... Au ieșit, yeee! La mine e fix pe dos, neavand niciun favorit ma uit doar de dragu' spectacolului. Acum daca ma intrebi cine a fost pe locurile 4-5-6-10, habar n-am. Daca nu ma mai uit, nu ma mai interese@a nici rezultatele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 1 oră, frigider a spus: nu inteleg de ce s-a pierdut cu firea si a refuzat sa iasa larg, inexplicabil. pierzi 1 loc, pierzi 2, dar termini sprintul. Il urmarea "fimeia" de la boxe. Voia sa faca impresie buna. Radem, glumim, dar cam asa se face diferenta intre un rider, bun pe tururi lansate si un racer vero. In lupta cu cronometrul, este bun, in lupta cu ceilalti, insa.... De asta nu am incredere in el ca pilot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 1 oră, frigider a spus: niste talent. Mai degraba niste motociclete. Ce ar fi facut azi Q cu o mobra de nivel Ducati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 41 minute, Speedy.K a spus: Mai degraba niste motociclete. Ce ar fi facut azi Q cu o mobra de nivel Ducati? am vazut ce-a facut Peco. nu l-a fortat nimeni sa ramana la yamaha pe bulioane ce-i drept se stie ca toti sunt cam pe-acolo ca nivel, e vb de moto, setari, circuit preferat etc. soarta ti-o mai faci si cu mana ta, mai ales cand semnezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 43 minute, frigider a spus: ce-i drept se stie ca toti sunt cam pe-acolo ca nivel, Cu excepția unuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 24 minute, B.B. a spus: Cu excepția unuia. n-am mai zis c-am obosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Mai degraba niste motociclete. Ce ar fi facut azi Q cu o mobra de nivel Ducati? Exact. Cam asta e întrebarea. 1 oră în urmă, frigider a spus: am vazut ce-a facut Peco. nu l-a fortat nimeni sa ramana la yamaha pe bulioane Și asta e adevărat...dar are circumstanțe și Q...pana la urma cariera unui pilot durează maxim 10-12 ani la nivelul asta,și asta doar pt cei ff buni. 11?12?mil pe an cât ia? X2 ani?plus niște sponsorizări? După ăștia 2 ani are și el vreo 30-35 meleoane pe care sa pună mana și atunci pui altfel problema în viața. Și pe partea cealaltă...nu cred sa fi avut Quartararo vreo oferta de la Ducati factory,deci ar fi dat vrabia din mana pe Aprilia de pe gard - iată ce face anul asta Aprilia...regres nu progres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 32 minute, Method a spus: iată ce face anul asta Aprilia...regres nu progres. lasa-ma cu Bez. vedem JM cand revine, daca el da cox...nu e moto de vina. uiti cum mergea MM la honda, singurul care mergea decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Asta cam așa e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 8 minute în urmă Share Postat 8 minute în urmă Acum 4 ore, frigider a spus: am vazut ce-a facut Peco. nu l-a fortat nimeni sa ramana la yamaha pe bulioane ce-i drept se stie ca toti sunt cam pe-acolo ca nivel, e vb de moto, setari, circuit preferat etc. soarta ti-o mai faci si cu mana ta, mai ales cand semnezi. Da, ma, dar u ziceam ca plictiseala a venit si din cupa Ducati. Si ce-ar fi facut Acosta. Sau Ogura. Sau chiar Varu' din Strainatate! Cand ai o marca atat de departe fata de celelalte si un pilot atat de departe fata de restul devine plictisitor. De-aa a schimbat Rossi atunci de la Honda la Yamaha, nu?, ca se plictisise si el. Cel putin asa a parut. Poate pentru bani, nu stiu, ca nu ma trageam de sireturi pe atunci cu el ca BB cu Marquez, sa-i stiu toate gandurile. Dar a revitalizat sandramaua devenita monotona. Si chiar si inainte, in afara de el restul parca erau mai competitivi. Acum e Ducati si restul de la 7 in jos. Ma doare-n cot de la 7 in jos, am ajuns sa ma uit in sprint la lupta pentru 11?! Acum 3 ore, Method a spus: Exact. Cam asta e întrebarea. Și asta e adevărat...dar are circumstanțe și Q...pana la urma cariera unui pilot durează maxim 10-12 ani la nivelul asta,și asta doar pt cei ff buni. 11?12?mil pe an cât ia? X2 ani?plus niște sponsorizări? După ăștia 2 ani are și el vreo 30-35 meleoane pe care sa pună mana și atunci pui altfel problema în viața. Și pe partea cealaltă...nu cred sa fi avut Quartararo vreo oferta de la Ducati factory,deci ar fi dat vrabia din mana pe Aprilia de pe gard - iată ce face anul asta Aprilia...regres nu progres. Aboslut, aici sunt de acord, pana la urma e vorba si de viata lor si de a familiilor lor, nu doar de titluri. Ziceau astia azi ca Varu' Zarco abia asteapta un nou contract cu mizeria de Honda. Normal, omul vrea sa-si asigure batranetile si familia. Lm, voi v-ati da demisia de la banii aia ca va bateti la locul 9?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate