Med Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Buna tuturor, urmeaza ziua de nastere a mamei mele, mereu a vrut sa se plimbe cu o motocicleta, doar ca ...viata. Implineste 63 de ani, a muncit o viata intreaga, are permis si ii place sa conduca, e o mama buna,Tati a murit si a suferit mult dupa el. In loc de (inca un) cadou inutil, uitat pe vreo polita vreau sa ii fac cadou o plimbare safe pe motor. Stam in Cluj si o sa fie o surpriza pentru ea, cred ca ar fi foarte fericita cu o plimbare munte . Discutam de cost si timp si va rog fara glume de autobaza. E mama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă tare ideea. s-o gasi un om cu ceva moto comoda - poate chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Foarte tare ideea! Bravo! SPer sa găsești un om serios, cu un naked sau Adventure comod. Eu l-am plimbat pe tata anul trecut cu GS-ul...80 de ani și nu mai fusese în sa de 35 de ani. A fost super încântat Spor in ce ti-ai propus si "La multi ani" mamei tale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Ar merge ceva gen Goldwing, RT și alte asemenea, ca să stea comod și să aibă o oareșce siguranță. În plus, e mai ușor de urcat. No, doar zic. Mișto ideea, să ne anunți ce rezolvi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Cred ca cel mai bine cauți si găsești pe fb pe grupul de motociclism. Da un search pe fb si inscrie-te. Sigur ai mai multe șanse. La mulți ani mamei tale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Ma bucur ca ascultat sfatul si ai postat aici. Sper ca baietii din CJ sa iti vada repede mesajul si sa inceapa sa curga mesajele. Dati bah o șa de ajutor unei doamne! Ca daca era o pitipoanca, bubuia forumul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă un K1600GLT ca sa fie totul top Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Du-te la Mymoto Cluj si vorbeste cu Stefan. E un moldovean de isprava mutat in Cluj de ani buni. Cred ca o sa te ajute cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 12 ore, Med a spus: Buna tuturor, urmeaza ziua de nastere a mamei mele, mereu a vrut sa se plimbe cu o motocicleta, doar ca ...viata. Implineste 63 de ani, a muncit o viata intreaga, are permis si ii place sa conduca, e o mama buna,Tati a murit si a suferit mult dupa el. In loc de (inca un) cadou inutil, uitat pe vreo polita vreau sa ii fac cadou o plimbare safe pe motor. Stam in Cluj si o sa fie o surpriza pentru ea, cred ca ar fi foarte fericita cu o plimbare munte . Discutam de cost si timp si va rog fara glume de autobaza. E mama. Foarte tare ideea si foarte frumos din partea ta. Asa cum s-a sugerat deja, cel mai bine este sa setezi tipul de motor pe care il cauti pentru o asemenea iesire. Touring cred ca e cel mai potrivit: K1600, Goldwing, FJR1300 etc. Sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 3 ore în urmă Moderatori Share Postat 3 ore în urmă Acum 14 ore, Med a spus: Buna tuturor, urmeaza ziua de nastere a mamei mele, mereu a vrut sa se plimbe cu o motocicleta, doar ca ...viata. Implineste 63 de ani, a muncit o viata intreaga, are permis si ii place sa conduca, e o mama buna,Tati a murit si a suferit mult dupa el. In loc de (inca un) cadou inutil, uitat pe vreo polita vreau sa ii fac cadou o plimbare safe pe motor. Stam in Cluj si o sa fie o surpriza pentru ea, cred ca ar fi foarte fericita cu o plimbare munte . Discutam de cost si timp si va rog fara glume de autobaza. E mama. Salut. Crezi ca iti poti completa datele de la avatar sa stim cu cine stam de vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate