frigider Postat Luni la 19:21 Share Postat Luni la 19:21 (editat) Acum 36 minute, danypop a spus: Nu parea nimic, a câștigat atunci Pecco si a redus diferența nu pentru ca era capabil sa-l bata pe Marcel ci pentru ca a cazut cel din urma insa toată lumea era/este conștientă ca n-avea sanse. A fost cu noroc, si pentru Pecco si pentru pariul colegului. Timpul ne-a dovedit asta. Știu, dar matematic era încă aproape. Editat Luni la 19:21 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Luni la 20:46 Share Postat Luni la 20:46 Un link cu sprintul si cursa de clasa mare poate sa puna cineva? Am lipsit un pic din localitate in w.e. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Marți la 13:08 Share Postat Marți la 13:08 La 21.07.2025 la 13:46, frigider a spus: *de ce romanii tin sa bage in discutie membrii familiei? Pai (daca te referi la maturi) pt ca membrii familiei insista sa apara la televizor frangandu-si mainile pline de frica,mieunate si tematoare. Acum insa vad ca nu mai e cazul,nu mai e stres deloc - exact dupa cum ai zis - outcome'ul e inevitabil,si se vede inca de la jumtatea campionatului. Nu mai e cazul sa se streseze Acum 22 ore, damager a spus: pariul a fost la primele etape si l-am castigat. vroiam o motivatie sa ma uit la curse. Ultimile 2 curse le-am ratat, dar nici mare motivatie nu am avut. week-endul asta am fost la circuit si era pe TV motogp. Cred ca se uitau 7-8 oameni la cursa Parca m-am bagat si eu la pariul ala cu ceva vis-a-vis de Marcelino. Nu imi mai aduc aminte (stau f prost cu memoria) Meh,am zis din start ca va fi 2014 all-over again,iata ca fix asa e. Si mai zic ceva - cred ca sunt sanse ff mari ca si 2026 sa fie fix la fel ca 2025. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 13:17 Share Postat Marți la 13:17 Acum 6 minute, Method a spus: Si mai zic ceva - cred ca sunt sanse ff mari ca si 2026 sa fie fix la fel ca 2025. daca MM nu se accidenteaza, nu vad ce s-ar putea schimba ....toate dezvoltarile sunt inghetate, nu are nimeni vreun as sau iepuras in joben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Marți la 14:31 Share Postat Marți la 14:31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Marți la 14:35 Share Postat Marți la 14:35 Acum 2 minute, ioio_viola a spus: Interesanta si totodata sugestiva diagrama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 16:06 Share Postat Marți la 16:06 Acum 1 oră, ioio_viola a spus: Îți vine sa te lași. Asta a fost anul trecut sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Marți la 19:08 Share Postat Marți la 19:08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Marți la 21:10 Autor Share Postat Marți la 21:10 Acum 7 ore, apriliacluj a spus: daca MM nu se accidenteaza, nu vad ce s-ar putea schimba ....toate dezvoltarile sunt inghetate, nu are nimeni vreun as sau iepuras in joben nu se mai accidenteaza, a invatat de hard way. 2026 va fi copy-paste 2025 cu mai multa implicare din partea Apriliei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Miercuri la 06:06 Share Postat Miercuri la 06:06 Acum 13 ore, frigider a spus: Îți vine sa te lași. Asta a fost anul trecut sau? e combinat. se ia pe "ultimul an" la inceput si la jumatatea campionatului. sa zicem ca se ia pe ultimile 12 luni in doua puncte ale campionatului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Miercuri la 08:46 Share Postat Miercuri la 08:46 Acum 11 ore, Cavaleru a spus: 2026 va fi copy-paste 2025 cam da...., plm... tre sa-mi gasesc un hobby pt duminicile astea atunci o sa stau in stand-by pana in 2027, pe cand se reamesteca cartile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Miercuri la 11:06 Autor Share Postat Miercuri la 11:06 Acum 2 ore, apriliacluj a spus: cam da...., plm... tre sa-mi gasesc un hobby pt duminicile astea atunci o sa stau in stand-by pana in 2027, pe cand se reamesteca cartile speranta moare ultima. eu zic ca e palpitant si acum, locul 2 e mereu la bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Miercuri la 11:18 Share Postat Miercuri la 11:18 eu zic, ca, si locul 2 e adjudecat deja il ajuta MM pe fra-su sa iasa vice, mai da un ghiont la nevoie (asta pe langa faptul ca AM are un sezon extraordinar de bun si Pecco unul extraordinar de prost) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Miercuri la 11:28 Share Postat Miercuri la 11:28 Acum 2 ore, apriliacluj a spus: o sa stau in stand-by pana in 2027, pe cand se reamesteca cartile nici atunci nu o sa fie cum iti imaginezi. nu e ca si cum brusc MM devine pilot de pluton. Acum 10 minute, apriliacluj a spus: eu zic, ca, si locul 2 e adjudecat deja AM a inceput sa mearga prost si Peco a inceput sa mearga bine, daca nu ia loc 2 nu il vad bine pe Peco. la asta se asteapta fabrica: mm si peco 1-2 indiferent de care e unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Miercuri la 12:14 Share Postat Miercuri la 12:14 Acum 22 ore, apriliacluj a spus: daca MM nu se accidenteaza, nu vad ce s-ar putea schimba ....toate dezvoltarile sunt inghetate, nu are nimeni vreun as sau iepuras in joben true true... Nici o speranta la o batalie REALA pt titlu in urmatorii 2 ani din pacate... Acum 21 ore, ioio_viola a spus: Bun grafic - cam asta e nivelul fiecaruia comparat cu nivelul Ducati. Putem vorbi de progrese revirimente,reveniri ale campionilor motoare V4 si mari si grandioase proiecte de viitor - pana una-alta insa toate sunt vise ude - realitatea e fix ce se vede in graficul asta. Acum 43 minute, frigider a spus: AM a inceput sa mearga prost si Peco a inceput sa mearga bine, daca nu ia loc 2 nu il vad bine pe Peco. Pecco a miscat si el putin,dar cu o floare nu se face primavara. Race-pace,AM e peste el deocamdata.Poate nu a mers bine aici de la accidentare,cine stie...sa vedem. Privind insa in urma la evolutia de anul acesta a lui AM comparat cu a lui Pecco,eu cred ca Pecco va pierde locul 2.Nu e nimic batut in cuie insa,pt ca AM in mod normal nu avea asemenea evolutii,anul asta e total atipic pt el.Era constant dar nu atat de puternic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Miercuri la 12:27 Share Postat Miercuri la 12:27 Oare ii spune fra-su cum sa regleze motocicleta? De aia merge asa bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Miercuri la 12:33 Share Postat Miercuri la 12:33 Acum 5 minute, B.B. a spus: Oare ii spune fra-su cum sa regleze motocicleta? De aia merge asa bine? nu cred ca e asa usor. sa intelg ca ei vad telemetria, nu si setarile - ma refer la ce date impart ducati-urile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Miercuri la 12:57 Share Postat Miercuri la 12:57 29 minutes ago, B.B. said: Oare ii spune fra-su cum sa regleze motocicleta? De aia merge asa bine? Marc nu are ce sa spună despre GP24. Decât poate că e frumoasă sau urâtă. 29 minutes ago, frigider said: sa intelg ca ei vad telemetria, nu si setarile - ma refer la ce date impart ducati-urile? Chiar dacă se pot vedea și setările, ce merge pe GP25 nu poate funcționa la fel pe GP24. Reciproca e valabilă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Miercuri la 13:07 Share Postat Miercuri la 13:07 Acum 39 minute, B.B. a spus: Oare ii spune fra-su cum sa regleze motocicleta? De aia merge asa bine? Banuiesc ca glumesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Miercuri la 13:22 Share Postat Miercuri la 13:22 1 oră în urmă, Method a spus: Race-pace,AM e peste el deocamdata. fix asta e in majoritatea curselor, Pecco nici nu a apucat sa se bata cu AM, ca nu-l ajungea din urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Miercuri la 17:55 Share Postat Miercuri la 17:55 Acum 4 ore, apriliacluj a spus: in majoritatea curselor, Pecco nici nu a apucat sa se bata cu AM, ca nu-l ajungea din urma In a doua parte a sezonului vin circuite care ii plac lui Pecco. Ar avea de recuperat 48 de puncte, fata de AM. Teoretic (si practic), se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Miercuri la 18:36 Share Postat Miercuri la 18:36 Acum 40 minute, xt600 a spus: In a doua parte a sezonului vin circuite care ii plac lui Pecco. Ar avea de recuperat 48 de puncte, fata de AM. Teoretic (si practic), se poate. Șanse mari sa revină Peco. Ce i drept Am a și căzut des in ultimul timp. Ii vine rându și lui Peco. Deși a mers f safe omu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă (editat) Acum 18 ore, B.B. a spus: Oare ii spune fra-su cum sa regleze motocicleta? De aia merge asa bine? SUTA IN MIE. Are pe briefing cel mai smecher inginer / ride coach - Marc Marquez. Ii spune si pe setari,si pe tehnica de pilotaj ce si cum.Da parca a si zis intr-un interviu. Telemetria is no secret - toti pilotii Ducati pot vedea telemetria oricarui Ducati dupa fiecare sesiune. Telemetria e rezultatul setarilor + riding'ului.smecheria lui/la AM e ca lui i se si explica cum. Totusi,cu toate ca nu imi place (absolut deloc) de AM,trebuie recunoscute meritele - are o moto fantastica,are probabil cel mai smecher ride coach pe care il va avea vreodata un pilot,ba dar totusi are rezultate fantastice.Pt ca GP24 au mai multi,dar nu ii vad rupand norma asa. Acum 13 ore, xt600 a spus: In a doua parte a sezonului vin circuite care ii plac lui Pecco. Ar avea de recuperat 48 de puncte, fata de AM. Teoretic (si practic), se poate. Care mai nene maaa...pai parca era Jerez LeMans,Mugello Assen care ii placeau lui Pecco ....si ce s-a ales din prima parte a sezonului? Mai aici la Brno a luat pole,ceea ce e un mare progres pt el zic eu.Race-pace...si acolo a fost un progres dar caldutz...ii va fi greu sa revina daca AM e la fel ca in prima parte a sezonului. Iar sa atace demonul si pe locul 1,nici povesti. Acum 12 ore, frigider a spus: Deși a mers f safe omu... A zis clar ca problema persista - in timp ce anul trecut era top-dog pe frane,acum cam toata lumea (din fata) il face pe frane. Asta nu are cum sa se termine bine,daca nu regaseste feelingul pe franare,his biggest asset is gone. ...deci omul era capatul pe frane - am vazut anul trecut niste faze,ma uit de 20 de ani la chestia asta si nu am vazut pe nimeni franand asa - Rossi,McCoy,Stoner,Pedrosa - partz,eu sunt convins ca omul le-ar fi dat mucul pe frane.Efectiv de vreo 2 ori nu mi-a venit sa cred ca a franat asa tarziu si totusi a putut opri motoreta la timp.Era IN-CRE-DI-BIL.Acum...oha. E un pilot rapid si cu o tehnica foarte buna,dar chestia aia il facea special,si cu franarile acelea putea face diferenta si pe atac si pe aparare.Ori cand fix alea nu merg...e cam legat la maini zic eu. Editat 17 ore în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă (editat) Acum 1 oră, Method a spus: Care mai nene maaa...pai parca era Jerez LeMans,Mugello Assen care ii placeau lui Pecco ....si ce s-a ales din prima parte a sezonului? Austria, Indonezia, Japonia, Malaezia, San Marino, sunt circuite pe care a obtinut victorii sau in cel mai rau caz, clasari pe podium. Nu uita ca si recuperarea aia fantas(magorica)tica din 2022, a facut-o tot in a doua jumatate a sezonului. Bine, cum a facut-o, stim prea bine, dar ideea este ca vin niste circuite care ii sunt prielnice. Desigur, nu am asteptari sa il bata pe satana, dar eu zic ca are sanse bune sa recupereze macar la AM. Sunt convins ca si echipa va face totul, sa il ajute sa termine runner up. Aaa.. am uitat de Barcelona Editat 15 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Doamne ajuta sa se intample....eu sunt pentru - intre AM si Bagnaia mi se pare Bagnaia un pilot mult mai ok din absolut toate punctele de vedere. Plus ca ar fi cam penibil ca pilotul cu 2 campionate la activ (+1 pierdut la mustata) de la echipa Ducati factory cu 15 ingineri si 20 de mecanici in spate sa fie batut de nimeni in drum de la echipa lui Nadia Padovani de pe o moto veche (nu?) cu 1 inginer si 2 mecanici. Cam jenant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate