Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 3 minute, frigider a spus: Aveți unii ochelari de le vedeți doar la alții. cand ma bagi in quote se presupune ca te referi la mine arata-mi unde am zis eu ceva de depasirea aia a lui mm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 hour ago, frigider said: Emit o teorie de hater: a pus-o jos sa se ducă acasă. Părea ca au plecat ambele roti pe reluare, f dubios. Pe reluare, un pic mai in spate se vede cum ii vibra deja bascula, nu prea mai avea aderenta si probabil simtea vibratiile, nu cred ca a picat cu buna stiinta, oricum nu putea sa traga mai tare fara feeling... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 7 minute în urmă Share Postat 7 minute în urmă @frigider Am explicat nu ai emis nici o părere față de ce am zis eu ci insiști cu aceeiasi chestie Dacă te faci ca nu înțelegi doar ca să inciti la povesti ca te plictisești...mai reia cele 2 faze vezi dacă sunt similare - una e sa îl iei pe celalalt cu tine 5m pe exterior alta e sa supraliciteze amândoi putin frânarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 5 minute în urmă Share Postat 5 minute în urmă Acum 1 oră, frigider a spus: In Japonia mm a depășit pe mir,amândoi ieșind larg. Și colegii au sărit "ce urat", printre care și eu. Acum Bez la Aldeguer cam la fel a fost, amândoi larg. N a sărit nimeni. Explicatia ar fi... doua: 1. MM are ”antecedente penale” grave. Toata cariara lui a fost presarata de incidente și caramboluri, unele dintre ele foarte periculoase. Si nesanctionate, la vremea respectiva, btw... Nimeni nu il mai crede și ,apriori, toata lumea il vede vinovat. 2. Intrarea la Mir a fost una cat se poate de intentionata. Vreau sa spun, vizibil intentionata. La Bez vs Aldeguer, nu stiu daca putem vorbi de intentie. Situatiile nu sunt comparabile, desi aparent sunt asemanatoare. Este diferenta de la aparenta la esenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate