Sari la conținut

18. INDONESIA Pertamina Grand Prix of Indonesia

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Acum 3 minute, frigider a spus:

Aveți unii ochelari de le vedeți doar la alții.

:)

cand ma bagi in quote se presupune ca te referi la mine

arata-mi unde am zis eu ceva de depasirea aia a lui mm...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 181
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 hour ago, frigider said:

Emit o teorie de hater: a pus-o jos sa se ducă acasă.

Părea ca au plecat ambele roti pe reluare, f dubios.

Pe reluare, un pic mai in spate se vede cum ii vibra deja bascula, nu prea mai avea aderenta si probabil simtea vibratiile, nu cred ca a picat cu buna stiinta, oricum nu putea sa traga mai tare fara feeling...

Link spre comentariu

@frigider

Am explicat nu ai emis nici o părere față de ce am zis eu ci insiști cu aceeiasi chestie

Dacă te faci ca nu înțelegi doar ca să inciti la povesti ca te plictisești...mai reia cele 2 faze vezi dacă sunt similare - una e sa îl iei pe celalalt cu tine 5m pe exterior alta e sa supraliciteze amândoi putin frânarea.

Link spre comentariu

Acum 1 oră, frigider a spus:

In Japonia mm a depășit pe mir,amândoi ieșind larg.
Și colegii au sărit "ce urat", printre care și eu.

Acum Bez la Aldeguer cam la fel a fost, amândoi larg.
N a sărit nimeni.

Explicatia ar fi... doua:

1. MM are ”antecedente penale” grave. Toata cariara lui a fost presarata de incidente și caramboluri, unele dintre ele foarte periculoase. Si nesanctionate, la vremea respectiva, btw... Nimeni nu il mai crede și ,apriori, toata lumea il vede vinovat. 

2. Intrarea la Mir a fost una cat se poate de intentionata. Vreau sa spun, vizibil intentionata. La Bez vs Aldeguer, nu stiu daca putem vorbi de intentie. Situatiile nu sunt comparabile, desi aparent sunt asemanatoare. Este diferenta de la aparenta la esenta.

Link spre comentariu

Acum 1 minut, xt600 a spus:

Intrarea la Mir a fost una cat se poate de intentionata. Vreau sa spun, vizibil intentionata. La Bez vs Aldeguer, nu stiu daca putem vorbi de intentie. Situatiile nu sunt comparabile, desi aparent sunt asemanatoare. Este diferenta de la aparenta la esenta.

Exact

Plus ca repet, l-a luat pe Mir și a plecat cu el pana aproape pe vibratorul celălalt,e f mare diferența de Bezzechi care a fost 1m wide...Marquez nici o treaba cu apex ul sau sa ia curba,el vroia block-pass și atat.Ca de obicei atunci când nu are viteza sa depășească din forță- depășește din bardă.

Băiatul asta e de 12 ani în gp și nu cred ca am văzut vreodată o depășire elegantă făcută de el în anii ăștia.Depasiri în forță da,când are superioritate tehnică dar de la egal la egal,oha - când vede ca nu poate,lovește.

Eu nu îmi aduc aminte de o depășire elegantă a lui,dacă cineva își amintește,feel Free to share.

E un super campion tot respectul iată și pt ziua de azi a pus un msg pe insta rugându-i pe fani sa nu il hatereasca pe Bezzechi ca nu e vina lui,jos pălăria omul din punctul asta de vedere,dar pe circuit e un meltean.Asta e,îl luam ca atare.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, xt600 a spus:

Spuneau ceva comentatorul Prima. ca pe langa fractura, are si niste ligamente rupte. Probabil a citat si el o sursa. Daca ai ceva informatii suplimentare, baga aici. 

Macar a incercat sa vada cat se poate si ce poate. Colegul a ramas in zona lui de confort si s-a vazut in cursa pe care a facut-o. Cursa mediocra, lipsita de orice initiativa. Atâta poate. 

si totusi a terminat in fata lui. Si termina oricum in fata lui Rins, nu poti sa pui soft si sa mergi la bataie toata cursa. Am mai vazut pe JM in Australia  cum a pierdut 6 locuri in ultimile 2 tururi. 
pacat, mi-ar fi placut in podium a lui Rins. Lui ii plac circuitele astea dara grip. 

Link spre comentariu

Acum 21 minute, damager a spus:

si totusi a terminat in fata lui. Si termina oricum in fata lui Rins, nu poti sa pui soft si sa mergi la bataie toata cursa. Am mai vazut pe JM in Australia  cum a pierdut 6 locuri in ultimile 2 tururi. 

+1

Rins parca mai demult mai scotea si el capul....acum din ce în ce mai rar.Foarte rar.Ce e ciudat e faptul ca pe anumite circuite Cota Silverstone si in anumite conditii devine aproape imbatabil.Si cu aproape orice motoreta.Dar meh,cu o floare nu se face primăvară.

Link spre comentariu