frigider Postat Joi la 17:40 Share Postat Joi la 17:40 Corect. Parca vad ca niciunul din ei nu va câștiga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Joi la 17:49 Share Postat Joi la 17:49 Eu merg pe mana lui Pepco avand in vedere ca Bez are 2xLL In sprint cred ca Bez, Alex sau Fermin se vor lupta pentru victorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Joi la 19:22 Autor Share Postat Joi la 19:22 cred ca cu tot cu 2xLLP Bez va prinde top5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Joi la 19:57 Share Postat Joi la 19:57 Acum 3 ore, frigider a spus: pai reply e dupa Fermin. Fermin Fermin de el vorbeam Pecco are șanse....dacă va merge ca la Motegi. Cred ca asta va fi partea cea mai interesanta a weekendului. ...și moto2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat ieri la 08:28 Share Postat ieri la 08:28 Se pare că Bez se spune mare bine pe circuitul asta. A mers glonț azi dimineață. ...se simte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 08:49 Share Postat ieri la 08:49 As spune mai degrabă ca Aprilia merge bine dar nu doar aici ci in general. Am impresia nu doar ca "s-a apropiat" de Ducati, ci ca a trecul lejer in fața lor. Raul "neica nimeni" Fernandez e si el acolo in top de cateva gp-uri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 08:55 Share Postat ieri la 08:55 Acum 18 minute, MirceaB a spus: A mers glonț azi dimineață. Ma uit pe statistici : All Time Lap Record - 2023 J. Martin - 01:27.246 Bezzechi facu 1.26.5 WOW Aprilia in a 2a parte a sezonului....wow.Bravo,tot asa ! Acum 9 minute, danypop a spus: As spune mai degrabă ca Aprilia merge bine dar nu doar aici ci in general. Am impresia nu doar ca "s-a apropiat" de Ducati, ci ca a trecul lejer in fața lor. Eh,hai sa nu ne lansam....cu 2-3 flori nu se face primavara. Mai are Aprilia pana sa ajunga la nivelul ala...din pacate. Ducati domina cu 3 echipe si aprox 4-5 motorete tot sezonul,si asta nu se va schimba,cel putin nu anul asta. Vedem la anul,si mai ales in 2027.Fingers crossed. *Acuma ma uit ca 1.26.5 asta care mie mi se pare bomba (si weekendul nu e gata inca!) a fost facut pe 14 cu 26 grade (26 la asfalt) si cloudy.Deci nu cele mai propice conditii ca si ambianta.Wow din nou. Ma asteptam ca viteza asta sa fi fost datorata unor temperaturi de 30 grade sunny frumos etc,nu,nu - e pe baza de Aprilia si skill Bez.Respekt! Bagnaia pe 9 cu 1.27.0.Decent.Sa vedem in quali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 20 ore în urmă Autor Share Postat 20 ore în urmă i-o v-am zis da voi batman batman. vedem startu ca acolo e beleaua lu Bez aka Ahile :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă (editat) Păcat ca nu e și băiatu ala care știe pe antiorare. Poate la anul Englezii spuneau ca problema la bez în gp o sa fie sa tina cauciucul ca o sa aibă 6 secunde de scos. La cum a mers pare fezabila victoria și în gp. Dacă ia sprint cu rezerve mari, știute doar de el - pare o formalitate. Dar "cursele nu se câștigă în antrenamente". Cand e obligat sa facă cele 2 LLP? Prima apare când? După primul tur și are 3 ture sa o facă? Apoi a 2 a la apare după prima și are iar 3 ture sa o facă? Fermin poate salva weekendul. 5 miimi parca au lipsit El cică știe cu pneuri uzate. Ajutat de dl Carchedi. Editat 13 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă ce tur de pole a scos Margelatu ... zburda aprilia in sprint. culmea raul fernandez primu urmat de bez ce depasire face Acosta pe linia dreapta zboara pe langa Miller si AM.. se pare ca in turul de incalzire Bez a lovit si el un pescarus.. binneeee bezz !!! aleeee Peco pe 20.. wtf.. parea bine in FPuri.. si rookieul Aldeguer se imprastie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă In Australia e cel mai rapid pescăruș din lume. Ăla de pe motocicleta lui Bezzecchi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă hhahahaha iau zburat penele cat de rapid era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Bine Aprilia, bravo Bez !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Q smecher pe pole dar slab în start și în cursă de sprint. Sa speram ca a fost doar problema de start și apoi cădere în pluton pt ca dacă nu poate face fata în sprint,în cursă va fi rupere. Dacă Q a mers prost,de Bagnaia ce sa mai zic...mai,da nu a schimbat nush ce ride height device de pe gp24 nu a făcut el acel breakthrough la Motegi?Iar s-a ofilit??? Acosta omul cursei n-ai ce,jos pălăria.Perfecta cursă agresiv dar calculat. Mi-a plăcut și de Miller ca a încercat (chiar dacă nu avea loc) în ultimul tur pe penultimul viraj - foarte foarte riscant ce a făcut Miller acolo cu fața blocata șamd.Bine ca nu a pierdut controlul ca ieșea urat rău cred ca ar fi cazut toți 3. La ce viteza are Aprilia/Bezzechi pe sfârșitul asta de sezon,Martin cred ca își da palme singur. Cică trebuie sa dacă cele 2 LLP'uri maxim în tururile 3 și 5 respectiv. Sa vedem dacă poate reveni după aia și sa poată depăși și totodată sa nu își distrugă guma pe final de cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Quartararo îmi pare că a avut ceva probleme/ a ratat startul. Motocicleta țopăia, dădea să ridice fața. Pentru Miller probabil cea mai bună cursă a anului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă nu-mi faceam sperante la Q in cursa. dar prea s-a ofilit... Miller motivat puternic ca e cursa de casa dar in GP se va ofili. va toca cauciucul in stilul caracteristic si va termina spre coada top10 Acosta excelent cu cotetu de KTM din nou podium, sa vedem daca reuseste anu asta victoria.. Bez e tras in jos rau de 2xLLP dar are viteza necesara, plus e un circuit unde are sectiuni unde domina la viteza pe sector si sunt locuri destule de depasire. Eu zic ca acel top 5 e posibil daca ia un start bun, pare ca acum in sprint a plecat mai bine. Peco ce dracu o face sau mai bine zis ce dracu fac inginerii lui... AM a fost acolo cuiul lui pepelea abia a putut fii depasit dupa multe incercari.. Cred ca omul cursei a fost Raul Fernandez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 45 minute, Cavaleru a spus: Peco ce dracu o face sau mai bine zis ce dracu fac inginerii lui... Exact! Ce fac fraierii ăia ar trebui sa-l dea jos pe pepco si sa urce unul din ei pe mobra că sigur ar obține rezultate mai bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate