Kagemusha Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Eu mă refeream la curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 44 minute, ioio_viola a spus: Incredibil cat de jos a ajuns Bagnaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă stai chill ca poate gasi ceva si ajunge sus. sau la cum a fost sezonu asta cu sus-jos poate sa si ramana jos. nu stim decat la calificari. Acum 1 oră, Kagemusha a spus: Dacă Bulega termină în top 10 va fi o prestație excelentă. nu cred ca poate. si el va imbunatati pe masura ce curg sesiunile dar ceilalti vor imbunatati si mai mult, avand exp etc. asa ar trebui, acum daca Bule e super talent - uita ce am scris mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Sunt la 2 sec de timpul de referinta....MM 2023 - 1.37.1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă adica timp facut pe honda? uneori diferentele sunt mari ca au fost poate alte conditii. plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Ușor, ușor va face doar MM & Bro timp bun, apoi Ducati va deveni one man show ca dupa cativa ani sa-si caute piloti platiti cu multe milioane si sa nu vina nimeni. Suna cunoscut,nu? Deja Vu Editat 1 oră în urmă de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă amuzant e ca moto asta 25 e "dezvoltata" de Peco. stai sa intre MM pe fir sa vezi :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Se vede din aveon bro... Gp25 e facuta pe calapodul lui Marquez.... Marc, iar Gp24 pe al lui Marquez.. Alex .... maphea șpaniola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate