Sari la conținut

Motogp - presezon 2026

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Turcu lovit de realitatea competitiei motogp. I-a stat rahatu de-a curmezisu :)

Aprilia confirma ca alegerea no1 e Bez. In interviu zice ca de la JM  inca avem de asteptat sa vedem ce poate. Eu cred ca JM e pe picior de plecare. E clar ca cele 2 parti nu's ment to be togheter

FB_IMG_1770356620584.jpg

Screenshot_20260206_065252_Facebook.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 576
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 11 ore, Cavaleru a spus:

Care ar fii logica sa il pui pe Acosta direct pe factory si sa nu il treci prin una din echipele client?

Din punctul meu de vedere e foarte gresit sa ai 2 piloti alpha - s-a vazut in foarte multe cazuri mai ales in F1 dar si in motogp ca nu e o strategie productiva.

Dar...Gigi se pare ca e de alta parere.Hopefully.

Acum 11 ore, danypop a spus:

de la o echipa factory la una privată?

Pt ca sunt f mari sanse ca echipa factory sa ramana fara finantare de la Bajaj sau sa fie vanduta...cine stie cui.

Acosta a inceput rapid discutiile cu VR46 anul trecut fix de dupa declaratia CEO de la Bajaj din noiembrie ca vor taia peste 50% din cheltuielile KTM.

Acum 2 ore, Gixu. a spus:

Din pacate pentru el, giumbușlucurile din WSBK nu mai merg in GP.  Nu-i va pune nimeni balast lui MM si nu va scadea nimeni turatia Ducati de dragul lui :)

Ahahaha asta ar fi de pomina.

Eu nu inteleg regulile din wsbk,se faceau asemenea lucruri pt Toprak?Razna....

1 oră în urmă, Cavaleru a spus:

Turcu lovit de realitatea competitiei motogp. I-a stat rahatu de-a curmezisu :)

Aprilia confirma ca alegerea no1 e Bez. In interviu zice ca de la JM  inca avem de asteptat sa vedem ce poate. Eu cred ca JM e pe picior de plecare. E clar ca cele 2 parti nu's ment to be togheter

Ar fi bine ca doar primele 5 curse sa se chinuie si dupa aia sa mearga macar undeva sub Q.Dar sincer m-as mira.Am zis inca de la zvonurile de aducere a lui ca e o idee f proasta pt el sa schimbe disciplina la varsta asta si mai ales sa debuteze si pe cea mai slaba moto din grila,dar meh,asteptam sa vedem cursele,nu tragem nici o concluzie deocamdata.Insa dupa primele semne...se prevede a fi un mare fiasco periplul sau prin gp.

Sincer,nici nu inteleg la ce se astepta - avea impresia ca Q merge prost si el va face motoreta aia sa zbarnaie ca sa se bata cu Memelu dupa cum declara?wtf,eu inteleg vise si ce mai debitam noi pe aici,dar ala e pilot profesionist are niste campionate in sbk adica intelege mult mai multe ca noi cand vede cum merg astia,nu s-a informat,nu a prins-o?trebuie sa guste calcatul ca sa isi dea seama ca e calcat,nu isi da seama dupa culoare? :bounce:

Mai ales pe Yamaha care a devenit o motoreta...complicata,ce iata,nu trebuie fortata pt a da rezultate,si alea slabe - un stil total nespecific lui samd samd.

Am vazut si eu interviul cu Rivola,a zis ca a avut o prima prioritate - Bez care a dovedit ca e un pilot rapid f muncitor si un team-player,acum ca au rezolvat de prim pilot pt celalalt loc au mai multe planuri - plan A,B,C,D,vorbesc cu mai multa lume.

L-a laudat de complezenta pe JM ca talent etc "ma rog,o seama de politeturi" vorba lui Caragiale,dar a zis totodata ca de 1 an si ceva el tot nu l-a vazut pe JM la lucru pe bune,deci il vad pe JM cam fara sanse in a-si pastra locul la Aprilia.Sau ma rog,optiunea 3-4 incolo,in orice caz nu prima alegere,si nici macar a 2a.

Are dreptate si omul...dai 4.4 mil+ bonusuri pana 5.9 milioane pe an si ala se accidenteaza ca boul in presezon,cade de pe motoreta in primele curse ca forteaza accidentat la locul coispe,ba a mai si vrut sa plece dupa 5 runde timp in care nu participase la nici o cursa,ba din cate imi aduc aminte l-a si luat pe faras pe Bez intr-o cursa nu?...mai e ceva de zis despre JM?Pacat de talentul si viteza aia...la fel ca la Mav.

Meh,macar asta a avut concentrarea si forta psihica necesara in a lua un titlul mondial,Mav oha.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri