Noapte Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă (editat) ...si ete asa, dupa ce m-ati aplaudat cu totii ca ma despart de de TA-ul de 650 (vezi topic anterior)- sunteti un public minunat, precum igrasia de pe rosturile de pe gresie - ete ca vine Negrutz, in mizebabila'mi viata. La cati bani mai am, daca fuge nevasta-mea cu altul, fug si eu cu ea: dar macar Negrutz e o tzara nou, pute a vopsea cand se incalzeste si habar n-am de ce mama lu' IIsus are atatea butoane. Problema e ca n-am gasit brad de cracaciun atat de inalt in goliciunea inferioara sa incapa, deci l-am dus in garajul rece, intunecat si umed sa sufere a condens. Da-l dracu' ca primavara-i departe, iar eu raman in crama. In singuratate'mi. Editat 13 ore în urmă de Noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Ai fost cuminte anu' asta !!! Sa-l stapanesti sanatos ,km. multi de asfalt uscat,fara evenimente !!! Craciun Fericit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Ei da, așa Crăciun... aprob pozitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Bună ziua! Ne poți lamuri, te rog, ce presupune expresia de mai jos? Țin la glumă, până la anumite metafore... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Arata bine cu schema de culori, La incheput o sa miroasa a plastic si vopsea pana faci un rodaj adecvat de 1000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Daca-i igrasie pe aici, aduc Savo sau Cilit-bang si dispare totul intr-o clipita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Felicitari ptr cadou, si ca ai scris in stil Al Conan Doi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Vezi ca igrasia iasa cu clor, incepe cu dintii din gura ta, sa-ti curete tartrul. Sau poate igrasia ta de pe creiere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 3 ore în urmă Moderatori Share Postat 3 ore în urmă Cred ca puteti lasa igrasia la locul ei si nu ridicata la rang de epitet,daca ii pot spune asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noapte Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă "Mi-a fost dor de tine ca de igrasie" este o expresie haioasa in cercurile primitive in care frecventez eu. Intr-adevar, recitindu-mi postarea, imi dau seama ca mi-am calibrat gresit nivelul de umor pt audienta de pe acest forum. Imi cer scuze celor care s-au simtit lezati de "oribila-mi" postare. Daca mai postez pe-aici (putin probabil) am s-o fac serios. Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate