Sari la conținut

Negrutz

Noapte
 Share

Postări Recomandate

...si ete asa, dupa ce m-ati aplaudat cu totii ca ma despart de de TA-ul de 650 (vezi topic anterior)- sunteti un public minunat, precum igrasia de pe rosturile de pe gresie :)- ete ca vine Negrutz, in mizebabila'mi viata. La cati bani mai am, daca fuge nevasta-mea cu altul, fug si eu cu ea: dar macar Negrutz e o tzara nou, pute a vopsea cand se incalzeste si habar n-am de ce mama lu' IIsus are atatea butoane. Problema e ca n-am gasit brad de cracaciun atat de inalt in goliciunea inferioara sa incapa, deci l-am dus in garajul rece, intunecat si umed sa sufere a condens. Da-l dracu' ca primavara-i departe, iar eu raman in crama. In singuratate'mi.

at1.jpg

at2.jpg

at3.jpg

at4.jpg

Editat de Noapte
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Mi-a fost dor de tine ca de igrasie" este o expresie haioasa in cercurile primitive in care frecventez eu.

Intr-adevar, recitindu-mi postarea, imi dau seama ca mi-am calibrat gresit nivelul de umor pt audienta de pe acest forum.

Imi cer scuze celor care s-au simtit lezati de "oribila-mi" postare. Daca mai postez pe-aici (putin probabil) am s-o fac serios.

Sarbatori fericite!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri