Sari la conținut

Negrutz

Noapte
 Share

Postări Recomandate

...si ete asa, dupa ce m-ati aplaudat cu totii ca ma despart de de TA-ul de 650 (vezi topic anterior)- sunteti un public minunat, precum igrasia de pe rosturile de pe gresie :)- ete ca vine Negrutz, in mizebabila'mi viata. La cati bani mai am, daca fuge nevasta-mea cu altul, fug si eu cu ea: dar macar Negrutz e o tzara nou, pute a vopsea cand se incalzeste si habar n-am de ce mama lu' IIsus are atatea butoane. Problema e ca n-am gasit brad de cracaciun atat de inalt in goliciunea inferioara sa incapa, deci l-am dus in garajul rece, intunecat si umed sa sufere a condens. Da-l dracu' ca primavara-i departe, iar eu raman in crama. In singuratate'mi.

at1.jpg

at2.jpg

at3.jpg

at4.jpg

Editat de Noapte
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Moderatori

Cred ca puteti lasa igrasia la locul ei si nu ridicata la rang de epitet,daca ii pot spune asa... :)

Link spre comentariu

"Mi-a fost dor de tine ca de igrasie" este o expresie haioasa in cercurile primitive in care frecventez eu.

Intr-adevar, recitindu-mi postarea, imi dau seama ca mi-am calibrat gresit nivelul de umor pt audienta de pe acest forum.

Imi cer scuze celor care s-au simtit lezati de "oribila-mi" postare. Daca mai postez pe-aici (putin probabil) am s-o fac serios.

Sarbatori fericite!

Link spre comentariu

La 25.12.2025 la 2:28, Noapte a spus:

ete ca vine Negrutz, in mizebabila'mi viata

Felicitari pentru achizitie, sa-l stapanesti sanatos.
Ai facut vreun plan despre cum sa faci multi bani pentru multa benzina pentru multi km? :))) Accept diverse idei

Link spre comentariu

Colegul are un stil de a scrie mai “poietic”,care lasa loc de interpretari si subintelesuri ….

Noi suntem fani date tehnice,accesorii,turatii,cupluri si alte chestii exacte.

Poate se da dupa noi….

Daca in loc de igrasie zicea mucegai era altceva,mucegaiul poate fi si folositor….

E ca in povestea aia cu sarea in bucate.

Da-l dracu' ca primavara-i departe, 

Daca te ai referit la noua achizitie,e foarte urat ce ai spus.

Aici sunt iubitori ai motoarelor,ai inceput cu stangul,din pacate.

La 25.12.2025 la 12:49, Noapte a spus:

nivelul de umor pt audienta de pe acest forum.

Imi cer scuze celor care s-au simtit lezati de "oribila-mi" postare.

Daca mai postez pe-aici (putin probabil) am s-o fac serios.

Te -ai suparat degeaba.

Postarea ta nu are umor….deloc

Pt.umor e un topic dedicat.

Nu ne-am simtit lezati,au fost multi care au scris mult mai rau decat tine,si tot ei s-au suparat ca nu i-am inteles si aprobat…..doar ca e total aiurea ce ai scris si cum te-ai exprimat.

Daca postai serios si strict un subiect cu motoare pe un forum de poezii,epitete,scriitori si alte chestii ,sigur erai si acolo neinteles.

Marea calitate a unui om este sa isi recunoasca greselile si sa caute sa le indrepte si mai ales sa nu le mai repete.

Referitor la achizitea,sa o stapanesti sanatos si sa iti aduca numai bucurii.

Sa o iubesti ca pe o amanta,nici o femeie nu te tavaleste asa cum o face o motocicleta…

Link spre comentariu

...si ete asa, dupa ce m-ati aplaudat cu totii ca ma despart de de TA-ul de 650 (vezi topic anterior)- sunteti un public minunat, precum igrasia de pe rosturile de pe gresie :)- ete ca vine Negrutz, in mizebabila'mi viata. La cati bani mai am, daca fuge nevasta-mea cu altul, fug si eu cu ea: dar macar Negrutz e o tzara nou, pute a vopsea cand se incalzeste si habar n-am de ce mama lu' IIsus are atatea butoane. Problema e ca n-am gasit brad de cracaciun atat de inalt in goliciunea inferioara sa incapa, deci l-am dus in garajul rece, intunecat si umed sa sufere a condens. Da-l dracu' ca primavara-i departe, iar eu raman in crama. In singuratate'mi.

at1.jpg

at2.jpg

at3.jpg

at4.jpg

Pe mine nu m-a deranjat exprimarea dpdv al umorului rautacios, ci prin prisma greselilor gramaticale (topica, sintaxa, punctuatie). Adica... ori suntem poietzi, ori nu mai suntem.

Ce nu inteleg eu e de ce nu ti-ai luat Transplantul nou. Speram sa nu mai fiu singurul. Africana asta e cat o magazie de lemne si se si simte la fel.

Link spre comentariu

Acum 1 minut, Speedy.K a spus:

Pe mine nu m-a deranjat exprimarea dpdv al umorului rautacios, ci prin prisma greselilor gramaticale (topica, sintaxa, punctuatie). Adica... ori suntem poietzi, ori nu mai suntem.

Ce nu inteleg eu e de ce nu ti-ai luat Transplantul nou. Speram sa nu mai fiu singurul. Africana asta e cat o magazie de lemne si se si simte la fel.

translap vs africana... nu prea poti pune egal intre ele in afara de faptu ca honda-i honda :)

Link spre comentariu