Sari la conținut

Cumpăr M72 !

bach
 Share

Postări Recomandate

• Moderatori

Am intrebat de locatie,caci in varianta mobila de forum,nu se vede la avatar locatia ta si sa se stie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 25.01.2026 la 9:23, bach a spus:

@KristianTM (Vestul țării) buget 5-6000€

5-6000 de euro e limita de jos, mai jos de 5000 e foarte putin probabil sa gasesti ceva. Oricum, tu te coiesti de aproape 10 ani sa cumperi un M72 si imi dau seama ca ori nu-ti permiti financiar mobra asta ori tot incerci sa gasesti o mocangeala. Ca sa intelegi pe unde te invarti, un cadru cu acte daca apare la vanzare este minim 1000 de euro si se vinde in secunda doi... ca sa-l completezi mai bagi vreo 4-5000 de euro. 

Ai link mai sus de la mobiletron cu M72 la 6000 de euro, parerea mea este ca face maxim 5000 pt ca e reconditionat si nu restaurat, daca-i oferi suma asta il va vinde pt ca il are la vanzare de vreo doi ani.

Editat de Nguyen
Link spre comentariu

Acum 1 oră, Nguyen a spus:

5-6000 de euro e limita de jos, mai jos de 5000 e foarte putin probabil sa gasesti ceva. Oricum, tu te coiesti de aproape 10 ani sa cumperi un M72 si imi dau seama ca ori nu-ti permiti financiar mobra asta ori tot incerci sa gasesti o mocangeala. Ca sa intelegi pe unde te invarti, un cadru cu acte daca apare la vanzare este minim 1000 de euro si se vinde in secunda doi... ca sa-l completezi mai bagi vreo 4-5000 de euro. 

Ai link mai sus de la mobiletron cu M72 la 6000 de euro, parerea mea este ca face maxim 5000 pt ca e reconditionat si nu restaurat, daca-i oferi suma asta il va vinde pt ca il are la vanzare de vreo doi ani.

Chiar este asa de greu sa se mentina un nivel civilizat al discutiilor?

Nu vad rostul comentariului subliniat, cel putin pentru toata lumea in afara de tine.

Link spre comentariu

Consider ca i-a spus cat se poate de corect si mai ales direct, ceea ce a avut de spus. Esti mai gingas, asa, din fire? Sau te vrei politically correct? L-a injurat de mama sau ceva de genul?

Oricum observ ca, te iei de el cam 2 postari din 3 pe care le face. 

Si fa bine si nu mai vorbi tu in numele tuturor, nu te-o avansat in grad nimeni la o astfel de autoritate.

Sincer, eu nu-ti vad rostul intregului comentariu, asa ca, vezi-ti de treaba ta. Iote-te veverita...

Editat de Keyser Söze
Link spre comentariu