bach Postat Sâmbătă la 16:17 Share Postat Sâmbătă la 16:17 Salutare, caut sa cumpăr M72 cu acte in regula, cu ataş, in stare de functionare Sau pot da la schimb un Yamaha XV 1600 wildstar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Sâmbătă la 17:32 Share Postat Sâmbătă la 17:32 https://www.olx.ro/d/oferta/ural-m72-an-1955-IDiahV3.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Sâmbătă la 18:50 Autor Share Postat Sâmbătă la 18:50 @mobiletron mulțumesc, o am in vedere, vreaau sa vad daca mainsunt si alte opțiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat ieri la 05:57 Moderatori Share Postat ieri la 05:57 Pune locatia si un buget estimativ,ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat ieri la 07:23 Autor Share Postat ieri la 07:23 @KristianTM (Vestul țării) buget 5-6000€ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat ieri la 08:12 Moderatori Share Postat ieri la 08:12 Am intrebat de locatie,caci in varianta mobila de forum,nu se vede la avatar locatia ta si sa se stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) La 25.01.2026 la 9:23, bach a spus: @KristianTM (Vestul țării) buget 5-6000€ 5-6000 de euro e limita de jos, mai jos de 5000 e foarte putin probabil sa gasesti ceva. Oricum, tu te coiesti de aproape 10 ani sa cumperi un M72 si imi dau seama ca ori nu-ti permiti financiar mobra asta ori tot incerci sa gasesti o mocangeala. Ca sa intelegi pe unde te invarti, un cadru cu acte daca apare la vanzare este minim 1000 de euro si se vinde in secunda doi... ca sa-l completezi mai bagi vreo 4-5000 de euro. Ai link mai sus de la mobiletron cu M72 la 6000 de euro, parerea mea este ca face maxim 5000 pt ca e reconditionat si nu restaurat, daca-i oferi suma asta il va vinde pt ca il are la vanzare de vreo doi ani. Editat 5 ore în urmă de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 1 oră, Nguyen a spus: 5-6000 de euro e limita de jos, mai jos de 5000 e foarte putin probabil sa gasesti ceva. Oricum, tu te coiesti de aproape 10 ani sa cumperi un M72 si imi dau seama ca ori nu-ti permiti financiar mobra asta ori tot incerci sa gasesti o mocangeala. Ca sa intelegi pe unde te invarti, un cadru cu acte daca apare la vanzare este minim 1000 de euro si se vinde in secunda doi... ca sa-l completezi mai bagi vreo 4-5000 de euro. Ai link mai sus de la mobiletron cu M72 la 6000 de euro, parerea mea este ca face maxim 5000 pt ca e reconditionat si nu restaurat, daca-i oferi suma asta il va vinde pt ca il are la vanzare de vreo doi ani. Chiar este asa de greu sa se mentina un nivel civilizat al discutiilor? Nu vad rostul comentariului subliniat, cel putin pentru toata lumea in afara de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Consider ca i-a spus cat se poate de corect si mai ales direct, ceea ce a avut de spus. Esti mai gingas, asa, din fire? Sau te vrei politically correct? L-a injurat de mama sau ceva de genul? Oricum observ ca, te iei de el cam 2 postari din 3 pe care le face. Si fa bine si nu mai vorbi tu in numele tuturor, nu te-o avansat in grad nimeni la o astfel de autoritate. Sincer, eu nu-ti vad rostul intregului comentariu, asa ca, vezi-ti de treaba ta. Iote-te veverita... Editat 2 ore în urmă de Keyser Söze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 3 ore, Nguyen a spus: 5-6000 de euro e limita de jos, mai jos de 5000 e foarte putin probabil sa gasesti ceva. Oricum, tu te coiesti de aproape 10 ani sa cumperi un M72 si imi dau seama ca ori nu-ti permiti financiar mobra asta ori tot incerci sa gasesti o mocangeala. Ca sa intelegi pe unde te invarti, un cadru cu acte daca apare la vanzare este minim 1000 de euro si se vinde in secunda doi... ca sa-l completezi mai bagi vreo 4-5000 de euro. Ai link mai sus de la mobiletron cu M72 la 6000 de euro, parerea mea este ca face maxim 5000 pt ca e reconditionat si nu restaurat, daca-i oferi suma asta il va vinde pt ca il are la vanzare de vreo doi ani. De vreo 18 ani sa fie mai corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 2 ore, Silver Arrow a spus: Chiar este asa de greu sa se mentina un nivel civilizat al discutiilor? La multi ani Silvere! Recunosc ca am fost cam direct, un pic badaran daca vrei... dar nu am gresit cu nimic. Acum 16 minute, bach a spus: De vreo 18 ani sa fie mai corect Daca chiar vrei un M72 fa un efort si ia-l, s-au imputinat asa de rau ca pana si in Rep. Moldova sunt scumpe al dracului. Nu te uita la bani, fa-ti hatarul si gata ca daca te uiti la bani oricum vei iesi pe pierdere indiferent la ce pret vei gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate