ioio_viola Postat ieri la 11:13 Share Postat ieri la 11:13 i-am zis la chatgpt sa mai adauge cateva info: lungime linii drepte si viteza medie pe circuit Silverstone Circuit (5.900 km) — dreaptă ~770 m — ~178 km/h Sepang International Circuit (5.543 km) — ~920 m — ~180 km/h Circuit of the Americas (5.513 km) — ~1.200 m — ~173 km/h Lusail International Circuit (5.380 km) — ~1.068 m — ~178 km/h Mugello Circuit (5.245 km) — ~1.141 m — ~182 km/h MotorLand Aragon (5.077 km) — ~968 m — ~177 km/h Automotodrom Brno (5.04 km) — ~636 m — ~176 km/h Mobility Resort Motegi (4.801 km) — ~762 m — ~169 km/h Circuit de Barcelona-Catalunya (4.657 km) — ~1.047 m — ~178 km/h Algarve International Circuit (4.592 km) — ~969 m — ~176 km/h Chang International Circuit (4.554 km) — ~1.000 m — ~179 km/h TT Circuit Assen (4.542 km) — ~487 m — ~177 km/h Phillip Island Circuit (4.448 km) — ~900 m — ~181 km/h Circuito de Jerez-Ángel Nieto (4.423 km) — ~607 m — ~173 km/h Red Bull Ring (4.348 km) — ~626 m — ~182 km/h Mandalika International Street Circuit (4.301 km) — ~723 m — ~175 km/h Misano World Circuit Marco Simoncelli (4.226 km) — ~530 m — ~173 km/h Bugatti Circuit (4.185 km) — ~674 m — ~170 km/h Balaton Park Circuit (4.08 km) — ~720 m — ~176 km/h (estimare) Autódromo Internacional Ayrton Senna (3.84 km) — ~1.000 m — ~177 km/h Sachsenring (3.671 km) — ~700 m — ~165 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 12:12 Share Postat ieri la 12:12 Acum 2 ore, ioio_viola a spus: nu inteleg moda de a merge pe circutie tot mai mici in ultimii ani: pentru spectatori ma gandesc - daca dureaza turul 3 min lumea se plictiseste... Foarte rapide pt moto vitezele medii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 12:18 Share Postat ieri la 12:18 Acum 2 ore, danypop a spus: Hai ca in vreo 2 ceasuri avem conferință de presa.... Vedem atunci ce ne zic oamenii acum si inca arata 2h20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat ieri la 12:56 Share Postat ieri la 12:56 poza de ieri. Intre timp s-a rezolvat, dar vremea ramane instabila. Ar fi trist sa inceapa ploaia si sa se anuleze. Dupa cum vedem, ploua nu prea se joaca de-a ploaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 13:42 Share Postat ieri la 13:42 1 oră în urmă, frigider a spus: acum si inca arata 2h20 Eh si tu... Nu înțelegi semnificatia lui "vreo" . Sincer, nu m-ai uitat sa vad care e programul, am zis asa la nimereală Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 14:03 Share Postat ieri la 14:03 1 oră în urmă, damager a spus: poza de ieri. Intre timp s-a rezolvat, dar vremea ramane instabila. Ar fi trist sa inceapa ploaia si sa se anuleze. Dupa cum vedem, ploua nu prea se joaca de-a ploaia. o fi prima oara cand ploua pe circuitul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 18 ore, damager a spus: ai de plm..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă vroiam sa intreb daca stie cineva cum e vremea da pot sa intu si singur sa vad in plm... pare de (cuvant urat) sau am gresit eu pe la nume ceva? vad ca pt 19 era warning ala. deci plm, o fi trecut greul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Incepe...... cu o întârziere Moto3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 6 ore, frigider a spus: vroiam sa intreb daca stie cineva cum e vremea da pot sa intu si singur sa vad in plm... pare de (cuvant urat) Mai dar nu sunt 2 anotimpuri acolo ? Secetos vs ploios? Brasília (Central) - Dry (winter) vs. Rainy (summer)- 17-28°C year-round Amazon (North) - Wet (Dec-Apr) vs. Less wet - 25-30°C, high humidity E cam....logic?sa fie vremea asa,eu nush ce shit au calculat/programat/organizat domnii de la Dorna/Liberty. Adica gen pui MP al Finalndei in ianuarie si te miri ca nu sunt 30 grade si soare.... Nu era mai normal/logic sa il puna in anotimpul secetos? Stiu,stiu "acum au avut loc pt el",doar ca o sa le trebuiasca vasle sa mearga pe circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 43 minute în urmă Share Postat 43 minute în urmă Pentru cei din MotoGP, lucrurile par sa se îmbunătățească, in ceea ce privește aderența. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate