frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 39 minute, MirceaB a spus: De acest ordin se stie inca de la sfarsitul cursei. S-a spus si la tv, inainte de festivitatea de premiere. am ratat complet partea asta. Acum 4 minute, danypop a spus: Daca reuseste sa se "concentreze", sa înțeleg ca va domina gen marcel anul trecut Bine, cu bez pe urmele lui. nu uita de marele "daca nu se rupe" ca se dusese la centrul medical. sau se da ranit sa nu-l urasca lumea f mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Cred ca toti au trecut pe la centrul medical si din fericire toti sunt intregi si capabili de a concura peste o săptămână si ceva. Asta cu "ruptul" pare mai nou mai valabila pentru marcel. Cred ca martinel are dublul cazaturilor lui marcel in acest an si totusi marcel a stat pe bara ranit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă mm doar degetu mic l-a rupt recent. problemele de la el se trag din indonezia. *problemele lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 hour ago, Cavaleru said: pana acum nu demonstreaza decat ca e incapabil de decizii cu cap Uiți de anul de grație douăzeci douzecișipatru. A dovedit atunci că pe lângă talent și ouă are și alte calități care-l recomandă. Dacă vrea titlul anul ăsta, nici chiar Marc nu-l mai poate opri. Trebuie să arate maturitatea dovedită în 2024. Îmi imaginez o situație ipotetică în care toți piloții de la clasa mare ar avea motociclete identice; cred că Pedro și Martinator ar fi singurii care i-ar pune probleme reale lui Marquez. 22 minutes ago, frigider said: problemele de la el Bezzecchi se trag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 13 minute, Kagemusha a spus: Îmi imaginez o situație ipotetică în care toți piloții de la clasa mare ar avea motociclete identice; N-ar fi rau... măcar pentru 2 sezoane Sa ne dumirim si noi cu ce avem de-a face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate