Kagemusha Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 1 hour ago, frigider said: Îmi pare rău pt el dar karma e o târfă. Poți să o mai spui o dată. Are totuși și un pic de baftă, urmează o lună de pauză, nu va pierde prea multe puncte și are timp să se refacă până la cursa următoare. Rămâne să vedem dacă evenimentul de azi se va dovedi decisiv sau nu în stabilirea ierarhiei finale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Slaba consolare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Acum 50 minute, Kagemusha a spus: Poți să o mai spui o dată. Are totuși și un pic de baftă, urmează o lună de pauză, nu va pierde prea multe puncte și are timp să se refacă până la cursa următoare. Rămâne să vedem dacă evenimentul de azi se va dovedi decisiv sau nu în stabilirea ierarhiei finale. deja a pierdut o gramada in ultimile 3 curse. Probabil si campionatul... adica sigur a pierdut campionatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Mda, pentru Bez e cam game orver pt sezonul asta, dpmdv ciuciu sanse la campionat... Iar se adevereste, from hero, to zero.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Acum 55 minute, damager a spus: deja a pierdut o gramada in ultimile 3 curse. Probabil si campionatul... adica sigur a pierdut campionatul. Dacă nu era o problemă asa de mare cazatura de la Assen,asta i-a cam bătut și ultimul cui în coșciugul speranțelor pt campionat as zice. Bad mistake bad fall consecințe din cele mai urate. Când s-a ridicat și a plecat cu scuterul am zis ca poate a scăpat ușor dar când s-a dat jos deja își ținea mana sa nu miște... Dar ciudat ca airbag ul nu l-a salvat de fractura "netă" de clavicula cică e cea mai greu recuperabilă.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Care erati aia cu "cade Marc"? Sigur nu ați uita un "o" pe undeva? Bine, nu-i târziu nici pentru Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Acum 3 ore, danypop a spus: ...... insa n-as vrea sa fiu in pielea pilotilor de uzina batuti mai mereu de piloti de client atunci cand intra la boxe si dau ochii cu boșii lor Nu este vina pilotilor, ci a boss-ilor care nu au ales bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Acum 22 minute, danypop a spus: Care erati aia cu "cade Marc"? Sigur nu ați uita un "o" pe undeva? Bine, nu-i târziu nici pentru Marcel Eu sunt in grafic Am zis, daca nu cade, castiga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Se pregătește podiumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Cum au plecat asa au rămas. Memelu a controlat toată cursa ritm tot. Maine...grijă la Ogura și Diggia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 (editat) Boring cursa!... AM pare ca merge mai bine, dupa accidentare, decat inainte. Parca s-a resetat. Incet, incet, satana se apropie... Editat Iulie 11 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Acum 10 minute, georgem a spus: Se pregătește podiumul. Te-am văzut. Aici ești ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Anostă cursă La un moment dat cand s-a apropiat Diggia am crezut ca v-om vedea ceva tentativa de depășire, dar nimic Acum 22 minute, apriliacluj a spus: Eu sunt in grafic Am zis, daca nu cade, castiga. Da, scuze. Am ignorat partea a2a Acum 44 minute, xt600 a spus: Nu este vina pilotilor, ci a boss-ilor care nu au ales bine... Eu ma refeream la pilotii ce au fost aleși ca fiind "the best of the best", ce fețe tre sa faca atunci cand aproape cursa de cursa sunt bătuți de aia "fara valoare" de la client. Acum 23 minute, georgem a spus: Se pregătește podiumul. Acum 15 minute, xt600 a spus: Boring cursa!... AM pare ca merge mai bine, dupa accidentare, decat inainte. Parca s-a resetat. Incet, incet, satana se apropie... Mergea forte bine inainte de accidentare, era pe revenire. Da, surprinzător de bine a mers la o luna jumate de la o accidentare care ar fi putut sa-i puna stop carierei. Ma refer la aia de la coloana, nu la clavicula care a devenit ceva "banal" la acesti titani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 (editat) Acum 30 minute, danypop a spus: Eu ma refeream la pilotii ce au fost aleși ca fiind "the best of the best", ce fețe tre sa faca atunci cand aproape cursa de cursa sunt bătuți de aia "fara valoare" de la client. Am inteles la ce faceai referire. Glumeam pe seama sefilor... "aia fara valoare" le ofera surprize, etapa de etapa.. Nu as vrea sa fiu in pielea lui Rivola & co. Si in legatura cu asta, o remarca referitoare la contractele pentru 2027... uite cat de nefaste pot fi, pentru o echipa, negocierile pentru un nou contract, incepute cu mai bine de un an inainte... oare cum ar fi decurs acestea daca ar fi inceput in aceasta perioada, nu inca din iarna? L-ar mai fi lasat Aprilia sa plece pe Ogura? sau pe Martin (in ciuda prostiilor pe care le spune si le face)? Si-ar mai fi pastrat Bezz locul la uzina, dupa etapele dezastruase din ultimul timp? Ar mai fi negociat Aprilia cu Bagnaia sau ar fi intrat in negocieri si cu Acosta, eventaul cu Quartararo? Sunt intrebari la care nu vom avea raspuns, dar un lucru este sigur... altfel ar fi aratat piata transferurilor. Editat Iulie 11 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Da, si eu cred ca e o prostie sa te apuci sa semnezi/negociezi contracte cu un an (sau mai mult) inainte de expirarea celor actuale. https://www.crash.net/motogp/news/1100804/1/karma-doesnt-exist-marc-marquez-hits-back-marco-bezzecchi-injury-trolls?fbclid=IwY2xjawS_TrlleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA80MDk5NjI2MjMwODU2MDkAAR4zdCME8xw1xYmFt2Mo2mJfgNMT4P89ay5V44k33Yrbib9L5J0qxSmfrQzZ4A_aem_FfiTnDs_uBEA4YDfVGsf3A Ca tot se vorbea de caractere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Acum 3 ore, Method a spus: Dacă nu era o problemă asa de mare cazatura de la Assen,asta i-a cam bătut și ultimul cui în coșciugul speranțelor pt campionat as zice. Bad mistake bad fall consecințe din cele mai urate. Când s-a ridicat și a plecat cu scuterul am zis ca poate a scăpat ușor dar când s-a dat jos deja își ținea mana sa nu miște... Dar ciudat ca airbag ul nu l-a salvat de fractura "netă" de clavicula cică e cea mai greu recuperabilă.... Tu ai vazut ce tumbe a facut. Nici mama airbag-ului nu face fata la clavicula sau la umar. Bine macar ca si-a facut treaba la coaste, etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Tumbele ca tumbele dar ce drift a făcut.... Numai la Verstappen am mai văzut asemenea sideways,ala însă le controla Glumesc,dar serios vorbind - bai nene ce setare avea TC lui Bezzechi? 0? -1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Acum 6 ore, danypop a spus: Care erati aia cu "cade Marc"? Sigur nu ați uita un "o" pe undeva? Bine, nu-i târziu nici pentru Marcel am zis eu "cade Bez si se lasa de GP" Acum 6 ore, Method a spus: Cum au plecat asa au rămas. ogura cu digi s-au depasit unu pe altu 1 data. sau era RF? dar da, plicti sicti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Ogura de pe 5 a urcat pe 3, deci i-a depasit pe Raul si pe Diggia apoi Dighia l-a depasit înapoi si asa au si terminat cursa. Aa, a mai fost un pilot angrenat in mai multe depasiri, vreo 3-4,se numeste Fabiola Mărgelata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 11 Share Postat Iulie 11 Acum 2 ore, danypop a spus: talentul e in familie JM animalic - dubla depasire https://www.motogp.com/en?_gl=1*11oize7*_gcl_au*MTcyMjU3MDMyNS4xNzgzODAwNTE0*_ga*OTA2OTMzNjExLjE3ODM4MDA1MTQ.*_ga_0204YNR4C1*czE3ODM4MDA1MTQkbzEkZzAkdDE3ODM4MDA1MTQkajYwJGwwJGgw#blaze/moment/6a52555c05519f3ace1455dc desi startul lui mm a parut cam naspet tot a fost cel mai rapid pana la 100km/h - 2.3s (daca am inteles bine) chipurile fara fata coborata pilotul are mai mult control. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 Acum 7 ore, frigider a spus: JM animalic - dubla depasire Aia vroiam si eu sa zic - buna cursa lui JM - pe un circuit unde a zis ca de vineri nu a progresat deloc si nu simte fata si au si probleme cu setup'ul - a dat de inteles ca a cam copiat setupul dupa un anume RF....a luat un start f bun,a pandit gugustiucii din fata (Bagnaia si Q)si i-a executat direct. A luat tot ce a putut lua si nu a facut prostii.De ar face la fel la fiecare cursa...(nu zic ca rezultatul e bun,ci cursa si faptul ca si-a pastrat cumpatul avand in vedere circumstantele) Se gandeste tot la titlu - iti dai seama. Stie ca are un as in mana (motoreta) stie ca e one time only si de la anul se va bate cu Toprak samd,Marquez puternic...trebuie sa ia tot ce poate lua,sa intre in pauza cu un punctaj bun. Ce e haios e faptul ca el,teoretic,acum are de fapt o sansa mai mare decat in 2023 si 2024 la titlu. Sa vedem daca ii iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 Acum 1 oră, Method a spus: Aia vroiam si eu sa zic - buna cursa lui JM - pe un circuit unde a zis ca de vineri nu a progresat deloc si nu simte fata si au si probleme cu setup'ul - a dat de inteles ca a cam copiat setupul dupa un anume RF....a luat un start f bun,a pandit gugustiucii din fata (Bagnaia si Q)si i-a executat direct. A luat tot ce a putut lua si nu a facut prostii.De ar face la fel la fiecare cursa...(nu zic ca rezultatul e bun,ci cursa si faptul ca si-a pastrat cumpatul avand in vedere circumstantele) Se gandeste tot la titlu - iti dai seama. Stie ca are un as in mana (motoreta) stie ca e one time only si de la anul se va bate cu Toprak samd,Marquez puternic...trebuie sa ia tot ce poate lua,sa intre in pauza cu un punctaj bun. Ce e haios e faptul ca el,teoretic,acum are de fapt o sansa mai mare decat in 2023 si 2024 la titlu. Sa vedem daca ii iese. iese MM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 Cred că Martin are toți așii de data asta. El poate pierde titlul... sau îl poate câștiga. Cu tot geniul său, Marc nu poate decât să stea la cotitură și să spere că Martinatoru' își dă cu stângu-n dreptu'. Mai există și posibilitatea ca cei de la Aprilia și Trackhouse să se faulteze între ei - au mai comis-o. Oricum, Yamaha are șanse mari ca anul viitor să aibă numărul 1 pe una din motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate