sconx Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) SCHIMB 2 camere de 19 noi cu 2 camere 18 respectiv 21 (de cross).Si mai schimb 2 carburatoare bunicele de Nipru (K 62 parca) cu un Jikov de CZ 250 de cross. In alta ordine de idei, cine mai are piese de CZ 250 cross sa dea un PM. Multumesc anticipat. Editat Iulie 17, 2008 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Salut!! Pai donez un cauciuc Barum 18/3.25.. e destul de sters dar merge pentru cine nu are . Daca e cineva interesat pun si poze.Numa'bine! opaaa...asta-i bun pt jawa mea...mi-ar cam trebui pt la rar, ca la ce am io pe ea, ma iau aia la bataie cand m-oi duce cauciucul se afla in busteni?tare mult as veni pe acolo sa fac un traseu montan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 opaaa...asta-i bun pt jawa mea...mi-ar cam trebui pt la rar, ca la ce am io pe ea, ma iau aia la bataie cand m-oi duce cauciucul se afla in busteni?tare mult as veni pe acolo sa fac un traseu montan Hai ca vin cu tine.Cand mergem?Mi-e dor de Omu, hai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Hai ca vin cu tine.Cand mergem?Mi-e dor de Omu, hai! cum fac rost de bani sa fac o drumetie(ca acu n-am deloc) te anunt.... hai sa lasam topicul curat momentan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 cum fac rost de bani sa fac o drumetie(ca acu n-am deloc) te anunt....hai sa lasam topicul curat momentan nu cred ca e bun pt rar....dar mai mere...maine ii fac o poza si il pun pe forum....te astept la munte la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vidoqc Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) Pentru SIMSON 425 i din 1961! /index.php?...st&p=727847 Azi am vandut blocul motor, capac chiuloasa, roata spate completa cu transmisie, roata fata. A ramas un cadru sport, rezervor, furca fata, ghidon si diverse suruburi, mansoane, suporti, pedale, aripa fata si spate de AWO, un stop de IMS...etc. SE OFERA MOCA! Se ridica din Brasov. 0723644857 - Ionut Editat Iulie 18, 2008 de Vidoqc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 iti dau nene ... nu'i problema .. .. .. se gaseste cineva pe aici piese de mobra/hoinar .. ?? Ce piese te intereseaza,poate am eu...astept sa imi dai o lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Pentru SIMSON 425 i din 1961!/index.php?...st&p=727847 Azi am vandut blocul motor, capac chiuloasa, roata spate completa cu transmisie, roata fata. A ramas un cadru sport, rezervor, furca fata, ghidon si diverse suruburi, mansoane, suporti, pedale, aripa fata si spate de AWO, un stop de IMS...etc. SE OFERA MOCA! Se ridica din Brasov. 0723644857 - Ionut cutia de viteze mai este????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Prieteni amshi eu nevoie cam de urmatoarele : 1 segment de mobra relativ bun 1 bec de 6 volti pt stopul de la frana shi cel mikut daca se poate un cauciuc + camera + roata de mobra un esapament daca no fi ruginit ca al meu si niste coarne de hoinar a si sa nu uit am mare nevoie de comanda de mobra cea de acceleratie cu frana fatza ... daca are cineva vreo piesa din lista asta poate intra pe id meu de mess belvis_cizianul sau sa'mi raspunda aici . Multumesc nb tuturor burdufe de telescoape dp fatza de mobra are cineva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 burdufele de telescoape le poti lua de la piese auto ....ii ceri burdufe pentru coloana de directie de dacie model vechi (parca)....maxim 5 ron bucata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Ms frumos am sa merg sa caut si acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) @sconx am eu din intamplare un carburator Jikov de CZ Cross 250. Facem schimbul? Editat Iulie 25, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Nu doneaza nimeni un ambielaj bun de Mz Es250? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aerosavelli Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 am nevoie (cumpar) de un carburator de carpati (sau echivalente) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 s-ar putea sa am eu un carb de carpati pe akasa . AM NEVOIE URGENTA DE UN MOTOR DE HOINAR <<<OFER MAXIM ! MILION>>> dark_war18@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 (editat) "QUOTE (oldbiker_johan @ Jul 2 2008, 09:11 AM) Salut "nevoiasilor".Ceam mai gasit la fiare vechi in garaj:rez.Dnepra,MZ 2.50,MZ 1.25,Tula. Motoare:MZ 2.50,DKV 1.25 Voshod dezmembrat. CZ 1.75, amortizoare fata Mobra S,Hoinar,Voshod, roti Minsc si Voshod,cadru Voshod, aparatoare completa lant Jawa/Cz 1.75, ap. lant Minsc.Aveti nevoie de ceva dati un PM.Tel 0722255057" salut! mann am si eu nevoie de ansamblu fatza ma refer la telescoape si roata de fatza. de voshod 3M..ideea este ca am avut accident si am incercat eu sa indrept telescoapele dar nu mai pot sa le scot la drept perfect si imi vobleaza,iar janta are ceva bataie care imi amplifica voblajul...spune-mi cat vrei pe ele nush mai vorbim...nu e graba mare chestia e ca nu am finante acum mai am 2 examene la bac,tre sa-mi fac asigurare ca imi expira si vine si festivalul de la paulesti si...sunt interesat de astea,m-ar mai interesa tija de la ambreiaj,pinion de roata plus lant,un ghidon original...ar fii cate ceva,am mai luat de la tine reductorul de kilometraj si sunt multumit de el;)...mai vorbim numai bine!!!... Voshod 3M cadru bloc motor piston segmenti (nu stiu cota) rezervor telescop fata aparatoare fata cutie scule tobe discuri ambreiaj Anunt Bikeshop m-ar interesa telescoapele de fatza daca le ai pe amandoua si discurile de ambreiaj... am si eu nevoie de cric central de voshod 3M...are cineva?!?... Editat Iulie 26, 2008 de iuli-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pleata-in-vant Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 salutari vreo toba d hoinar si carburator d hoinar aveti kreva p aksa???si ceva roti(jenti) d hoinar sau d minsk???ms anticipat id mess:hells_boy_cristi@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) trebuie urgent pt rar geamu si oglinda de la far pt cz 175 model 450. Editat Iulie 27, 2008 de TheIceman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Salut, am nevoie de un far complet cu vitezometru, eventual fara contact de simson 425, contra cost bineinteles, mersi. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 maine Poze cu cadru' INCA VALABIL!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 are careva burdufurile de la suspensiile fata de la hoinar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Daca as putea fi shi eu ajutat acum ca am mare nevoie de niste piese de mobra shi anume cuiul care preseaza ambreajul un segment cat de cat uzual, saiba cea tesita care vine asezata sub piulita care strange furca de viteze daca stie cineva la ce ma refer shi de arcul de sub furca de viteze cel subtire cu 2 capete ... va rog oameni buni platesc orikat am mare nevoie credetima astept raspunsurile voastre nb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 (editat) am o carena fata pt ij.care are nevoie ? PM Editat August 17, 2008 de remijaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 are careva burdufurile de la suspensiile fata de la hoinar? daca vrei burduf la suspensiile de fatza incearca cu unele de dacie!!!! eu asa am si arata super bine!!!!!!!!!!!!!! bft am o carena fata pt ij.care are nevoie ? PM eu as vrea o carena pt voshod!!! poate se potriveste! carena ta in ce stare este??? am o carena fata pt ij.care are nevoie ? PM am uitat ... poti sa postezi o poza-doua ??? as vrea sa vad si eu carena!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 donez geaca piele chopper sh marime cred S-M fara protectii subtirica, "de vara" pun si poze in curand. se poate vedea si proba in zona garii de nord buc. 0722 - 612 - 582 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate