jack0088 Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 (donatie) cauciuc spate MITAS 3.50-18 H06. Are uzura mica, pentru interesati masor cu sublerul adancimea profilului&poza. Problema lui este ca este fabricat in 1997, deci materialul e cam batran chiar daca nu se observa. Probleme(galme, fisuri, crapaturi) nu se observa, dar pentru interesati ma pot uita cu atentie inca odata. Donatia e valabila doar pana in 15iunie 2009, daca nu il vrea nimeni pana atunci, cand eliberez garajul pe 15 il arunc la deseuri. Cauciucul e in Brasov. sal daca inca mai este valabil ma intereseaza da-mi un beep si o sa te sun 0745843121 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Donez cadru de carpati pt. cei interesati . Din pacate oferta este valabila doar pina luni-marti dupa care cu parere de rau va ajunge la fiare vechi pt. ca am nevoie de spatiu iar citeva fiare deja ma incurca de aceea fac curat prin curte . Cei interesati rog sa sune la 0740376555 pt. ca nu prea mai intru pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Donez cadru de carpati pt. cei interesati . Din pacate oferta este valabila doar pina luni-marti dupa care cu parere de rau va ajunge la fiare vechi pt. ca am nevoie de spatiu iar citeva fiare deja ma incurca de aceea fac curat prin curte . Cei interesati rog sa sune la 0740376555 pt. ca nu prea mai intru pe forum. vine cu iepurele la pachet ? tare Mesaj completat salutare ... donez rumatoarele : ... insa problema e urmatoarea - ele sunt in Constanta toate ... eu peste doua saptamani ajung in Constanta si ABIA ATUNCI pot sa le pun la curier si etc. ... ... cine le revendica primu le si ia ... Mesaj completat - ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- salutare ... donez rumatoarele : ... insa problema e urmatoarea - ele sunt in Constanta toate ... eu peste doua saptamani ajung in Constanta si ABIA ATUNCI pot sa le pun la curier si etc. ... ... cine le revendica primu le si ia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Donez cadru de carpati pt. cei interesati . Din pacate oferta este valabila doar pina luni-marti dupa care cu parere de rau va ajunge la fiare vechi pt. ca am nevoie de spatiu iar citeva fiare deja ma incurca de aceea fac curat prin curte . Cei interesati rog sa sune la 0740376555 pt. ca nu prea mai intru pe forum. ORL-ule sari pe ele !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu tractoristu Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 vine cu iepurele la pachet ? tare Mesaj completat salutare ... donez rumatoarele : ... insa problema e urmatoarea - ele sunt in Constanta toate ... eu peste doua saptamani ajung in Constanta si ABIA ATUNCI pot sa le pun la curier si etc. ... ... cine le revendica primu le si ia ... Mesaj completat - ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- salutare ... donez rumatoarele : ... insa problema e urmatoarea - ele sunt in Constanta toate ... eu peste doua saptamani ajung in Constanta si ABIA ATUNCI pot sa le pun la curier si etc. ... ... cine le revendica primu le si ia ... Vreau eu roata din ultima poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Donez cadru de carpati pt. cei interesati . Din pacate oferta este valabila doar pina luni-marti dupa care cu parere de rau va ajunge la fiare vechi pt. ca am nevoie de spatiu iar citeva fiare deja ma incurca de aceea fac curat prin curte . Cei interesati rog sa sune la 0740376555 pt. ca nu prea mai intru pe forum. Vai, fain rau, primu model....din ce in ce mai rar... Sfatul meu e sa nu il arunci, e pacat, nu mai gasesti pe toate drumurile asa exemplar... ORL-ule sari pe ele !!! As sari mane, da io deja nu mai am pe unde sa le pun Am inceput sa duc pe la tara, pe la amici, ma injura lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 vine cu iepurele la pachet ? ... insa problema e urmatoarea - ele sunt in Constanta toate ... eu peste doua saptamani ajung in Constanta si ABIA ATUNCI pot sa le pun la curier si etc. ... ... cine le revendica primu le si ia ... Poti sa imi spui ce diametru au in partea de sus telescoapele? sau de la ce sunt sa intreb pe altcineva, ca tu ai spus ca nu le ai la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Donez cadru de carpati pt. cei interesati . Din pacate oferta este valabila doar pina luni-marti dupa care cu parere de rau va ajunge la fiare vechi pt. ca am nevoie de spatiu iar citeva fiare deja ma incurca de aceea fac curat prin curte . Cei interesati rog sa sune la 0740376555 pt. ca nu prea mai intru pe forum. Multumesc frumos pentru cadru , raman dator , daca te pot ajuta cu ceva oricand cu cea mai mare placere . A , sa nu uit , emblema V8 sa nu o arunci te rog cand o dai jos de pe Mz . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 vine cu iepurele la pachet ? tare Mesaj completat salutare ... donez rumatoarele : ... insa problema e urmatoarea - ele sunt in Constanta toate ... eu peste doua saptamani ajung in Constanta si ABIA ATUNCI pot sa le pun la curier si etc. ... ... cine le revendica primu le si ia ... Mesaj completat - ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- salutare ... donez rumatoarele : ... insa problema e urmatoarea - ele sunt in Constanta toate ... eu peste doua saptamani ajung in Constanta si ABIA ATUNCI pot sa le pun la curier si etc. ... ... cine le revendica primu le si ia ... vreau eu telescospele de fata,daca nu le-a revendicat nimeni iti dau si adresa [pm]. toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 se dau moka (la pachet) rezervor jupiter4, rezervor festival si furca festival(cam ruginita). cine le vrea, vine si le ia personal. Mesaj completat se dau moka (la pachet) rezervor jupiter4, rezervor festival si furca festival(cam ruginita). cine le vrea, vine si le ia personal. s-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 se doneaza casca Probiker XL, neagra, starea uzata dar folosibila. 0726177092 preferabil predare personala sau curierat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 2 pneuri avon 110/90/19 (sint bune de nipru), profil de strada, white wall, foarte utilizabile (au mers un sezon). cine vrea sa le ia sa vina sa le ia. pt contact pm ar fi ideal. mult noroc. Mesaj completat poza cu pneuri Mesaj completat s-au dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Salut ! Pentru cine doreste, donez o pereche de tobe pentru NIPRA, au echipat motorul meu pana nu de mult, dar am renuntat la ele fiindca mi-am luat unele noi. Sunt facute artizanal, le-am folosit foarte putin, una dintre ele are urechea de prindere rupta (se vede in poza), insa se poate suda usor, eventual cu o intaritura ca sa reziste mai bine. As prefera sa fie ridicate de la mine, sunt mari si cam greu de expediat cu posta. Scrieti-mi aici, sau dati-mi mail. Numai bine ! Asfalt uscat ! Mesaj completat Salut din nou ! Pentru "comunistii" conservari, donez 5 buc. cauciucuri BRIDGESTONE 175 / 65 / 14, trei dintre ele au acelasi profil si sunt aproape noi, celelalte doua au alt profil si sunt mai uzate, dar inca bune, se vede in poze. Doritorii sa-mi scrie aici, sau sa-mi dea mail. Numai bine ! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Caut si eu o roata de spate pentru Ij 49. E aia cu spite inegale. Mesaj completat Cam asa arata roata: http://automotomuseum.vl.ru/eng/history/moto/ij49/ Imi trebuie si aripa de la roata din fata si ar cam fi complet iar la iarna ma apuc de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Donez rezervor de Nipru stare buna cu buson nu are robinet cine il vrea prefer sa vina sa il ia nu-mi place sa umblu pe la posta etc. tel. 0740376555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) caut o furca de asta. Nu ma intereseaza starea in care se afla, sa fie completa. Editat Octombrie 7, 2009 de mihai_prd WARN-aici este rubrica de donaĂžii, nu bursa de cumparari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 ... au iesit "brici". Confirm, le-am văzut Âşi studiat la 7 Scări! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 pt.un "comunist"mai subtirel !! sau "comunista " subtirica !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIRO Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Daca vrei o donatie (am vazut ca postul e la rubrica donatii) nu prea stiu sa te ajut, dar daca esti dispus sa dai ceva pe ea, iti poate confectina Feri de la Cluj (GTR1000 de pe forum) una, el le-a facut si la nipra mea si la a lu' Berchez, si au iesit "brici". salut ma intereseaza si pe mine o furca poti sa imi dai un pret??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 pt.un "comunist"mai subtirel !! sau "comunista " subtirica !! Geaca Probiker rezervata pt.CIRO !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Donez rezervor de Nipru stare buna cu buson nu are robinet cine il vrea prefer sa vina sa il ia nu-mi place sa umblu pe la posta etc. tel. 0740376555 S-a dat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 Geaca Probiker rezervata pt.CIRO !! Geaca a ajuns in sfarsit la CIRO(cu ocazia asta m-am si plimbat pana la Mizil ca era soare afara !) PS:ramane valabila geaca de piele format civil cu nasturi !! Deoarece nu e chiar potrivita pt.moto ,cine are un batranel mai necajit si o vrea ,e asteptat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hnd46 Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) Un amic are cateva piese care le tine degeaba. Poate e cineva pe aici care are nevoie. Se poate vorbii direct cu persoana care le poseda , daca e vrun doritor. Gica 0761725615 0733128164 Preturile le faceti voi. O bere, o guma, o mazlina. Editat Ianuarie 8, 2010 de hnd46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Un amic are cateva piese care le tine degeaba.Poate e cineva pe aici care are nevoie. Se poate vorbii direct cu persoana care le poseda , daca e vrun doritor. Gica 0761725615 0733128164 Preturile le faceti voi. O bere, o guma, o mazlina. salut!vreau eu carburatoarele!!!in ce stare sunt?dau 5 beri!!!...daca imi zici cat costa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hnd46 Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 salut!vreau eu carburatoarele!!!in ce stare sunt?dau 5 beri!!!...daca imi zici cat costa!! cat te lasa inima, sincer!!! Mesaj completat Carburatoarele si "prima poza", s-au dat.Primu venit primul servit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate