remu1 Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 (editat) Azi la ora 2:30 calutul meu de fier (Pegaso model ' 93) m-a adus cu bine acasa dupa un drum de peste 4000 km prin Europa . Singurele defectiuni tehnice : becul indicator de faza mica ars si o bujie defecta (aici fiind de vina calitatea japoneza NGK) . A mers absolut impecabil . Cu topcase de 46 , cutii laterale , rucsac peste topcase , canistra de 10 litri metalica peste rucsac , cort peste o cutie laterala , valijoara peste cealalta cutie , 2 persoane , trage fara ezitare , de la trasee virajate grele (passo del Muraglione ) pana la autostrazi si drumuri proaste (italiene) . Editat Iulie 6, 2012 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_dan Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Am piese de vanzare pentru Aprilia Pegaso,am dezmembrat si motorul,am cadru cu acte inmatriculat Ro,ITP valabil,toate taxele la zi,fisa fiscala,pentru cei interesati 0761326424,cele mai bune preturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 [quote name='cristianstrt' Ce fel de benzina ai bagat? De aia de 98? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_dan Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Ce an de fabricatie e Aprilia?Daca e 1992-1996,ai cumva cric central? Am una 96, una 99 ,dar nu am cric central de la niciuna din ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 (editat) Eu merg de 1 an de zile cu benzina "d-aia scumpa" si n-are nimic...inca N-are nici o legatura benzina de 100 cu axa rupta, a fost o coincidenta. Editat Iulie 6, 2012 de Diddi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biela Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 salut voios, am o intrebare, si anume daca ati desfacut vreodata contactul de la cheia de contact de pegaso, ma uit la ea si nu stiu de unde sa incep... trebuie desfacute multe? am agatat un fir si mi-a iesit, nu-l pot pune inapoi fara sa-l desfac(cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Din '98. Exploziile de care spui au loc in cilindru, cand supapele sunt inchise. Nu au cum sa-ti solicite suplimentar arborele cu came. Cand voi ajunge acasa voi masura profilul cauciucului (pe la 18). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel pegaso Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 (editat) salut voios, am o intrebare, si anume daca ati desfacut vreodata contactul de la cheia de contact de pegaso, ma uit la ea si nu stiu de unde sa incep... trebuie desfacute multe? am agatat un fir si mi-a iesit, nu-l pot pune inapoi fara sa-l desfac(cred) Salut,vezi ca are doua parti, una electrica si mecanica iti trebuie o surubelnita mica sa poti desface partea electrica si un pistol de lipit pentru a lipi firu inapoi pe soclu.Eu am patito la a mea sa retezat firu si numai aveam contact. Editat Iulie 6, 2012 de dorel pegaso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_dan Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Pacat,as fi luat un cric central.Spor la vanzare!Cu stima,Cristi. Mersi.Uite niste poze cu Aprilia mea.Pentru cei interesati:0761326424.Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel pegaso Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Mersi.Uite niste poze cu Aprilia mea.Pentru cei interesati:0761326424.Dan Salut,senzoru de nivel benzina pentru Aprilia din 99? Si cat?Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 (editat) Postati si voi poze cu Aprilicile voastre. Iata pe a mea. Sa le mai vedem si la drum lung si greu , acolo unde le place lor.Nu numai desfacute in bucati sau stricate . Editat Iulie 6, 2012 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_cretzu Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 (editat) Cum am scris mai sus, miercuri la 21;00 eram la Constitutiei... am mai venit cu un tovaras.... si nimeni altcineva.... mai are rost sa intreb pe viitor daca ne vedem? foto: Editat Iulie 6, 2012 de Adi_cretzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Asta e "aprilica" mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Eu am cumparat-o. Cat despre cric, scuze dar nu stiu pe cineva sa vanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 (editat) Aprilisti din Bucuresti si zonele apropiate : poate ne vedem la adunarea de la Lehliu de duminica viitoare . Despre cricul central o sa mai discutam saptamana viitoare ca acum trebuie sa plec . Molto belle aprilicile de mai sus ! Editat Iulie 7, 2012 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata18tm Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Doamne ce motociclete frumoase aveti ! Sa aveti parte de ele si cat mai multi km fara evenimente neplacute. Asa arata si motocicleta mea cand am cumparat-o. Dar eu cum sunt p...naiv si dau motocicleta la tot profesionistu', si mai cad si eu de vreo 2 ori cu ea, nu am cum sa am o motocicleta asa aratoasa . In fine, asta e... ii voi pune crash-bar si sper ca nu se va mai intampla nimic (apropo de crash-bar, daca stiti pe cineva in Timisoara care monteaza/confectioneaza, as fi tare bucuros daca m-ati putea indruma inspre el). Pun si eu niste poze. Salutari si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fratzioru Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Asta e a mea. Dar trecand pe Moto Guzzi tot vreau sa o vand. Pozele sunt de pe Transalpina. Alea cu noroi sunt de pe langa Paltinis. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel pegaso Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Asta este a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biela Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Salut,vezi ca are doua parti, una electrica si mecanica iti trebuie o surubelnita mica sa poti desface partea electrica si un pistol de lipit pentru a lipi firu inapoi pe soclu.Eu am patito la a mea sa retezat firu si numai aveam contact. merci mult, asta era, am rezolvat-o destul de usor... dar mi-a puiat mintea altceva, eventual puteti face si voi daca nu aveti deja, va ia maxim o jumatate de ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackangel666 Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 exact la asa ceva ma gandeam si eu. simplu si la obiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Salut. Azi am observat ca atunci cand apas pedala de frana, nexam stop. Senzorul a tinut fix un an si 3 zile, tocmai bine sa iasa din garantie. :| A bricolat cineva un senzor in locul celui hidraulic? Ma gandeam la un contact gen ca cel de la maneta de frana dar imi da cu virgula cand caut unde sa-l fixez. Un posibil loc ar fi intre surubul care regleaza pozitia pedalei si pedala. Idei? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Ia in considerare noroiul si praful pe care il incaseaza pedala. Switchul ala mic trebuie sa fie liber si reglajul e destul de fin ca sa functioneze elegant. Eventual cauta la alta firma de moto (ceva enduro), vezi ce model au si daca poate fi adaptat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Sau poti cauta un switch cum sunt cele de la usile masinii care iti aprinde lumina in interior cand deschizi usa, nu sunt asa firave, sunt waterproof si au si cursa destul de lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motan Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Muhahahaha! Am gatat-o! Rupe pamantul! O sa revin si cu poze ! Pana atunci ma duc sa dau vreo 2-3-...10 ture de parcare, inca nu am luat permisul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Cum se comporta pegaso cu pasager si bagaje? Sta comod pasagerul pe ea sau e prea inghesuita pt ca mi se pare un pic cam scurta. Dar pe un forestier poate si cu ceva noroi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate