cmd Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 prin schimbarea lui cu unul cu reglaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezar2 Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 ceva sfaturi in problema intampinata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 Ma ajuta cineva cu o poza si o lungime la un cablu de ambreiaj pt un cbr1000rr 2009. Am gasit la intercars la 50 ron 3 modele » Post actualizat in 21 Jul 2018 14:35 cum se regleaza amortizoru de ghidon? Sau rescrierea softului cu o alta harta de amortizor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat August 12, 2018 Share Postat August 12, 2018 Sau rescrierea softului cu o alta harta de amortizor. Daca tot se vorbeste de amortizor,eu l-am scos si inlocuit cu un Hyperpro RSC..acum am ramas cu o eroare in bord HESD,cum o anulez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 Daca tot se vorbeste de amortizor,eu l-am scos si inlocuit cu un Hyperpro RSC..acum am ramas cu o eroare in bord HESD,cum o anulez? Te duci cu mobra la tng si ti-o scoate din soft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 Te duci cu mobra la tng si ti-o scoate din soft Nu am timp liber deloc sa ma duc cu ea,credeam ca exista o solutie mai simpla...o las asa,clipoceste de 5 ori si pe urma tace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alx_95 Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Am o intrebare (poate s-a mai discutat): exista diferente intre un CBR1000rr Fireblade si Repsol inafara de colorit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Da. Unele sunt ediție limitată, altele nu. Depinde și de anii de fabricație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alx_95 Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 exemplu 2004-2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigBigger Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 (editat) Spre deosebire de modelele de serie care au cadrul negru, editia limitata Repsol 1000RR are cadrul argintiu Editat Septembrie 18, 2018 de BigBigger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 Salut,mi-am luat de curand si eu un 600rr/2005 si am o intrebare : ce pompe de frana radiale ar mege pe acest model? Mie mi-a facut o impresie f buna pompa de frana fata de r1 (brembo 16 parca e) si as vrea sa pun tot asa ceva,dar nu stiu sigur daca se potriveste avand in vedere felul cum sunt trase cablurile de accel la cbr. Deasemenea un sfat pt un upgrade pt frana spate care e ca si inexistenta ar fi la fel de binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 29, 2018 Share Postat Octombrie 29, 2018 Nu stiu ce cbr ai prins tu dar mie mi s-a parut ca honda are frane. Stai sa vezi la suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Octombrie 29, 2018 Share Postat Octombrie 29, 2018 Stai sa vezi la suzuki cand pica de pe cric si se rupe cadru'... gunoaie de motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 Cu Suzuki am mers foarte putin nu sunt fan,sa fie la ei acolo. ....stopping power este insa nu simt nimic din ce fac cu pompa aia.Au pus etriere radiale totul stas si s-au calcat pe ei la o pompa radiala,nu am feeling nimic.Iar pe spate efectiv e moarta,mi-a adus aminte de vechiul meu hornet.In fine,poate m-am obisnuit eu cu binele cu Yamaha,dar intrebarea ramane. M-am mai uitat si am vazut ca din 2007 s-a pus si pe 600 pompa radiala nissin de pe miar.E fezabila treaba asta si pe modelul 2005,se pot pune sau trebuie sa schimb si acceleratia ca sa aiba loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Noiembrie 21, 2018 Share Postat Noiembrie 21, 2018 Salutare! Stie cineva daca cadrul metalic codita RR 1000 , 04 -07 SUNT IDENTICE? Am nevoie pt 07.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DevilMM Postat Decembrie 25, 2018 Share Postat Decembrie 25, 2018 Salutare! Aici Cătălin, oarecum nou pe forum! Sunt interesat de achiziționarea unui CBR 1000 RR 06, 07.... motiv pt care tot caut informații despre problemele generale care apar la acest model și lucruri pe care să le verific in prealabil... V-as ruga daca se poate să îmi spuneți câteva amănunte sau o părere generală în caz că nu va cer prea multe! Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 După o așteptare ceva vreme, pentru ca a fost cuminte și nu m a dezamăgit jucarica mea a primit hăinuțe noi.. Kit complet (custom) puțin diferit de ce găsim pe piața.. Joe rocket! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 12, 2019 Share Postat Iulie 12, 2019 Încet încet jucăria prinde forma Salutare colegi! Știe careva ce releu vine în mufa din stânga la cbr 1000rr 06.07? Am găsit mufa fără releu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cripo Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Vreau sa mi cumpar prima moto. M am hotarat la o honda cbr 250 (pt incepatori mi au recomandat o mai multi). Imi poate spune cineva care i diferenta intre 250R si 250 RA? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 Problema cu releul rezolvata(releu semnalizatoare) acum mi a apărut alta problema, F1! Care este problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 La 15.07.2019 la 8:48, Cripo a spus: Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Vreau sa mi cumpar prima moto. M am hotarat la o honda cbr 250 (pt incepatori mi au recomandat o mai multi). Imi poate spune cineva care i diferenta intre 250R si 250 RA? Multumesc. RA este modelul cu ABS Acum 20 ore, slg-motorcycles a spus: Problema cu releul rezolvata(releu semnalizatoare) acum mi a apărut alta problema, F1! Care este problema? Fi este eroare de sonda lambda; vezi daca nu ai sonda scoasa sau firul intrerupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 Acum 14 minute, piticot a spus: RA este modelul cu ABS Fi este eroare de sonda lambda; vezi daca nu ai sonda scoasa sau firul intrerupt Salutare! Mulțumesc pentru răspuns! Sonda este montata pe galerie, mufa verificata.. Mobra are kit evacuare complet Arrow, și nu mai are montat motorașul exap.. În relanti se cam bâlbâie puțin, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 (editat) Acum 5 ore, slg-motorcycles a spus: Salutare! Mulțumesc pentru răspuns! Sonda este montata pe galerie, mufa verificata.. Mobra are kit evacuare complet Arrow, și nu mai are montat motorașul exap.. În relanti se cam bâlbâie puțin, E normal sa se balbaie daca are sistem complet, nu e facut amestecul pentru evacuarea aia; mergi cu ea la TNG sa-ti faca o resoftare si n-o sa se mai balbaie + ca o sa zici ca ai alta motoreta :)) Tot la el poti sa vezi eroarea de Fi de unde vine si sa o remediezi/stergi. Mai ai motorasul care antrena exup-ul? el teoretic trebuie sa-si faca check-ul cand pui contactul. Daca nu il mai ai asta poate sa fie o cauza a erorii din bord. Exista niste module care pacalesc calculatorul cand dai jos motorasul ala. Bafta! Editat Iulie 20, 2019 de piticot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 20, 2019 Share Postat Iulie 20, 2019 1 oră în urmă, piticot a spus: E normal sa se balbaie daca are sistem complet, nu e facut amestecul pentru evacuarea aia; mergi cu ea la TNG sa-ti faca o resoftare si n-o sa se mai balbaie + ca o sa zici ca ai alta motoreta :)) Tot la el poti sa vezi eroarea de Fi de unde vine si sa o remediezi/stergi. Mai ai motorasul care antrena exup-ul? el teoretic trebuie sa-si faca check-ul cand pui contactul. Daca nu il mai ai asta poate sa fie o cauza a erorii din bord. Exista niste module care pacalesc calculatorul cand dai jos motorasul ala. Bafta! Multumesc frate pt sfat, da am motorașul, l am păstrat, da o sa merg la TNG pt o verificare! Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 26, 2019 Share Postat Iulie 26, 2019 Problema rezolvată! Eroarea era de la motoraș exup, mufa scoasa.. Mulțumesc colegilor pt sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate