john_48_tiru Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Am eu parbriz aftermarket (nu stiu d care e din pacate ), dar parerea mea e ca arata cu mult mai bine decat cel stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Ooo, salut bikere!Am rezolvat probl. Mi-am comandat deja. De unde le-ai comandat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 ebay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emi(Hornet600) Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Parbriz Ermax.. Editat Iulie 7, 2008 de Emi(Hornet600) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 ebay da-mi si mie pe PM, detalii te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 salut, o recomandare pt placute frana fata urgent (azi) din bucuresti... am o 954 cu furca fata de 1000rr (sper sa-i schimb si partea de la furca pana in spate) si din pacata placutele comandate intarzie nesteptat de mult.... eventual daca ma puteti ajuta careva cu unele folosite sa mai mearga cateva sute de km... astept un nr de tel sau o adresa unde au pe stock, sa le pun azi pe moto ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 vai de mine ce frumos e cbr lui john tiru extraordinar..culori forme bestiala noa una din aia poate mi-as lua daca kawasaki ar da faliment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 salut, o recomandare pt placute frana fata urgent (azi) din bucuresti... am o 954 cu furca fata de 1000rr (sper sa-i schimb si partea de la furca pana in spate) si din pacata placutele comandate intarzie nesteptat de mult.... eventual daca ma puteti ajuta careva cu unele folosite sa mai mearga cateva sute de km... astept un nr de tel sau o adresa unde au pe stock, sa le pun azi pe moto Si repede si in Bucuresti si pe stock si calitate ok.........Nissin Sinter de la Motor Team pe Bd Timisoara. Le-a venit transport sapt. trecuta. Altceva mai rapid nu-mi trece prin cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Parbriz Ermax.. Te iubesc. Daca ai timp, te rog fa o poza si din fata. Mc incaodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) Daca are careva de vanzare o finala Micron pt o Honda CBR 600 RR model 2003, il rog sa-mi dea un PM. Editat Iulie 9, 2008 de Road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_48_tiru Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 vai de mine ce frumos e cbr lui john tiruextraordinar..culori forme bestiala noa una din aia poate mi-as lua daca kawasaki ar da faliment Sergiu....dar nu e verde Esti pe drumul cel bun , incepi sa observi ca mai sunt si alte motociclete decat Kawasaki Uite inca cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elorian Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Salutare, am si eu o intrebare la voi. Se poate inscrie un CBR600RR adus din USA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nimeni Altu' Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Salutare, am si eu o intrebare la voi. Se poate inscrie un CBR600RR adus din USA? Daca este Euro3 se poate inscrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifucostin Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Salutare, am si eu o intrebare la voi. Se poate inscrie un CBR600RR adus din USA? Daca este Euro3 se poate inscrie. NU SE POT INSCRIE MOTOCICLETE DIN USA PTR CA NU SUNT COFORM STANDARDELOR U.E. ,PANA SA INTRAM IN U.E. NU EXISTA ACEASTA PROBLEMA.......IN DECEMBRIE ANUL TRECUT M-AM INTERESAT VIZAVI DE ACHIZITIONAREA UNUI MOTOR DIN USA NOU SI M AM LOVIT DE ACELEASI INTREBARI CA SI TINE ....ORICUM SPER CA DIN DECEMBRIE SI PANA ACUM SA SE FII SCHIMBAT LEGISLATIA CU ADUCEREA MOARELOR DIN USA PTR CA AR FII MAI COVENABIL LUAND IN CALCUL DIFERENTA INTRE EURO SI DOLAR ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elorian Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 NU SE POT INSCRIE MOTOCICLETE DIN USA PTR CA NU SUNT COFORM STANDARDELOR U.E. ,PANA SA INTRAM IN U.E. NU EXISTA ACEASTA PROBLEMA.......IN DECEMBRIE ANUL TRECUT M-AM INTERESAT VIZAVI DE ACHIZITIONAREA UNUI MOTOR DIN USA NOU SI M AM LOVIT DE ACELEASI INTREBARI CA SI TINE ....ORICUM SPER CA DIN DECEMBRIE SI PANA ACUM SA SE FII SCHIMBAT LEGISLATIA CU ADUCEREA MOARELOR DIN USA PTR CA AR FII MAI COVENABIL LUAND IN CALCUL DIFERENTA INTRE EURO SI DOLAR ...... salut, din pacate asa am inteles si eu......mare pacat ca le scoteam ceva mai ieftine pana se mofifica legislatia, cumparam din UE. asfalt uscat la toti!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifucostin Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 da asta este si motivul ptr kre m am interesat pretul mai accesibil din usa dar poti in schimb(cred,nu sunt sigur) sa cumperi o cazatura din romania cu acelasi an ca cel pe care il vei cumpara din usa si faci un fel de 'recarosare'...sper sa nu vb prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 salutare am si eu nevoie de o oglinda dreapta pentru rar sa ii fac certificarea autenticitatii ... am fost azi dimineata si m-au respins daca ma poate ajuta cineva cu o oglinda dreapta pentru cateva ore il rog sa imi dea un pm 10x puteti sa postati in continuare ca am facut rost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario.b Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Salutare, am si eu o intrebare pentru cei care detin cbr600rr, sant la inceput de drum si vreau sa cumpar si eu un cbr600rr din 99-00 si as dori sa stiu daca pot modifica fata motocicletei, in sensul sa ii pun modelul de carena cu 2 faruri separate, daca stiti detalii ce ar implica acest lucru si sa impartasiti si cu mine as fii fericit. Nu doresc sa mi se sara in cap ca un 600RR este mult pentru un incepator, sant mai ponderat din fire, am mai mers pe motocicleta (2 ani in vacante pe un MZ175cc) si am pierdut un prieten din cauza vitezei si nu vreau sa il urmez, deci cu viteza nu le am pentru moment. va multumesc anticipat pentru raspunsuri. daca mai sant topicuri sau intrebari de acest gen link me si voi citi acolo. o seara placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) Salutare, am si eu o intrebare pentru cei care detin cbr600rr, sant la inceput de drum si vreau sa cumpar si eu un cbr600rr din 99-00 si as dori sa stiu daca pot modifica fata motocicletei, in sensul sa ii pun modelul de carena cu 2 faruri separate, daca stiti detalii ce ar implica acest lucru si sa impartasiti si cu mine as fii fericit. Nu doresc sa mi se sara in cap ca un 600RR este mult pentru un incepator, sant mai ponderat din fire, am mai mers pe motocicleta (2 ani in vacante pe un MZ175cc) si am pierdut un prieten din cauza vitezei si nu vreau sa il urmez, deci cu viteza nu le am pentru moment. va multumesc anticipat pentru raspunsuri. daca mai sant topicuri sau intrebari de acest gen link me si voi citi acolo. o seara placuta. 99-00 nu e RR, e F4 la 106 calutzi... ah...si nu incerca sa-l modifici...arata foarte misto asa e chiar frumos, iar farul bate bine... Editat Iulie 23, 2008 de Raul_R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ronintheone Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Are cineva idee unde pot gasi scarite pasager pentru un 1000 RR din 2005 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 apelez la voi pentru un manual de utilizare (owner manual) pt un cbr600rr '07, in engleza. pe net nu am gasit nimic, motorul e luat nou de la reprezentanta din germania si manualul primit e in germana, limba cu care nu ma impac deloc. multumesc anticipat. ps: ceva sfaturi pentru rodaj sau din ce ati observat voi pana acum, ca trebuie/nu trebuie facut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifucostin Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 cojo da mi un pm cu un id de mess sa vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 In sfarsit e gata. Ma intereseaza un senzor care se ataseaza pe conducta de frana, deoarece i-am schimbat pompa de fr. si nu mai am stop pe frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 salut! si eu am scarite pe spate si nu mai am stop pe frana, oricum nu prea franez cu spatele. in cazul tau,nu stiu ce ai nevoie de stop, mai bine vezi sa nu ai pe nimeni in spate niciodata si atunci problema e rezolvata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Nu franez cu spatele , doar cu fata...la care i-am schimbat pompa de frana si nu mai merge stopul pe fr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate