TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 haha! dar alea direct port au preturi collosale....chiar si la SH (daca se gasesc). cat despre ce am pus eu e un f usor de instalat - wet shot. si sistemul e exact cum ai zis. sunt niste chestiute mici mici "legate" la blocul motorului care odata ce butelia e deschisa, la o apasare de buton se lasa in amestec o cantitate de N2O Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 toata teoria e faina dar go out there si incearca sa ne poti povesti ce face butoiasul in practica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 ce aveti voi aici sunt niste gunoaie de motorete care nu maerita atentia. uitati aici motocicleta serioasa. no name tunning... Am vazut motoreta asta prin constanta. Este funny, dar in acelasi timp trist. Sunt sigur ca daca omul acela si-ar permite o motocicleta mai buna, si-ar cumpara-o. Daca pt el pasiunea nu are limite, si nu ii este rusine sa se plimbe cu asa ceva, cred ca merita cel putin respectul nostru. Hai sa nu ne kkm pe noi ca avem bani si motoare smechere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 pacat ca nu isi permite mai mult, importanta este pasiunea ..chiar daca uneori poate ii este rusine. respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Am vazut motoreta asta prin constanta. Este funny, dar in acelasi timp trist. Sunt sigur ca daca omul acela si-ar permite o motocicleta mai buna, si-ar cumpara-o. Daca pt el pasiunea nu are limite, si nu ii este rusine sa se plimbe cu asa ceva, cred ca merita cel putin respectul nostru. Hai sa nu ne kkm pe noi ca avem bani si motoare smechere neah, aici este vorba de gusturi. nu mai vrea sa o faca, caci ii place asa... nu il iau in deradere. il cunosc pe om. motoreta lui este...interesanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 neah, aici este vorba de gusturi. nu mai vrea sa o faca, caci ii place asa... nu il iau in deradere. il cunosc pe om. motoreta lui este...interesanta. degeaba i`ai sters numaru .... oricum e unicata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 (editat) new prowd owner..... .... zx6-r din '99..... super incantat de ea.... cam obositoare la drum lung dar in rest nu am ce sa ii reprosez. As pune si o poza da nu prea se poate vad.... Editat Martie 19, 2008 de Claw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 sa o stapanesti sanatos. incearca sa incarci pozele pe http://imageshack.us apoi sa pui link aici. o sa se vada, si va merge mai frumos si forumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 (editat) Aha.. pai hai sa incercam si o poza P.S. uite ca a mers.... "Iiiiinnnnncreeeediiiiibil........Iiiinnnncreeeeediiiiiibiil.......A cui o fii.....?? " Editat Martie 19, 2008 de Claw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hothodac Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 sa o stapanesti sanatos si sa aveti cati mai multi km impreuna fara probleme...be safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 ce aveti voi aici sunt niste gunoaie de motorete care nu maerita atentia. uitati aici motocicleta serioasa. no name tunning... Mi se face mila de saraca motocicleta...bleah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Mi se face mila de saraca motocicleta...bleah. numai la kawasaki vezi asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 numai la kawasaki vezi asa ceva. Nu, depinde de propietar...putea sa fie si honda in halul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Nu, depinde de propietar...putea sa fie si honda in halul asta. diferenta e din creier... un proprietar destept nu avea asa ceva. adica kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 diferenta e din creier... un proprietar destept nu avea asa ceva. adica kawasaki Nu stau sa ma cert cu tine pe baza unor prostii de mult fumate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Nu stau sa ma cert cu tine pe baza unor prostii de mult fumate... e o parere pur si simplu personala. kawasaki pe locul 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 diferenta e din creier... un proprietar destept nu avea asa ceva. adica kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 e o parere pur si simplu personala. kawasaki pe locul 4. la mine honda e pe 3 , si yamaha pe 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Am avut 2 honde (ultima un blade) Am avut un suzuki La un moment dat mi-am luat un zx9r la caterinca. Atunci am vazut ce inseamna motor de kawa: rupe aderenta la accelerari serioase: atat am zis: KAWA e pentru mine Sunt la al doilea kawasak (zx6r acum) si urmatorul stiu sigur ca va fi tot o Kawa (zx6r 2008 sau zx10r 2007) Nu ma mai urc pe honda. Imi permit sa comentez pentru ca am condus din fiecare. Singura care imi face cu ochiul intr-adevar, dar nu imi permit, este K8 1000 de la suzu. Bike-ul ala este opera de arta. Am scris asta pentru ca sunt multi pro honda dar fara motiv. Nu au condus decat honda ca asa au auzit ei, ca honda "e" bune. Sa nu aud de fiabilitate. Absolut toate motoarele japo sunt la fel dpdv tehnic. Cum le intretii, asa le ai. Fiecare model are chichitza lui. Daca o stii, e bine. qed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Nu ma mai urc pe honda. de ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 de ce ? Honda Fireblade este o motocicleta foarte buna. Dar este foarte predictibila. Nu este violenta (trage lin - multora le place). Mie imi plac motoarele mai nervoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 diferenta e din creier... un proprietar destept nu avea asa ceva. adica kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 de ce sunt mai multe honda decat kawasaki in tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 cu fiabilitatea as putea sa te contrazic putin .stiu multe 636 cu probleme la cutia de viteze. asta nu inseamna ca nu imi place 636'ele care ptr mie e una dintre cele mai frumoase SS ..vb de cea cu evacuarea laterala 03-04 sa le zicem mai "delicate putin". honda? fara probleme de obicei .. sunt si cele cu putere/litru inferioara..asta e adevarul, deci motoare mai putin stresate. suzi..nu stiu pana acum sa aibe probleme .. de yamaha in schimb ..sa nu mai aud vreodata ..bine c'am scapat de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 de ce sunt mai multe honda decat kawasaki in tara? De ce sunt mai mult Loganuri decat Renaulturi, Fiat, Chevrolet... Esti extraordinar de limitat in perceptia fata de piata motoarelor, ti-ai luat un motor cat se poate de banal si esti orbit de calitatile lui fabuloase, fara sa fi apucat sa faci 10 km cu el macar, fara pauza ma refer. Te cunosc si m-am abtinut sa-ti raspund pana acum, dar genul asta de declaratii incept sa ma faca sa nu mai intru pe forumul asta. O sa afli din pacate pe parcurs ce inseamna intretinerea la modelul tau si mai vorbim in toamna, sa vad care mai e opinia ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate