CatalinG Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 (editat) Nu am vandut seatul. Prefer sa il dau la schimb dar cum deocamdata nu se gasesc doritori Oscilez intre z750 si zx6r/636.Stiu sunt total diferite, dar na ce sa zic imi plac amandoua.Parca mai mult ma atrage 636. De asta va intreb pe voi posesori de zx6r/636 de plusuri si minusuri. La drum lung e confortabila? E prea puternica pnt un incepator? Editat Februarie 26, 2014 de CatalinG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Salutari! Am citit pe net in legatura cu zx6r 00-02 si am inteles ca ar avea probleme cu chiloasa si cutia de viteze, este adevarat? La cutie nu am avut nici o problema ( schimba corect din prima, nu sare din trepte...) insa chiuloasa a necesitat o reparatie la scaune si supape, ghiduri si simeringuri ok ( oricum simeringurile le-am scimbat preventiv dar la ghiduri nu s-a pus problema). Mobra mea are 39k (sincer nu stiu daca sunt reali) si nu stiu daca a fost facut jocul la supape pana acum (automat acum a fost facut si jocul), cam la cati km verificati (refaceti) jocul? Este des intalnita problema chiuloasei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod3_nam3 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Va salut dragi motocicilisti! Scz daca postez gresit dar vreau sa intreb daca are cineva de vanzare un bord kawasaki ninja zx6r 2001 la un pret bun? Multumesc si drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Nu am vandut seatul. Prefer sa il dau la schimb dar cum deocamdata nu se gasesc doritori Oscilez intre z750 si zx6r/636.Stiu sunt total diferite, dar na ce sa zic imi plac amandoua.Parca mai mult ma atrage 636. De asta va intreb pe voi posesori de zx6r/636 de plusuri si minusuri. La drum lung e confortabila? E prea puternica pnt un incepator? 636 ce an vrei sa iti iei?Pana la 2002 inclusiv nu imi pot da cu parerea,pt. ca nu am avut,dar de la 2003 in sus le stiu,am avut.Toate sunt pe injectie,furca inversata,si sunt destul de ok.Modelul 2003-2004 mi s-a parut foarte rigid in schimb.Modelul 2001-2002 il are un prieten si e multumit de el.E mult mai confortabil decat 2003-2004 ,trage destul de bine,dar este pe carburatie si are furca normala. Referitor la Z 750 am avut si nu m-am adaptat deloc.Mi se pare o motocicleta destul de grea,iar la drum lung e un gunoi.Pt . Z 750 am avut modelul 2004 si modelul 2009.La fel de puturoase ambele,doar ca pe 2009 stai o idee mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinG Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Lasa te rog un id sau un nr de tel pe prv.Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krieger Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 de 5 ani am 636 din 2005, nu am schimbat decat consumabilele. in rest nici o problema, la absolut nimic. merge brici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phane Milcov Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 Va salut, ma intereseaza si pe mine un set de carene de circuit! Are cineva de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod3_nam3 Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 va salut dragi motociclisti! am si eu o intrebare am cumparat un kawasaki zx6r din 2001 iar fostul proprietar a pus bord de 99 pe ea iar eu am cumparat bordul ei original dar nu functioneaza si ma gandeam daca stie cineva daca ar trebui sa schimb un fir ceva sau ce ar trebui sa fac,mentionez ca mufele sunt identice ms mult )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 de unde esti? vezi sa nu fie mufele cocsate...sau vre-o siguranta bulita de ce a schimbat bordul? bord stiu ca avea la vanzare userul @X_el bine de zx9 dar cred ca mere ,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod3_nam3 Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Deci motorul l-am achizitionat ca fiind primul motor,problema e ca a fost cazut cu ea sau nu stiu ce s-a intamplat pentru ca motorul este din 2001 dar avea bordul din 99,am achizitionat un alt bord dar problema e ca cel vechi merge si indica corect iar cel pe care l-am cumparat cand aprind faza se aprinde martorul de la contact,daca semnalizez se aprinde martorul de semnalizarea si cel de faza lunga nu mai zic ca nu merge deloc cel de turatii. Deci eu ma gandesc ca sunt firile inversate dar nu prea are cum pentru ca am urmarit acum instalatia toata pana la panoul de siguranta si nu pare sa aiba modificari. Daca as fi in Romania nu mi-as bate capul pentru ca as merge la service dar sunt in Cehia si nu stiu unde sa o duc si nici limba nu o cunosc )) Deci daca poate cineva sa ma ajute cand ajung acasa promit ca fac cinste cu o bere pragheza Ar mai fi cred o problema,bordul pe care l-am cumparat are acele blocate cel de la turatii la 3500 si cel de km e in jur de 35,ma gandesc sa nu aiba o problema bordul ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 api nu este mai simplu sa lasi bordul cel vechi? zic si eu .....cel mai sigur vb cu userul TNG ...el sigur te poate ajuta,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod3_nam3 Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 salutare! am stat ceva timp cu schema in fata si am facut zeci de incercari pana am rezolvat problema problema mai grava a fost ca mufa avea pinii notati prost...deci daca cineva vrea sa schimbe bordul trebuie sa schimbati si firele iar ca sa nu le taiati se scot papucii din mufa(aici e un pic mai dificil dar cu atentie se rezolva) Daca cineva are nevoie de ajutor ii stau la dispozitie. seara buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 salutare! am stat ceva timp cu schema in fata si am facut zeci de incercari pana am rezolvat problema problema mai grava a fost ca mufa avea pinii notati prost...deci daca cineva vrea sa schimbe bordul trebuie sa schimbati si firele iar ca sa nu le taiati se scot papucii din mufa(aici e un pic mai dificil dar cu atentie se rezolva) Daca cineva are nevoie de ajutor ii stau la dispozitie. seara buna ! bine ca ai rezolvat-o.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krieger Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 aveti careva discuri de frana pe fata de 636 05-06 ? drepte sa fie..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 13, 2014 Share Postat Martie 13, 2014 Pentru cine vrea set carene+rezervor+buson racing Kawasaki ZX-6R 2007-2008: /index.php?/topic/709528-set-complet-de-carenerezervorbuson-racing-kawasaki-zx-6r-2007-2008/&do=findComment&comment=3694066 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Cumpar ZX6R 2005-2006 !!!!!!!!!!!! Zona Clujului!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VlaDI87 Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Are careva de vanzare un capac stator kawasaki 636 2004? Mersi anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Vand câteva piese de kawasaki 636 model 2005-2006 Set Crash-pad original Toba Arrow + silencer Pinten - negru(carena inferioară) stânga + dreapta, original Carena stânga - verde, Filtru aer K&N - folosit aproximativ 1000 km, Suport + scarita stanga pasager. In afara de toba si filtru de aer toate piesele sunt noi noute, originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abel Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Faine modele doar ca putine probleme la astea mai vechi de 2004. Caut Ram air pt zx6r 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Vand câteva piese de kawasaki 636 model 2005-2006 Set Crash-pad original Toba Arrow + silencer Pinten - negru(carena inferioară) stânga + dreapta, original Carena stânga - verde, Filtru aer K&N - folosit aproximativ 1000 km, Suport + scarita stanga pasager. In afara de toba si filtru de aer toate piesele sunt noi noute, originale. La ce pret ai crash pad-urile? Sa ma uit ce toba am eu pe ea si m-ar interesa si silencer-ul daca se potriveste, fara toba (daca dai si separat). Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krieger Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Vand câteva piese de kawasaki 636 model 2005-2006 Set Crash-pad original Toba Arrow + silencer Pinten - negru(carena inferioară) stânga + dreapta, original Carena stânga - verde, Filtru aer K&N - folosit aproximativ 1000 km, Suport + scarita stanga pasager. In afara de toba si filtru de aer toate piesele sunt noi noute, originale. pret pentru pinten te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Salutare, Vand filtru de aer BMC FM415/04 pentru ZX-6RR sau ZX-6R 636 05 - 06 Este nou nout sigilat la pretul de 160lei 0730 017 407 Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 La ce pret ai crash pad-urile? Sa ma uit ce toba am eu pe ea si m-ar interesa si silencer-ul daca se potriveste, fara toba (daca dai si separat). Stima 450 lei crash pad-urile Silencer-ul nu il dau separat pret pentru pinten te rog 600 lei stânga + dreapta Este nou-nout, in cutie, original, de culoare negru, luat de la United Motors Sunt exact asa cum le-am luat de la reprezentanta UM-Kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VlaDI87 Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 /index.php?/topic/710353-vand-stop-frana-led-kawasaki-636-2003-2004/ Pentru interesati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veli_cu Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 /index.php?/topic/710353-vand-stop-frana-led-kawasaki-636-2003-2004/ Pentru interesati Caut si eu un busonul de la robinetul de benzina ptr un kawa 636 din 2002 l-am pierdut ,daca ma poate ajuta cineva ,multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate