Survolaj Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Salutare fratzi ninja... Dupa ce m-am dat ceva timp pe un cbr f2, m-am gandit sa dau divortz si ma ma iau cu o ninja de 600 din '97 (poza mai jos). Dar am mare intrebare, ce e diferit la modelu '97 fatza de ala din '98 incoace? Si nu ma refer la chestiile evidente, cum ar fi carenajul, ci la motorizare, ciclistica, de astea... Noroc bun si asfalt uscat everybody. Uite acilea : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 ok multzam fain survolaj... chiar mi-au fost de folos chestiile alea. Iar cred ca d.p.d.v. ciclistic si modul cum sta pe viraje parerile ar fi impartite....ca nah, fiecare isi conduce motoru cum stie mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 salutare de o saptamana sunt si eu detinatorul unui KAWASAKI ZX-6R NINJA din 1997, exemplar deosebit (visiniu), putin cazut in curand si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 ai un motor bun dar ce scrie sub avatar nu imi place deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 ai un motor bun dar ce scrie sub avatar nu imi place deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 asta e pe aia m-am urcat prima data si la aia am ramas cu gandul acum sper sa ma impac bine cu kawa si poate schimbam si ce scrie la avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 io sincer nu va intelegsau poate voi nu ma intelegeti pe mine am tinut din tot dinadinsul ca prima mea motocicleta sa fie o ninja...adica o kawasaki nu as putea sa imi iau alta marca in detrimentul asteia sau sa imi iau yamaha de exemplu si pa mine sa ma cheme ca si acum sergiuKAWA si sa spun ca aia a fost prima mea moto care mia ramas la inima bla bla si mai stiu eu ce aberatii ii simplu iti place suzuki iti iei suzuki daca nu ai rabdare sa astepti pana apare un suzuki de care sa ai bani atunci nu iti lua ABSOLUT nimic ii simplu am stat 3 luni cu banii in buzunar pana am dat de un zxr si s-a meritat daca ati sti cate oferte gixeriste si yzfiste am avut vati cruci le-am refuzat pe toate spunendu-le clar si raspicat sunt FAN KAWASAKI si vreau doar KAWASAKI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 nici eu nu te inteleg... dar asta e farmecul, nu? iti dai seama daca am avea toti aceleasi gusturi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 salutare de o saptamana sunt si eu detinatorul unui KAWASAKI ZX-6R NINJA din 1997, exemplar deosebit (visiniu), putin cazut in curand si poze a fost cumva a lu radu? daca da o shtiu , e buna motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 a fost cumva a lu radu? daca da o shtiu , e buna motoreta da e motoreta care a fost la radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 bine ca a fost motorul lui radu ca daca era a lu vasile aveam o problema radu lo luat de la mircea si mircea de la marcel..etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 sinucide-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hothodac Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 neata... eu si jucaria mea...e inutil sa spun ca pur si simplu sunt in love...dar tocmai am facut'o si nu ma tem ca dau in penibil, sergiukawa a ridicat stacheta prea ssus sa avem asfalt uscat si fara evenimente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Sa o stapanesti sanatos! Frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Foarte frumoasa, sa te bucuri de ea, si la cati mai multi km fara evenimente nedorite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hothodac Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 multumesc frumos...so help me god,my brain and my skills...ceea ce va doresc si voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 neata... eu si jucaria mea...e inutil sa spun ca pur si simplu sunt in love...dar tocmai am facut'o si nu ma tem ca dau in penibil, sergiukawa a ridicat stacheta prea ssus sa avem asfalt uscat si fara evenimente neplacute senzationala, din asta vreau si eu daca nu sunt indiscret ... imi poti spune cand ai luat-o, de unde si cu cat?! merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIM Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 (editat) Salutare tuturor,caut sa mi cumpar un tankpad,imi poate spune cineva de unde l-as putea lua?Am tot cautat dar nu am gasit decat pe site-uri de genu .uk sau .us . Ma intereseaza ceva de genul: sau poate aveti si alte modele sa-mi recomandati Editat Martie 12, 2008 de HIM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 ce aveti voi aici sunt niste gunoaie de motorete care nu maerita atentia. uitati aici motocicleta serioasa. no name tunning... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 ce aveti voi aici sunt niste gunoaie de motorete care nu maerita atentia. uitati aici motocicleta serioasa. no name tunning... Misto farul ala de tractor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 ceva special la ce visam demult. nu l'am incercat inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 ceva special la ce visam demult. nu l'am incercat inca pai baga si tu un review cat mai repede si arata o poza unde sa se vada ca e si legat tubuletul de motor nu doar de cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 ceva special la ce visam demult. nu l'am incercat inca zi repede cati bani si de unde .... ma intereseaza borcanul in mod special ,eventual si instalatia...ca restu pot sa iau de acii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 din Germania. e la mana a 2a (ststemul doar, butelia e noua). a fost pe un 636 din 2002. l'am instalat singur e f usoara instalarea fata de cum am crezut. cum am zis, inca nu l'am testat dar am sa dau incurand un shot de incercare pe linie dreapta. a costat 230 euro cu tot cu butelie. poate se mai gasesc pe www.ebay.de (acolo l'am gasit si eu). bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 deobicei daca vrei ceva... se face astfel. se scoate "bateria" de carburatoare si se pune ca un fel de placa groasa de vreo cativa milimetri si se pun in dreptul fiecarui cilindru 2 chestii(pe placa) care injecteaza nosul, ca un fel de injectoare. la injectie se pune pe galeria de admisie. sunt mai multe timpuri de sisteme nos. direct port(care sunt cele mai bine) dry si wet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate