cip94 Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 va salut, De curand mi-am luat un kawasaki ninja zx6r si imi trebuie o casca (marimea M) cu care sa se asorteze ceva oferte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danalarm Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 va salut, De curand mi-am luat un kawasaki ninja zx6r si imi trebuie o casca (marimea M) cu care sa se asorteze ceva oferte ? Daca vrei noua vezi la ScorpioAZ. Eu am gasit la ei HJC Dragon, cu verde si negru. Nu este spectaculoasa casca dar e verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 (editat) va salut, De curand mi-am luat un kawasaki ninja zx6r si imi trebuie o casca (marimea M) cu care sa se asorteze ceva oferte ? asta crezi ca se asorteaza? Editat Mai 30, 2012 de Black_wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip94 Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 (editat) Daca vrei noua vezi la ScorpioAZ. Eu am gasit la ei HJC Dragon, cu verde si negru. Nu este spectaculoasa casca dar e verde nu vreau, spectaculoasa vreau sa fie si cu verde pe ea @Black_wolf de ce vrei sa o vinzi nu iti mai place modelu?:-? Editat Mai 30, 2012 de cip94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 @Black_wolf de ce vrei sa o vinzi nu iti mai place modelu?:-? nu am bani de sprey sa o fac verde pune mana si ia o casca "buna" pe care o faci la aerograf ce culoare vrea muschiu tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 (editat) asta crezi ca se asorteaza? :crack: :crack: am eu spray verde... Editat Mai 31, 2012 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 postez si aici poate am mai mult noroc.... cumpar toba stock pt 636 din 2002. oferte aici sau PM. postez si aici poate am mai mult noroc.... cumpar toba stock pt 636 din 2002. oferte aici sau PM. am cumparat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Am vandut 636-le(2005-2006).Nu prea imi pare bine,dar sper sa imi iau altceva curand.Tind sa cred ca 750 k6-k7. ti-ai mai cumparat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 cumpar carene fibra / pista zx6r 636 2005-6 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byty007 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 salut!!va rog ma puteti ajuta si pe mine vreu sa schimb uleiu la furca si nu styu cat trebe ulei sa cumpar am modelu de moto kawasaki ninja zx6r 99 .....multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 salut!!va rog ma puteti ajuta si pe mine vreu sa schimb uleiu la furca si nu styu cat trebe ulei sa cumpar am modelu de moto kawasaki ninja zx6r 99 .....multumesc 1L (motul,etc) 10W trebuie sa ti cumperi si semeringurile pt ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 ti-ai mai cumparat ceva? Si-a luat ma zx6 2008 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 bogatie,a facut un salt considerabil,poze ceva nimic? sa-l stapaneasca sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 bogatie,a facut un salt considerabil,poze ceva nimic? sa-l stapaneasca sanatos Momentan e ocupat sa il lustruiasca )E frumos foc,l-am vazut aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 (editat) ti-ai mai cumparat ceva? Pana la urma mi-am luat un zx-6r 2008 negru.E in proces de "restaurare".Am polisat la rezervor 3 ore.Acuma e sticla.O sa revin si cu poze cand am timp. Editat Iunie 11, 2012 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 bine pre ,sa-l stapanesti sanatos fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danut1984 Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Salutare, revin cu o problema destul de mare.... ghidonul meu are joc, evident am comandat rulmentii care o sa imi vina pe data de 19. Problema e ca pe langa acest joc, se simte destul de bine si pozitia de neutru.... pe multi ii sperie si zic ca se simte taricel .... am vizionat urmatorul clip pe ypoutube si m-am speriat Dupa parerea voastra care sunt sansele sa fie si axul ? ati mai patit/vazut asa ceva? oricum trebuie tinut cont ca la ninja rulmentii nu sunt ca aia ci sunt conici si bilele sunt cilindri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danalarm Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Pana la urma mi-am luat un zx-6r 2008 negru.E in proces de "restaurare".Am polisat la rezervor 3 ore.Acuma e sticla.O sa revin si cu poze cand am timp. Felicitari pentru motor. Am crezut ca pleci din club kawa La multi km fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Salutare, revin cu o problema destul de mare.... ghidonul meu are joc, evident am comandat rulmentii care o sa imi vina pe data de 19. Problema e ca pe langa acest joc, se simte destul de bine si pozitia de neutru.... pe multi ii sperie si zic ca se simte taricel .... am vizionat urmatorul clip pe ypoutube si m-am speriat Dupa parerea voastra care sunt sansele sa fie si axul ? ati mai patit/vazut asa ceva? oricum trebuie tinut cont ca la ninja rulmentii nu sunt ca aia ci sunt conici si bilele sunt cilindri ! Stai linistit.O sa vezi cand o sa desfaci.Nu te mai gandi la asta pana atunci. Nu am plecat din club inca.Acuma vreau sa imi schimb pinionul fata cu -2(14 in loc de 16) ca sa traga mai bine jos ca ma dispera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Acuma vreau sa imi schimb pinionul fata cu -2(14 in loc de 16) ca sa traga mai bine jos ca ma dispera. Asa am si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gex zxr Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 ce placute fata recomandati pt zx6r din 1999? vreau sa le schimb si nam nici o idee, un raport calitate\pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 250 euro. 0726 974 121 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Va salut baieti! Caut si eu pt un prieten un suport scarita pilot stanga pt un zx6r din 2000. Am gasit de la un zx6r din 98,aveti idee,se potriveste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius317 Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Si eu caut o scarita pilot stanga, pentru ZX6R 2005. Daca are cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate