1Bandit Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 (editat) Ia vedeti aici ce frumos merge TDM prin Bulgaria si Grecia nu stiu ce are ia de aici linku Misto tura Floriane !! Editat Martie 30, 2010 de 1Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 (editat) Ia vedeti aici ce frumos merge TDM prin Bulgaria si Grecia nu stiu ce are ia de aici linku Pai trebuia sa introduci codul de dupa "v=", adica CvI83lbhNbY Uite ca merge: Editat Martie 30, 2010 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 dap...a ramas semnul = inaintea codului...de aceea nu aparea. din fericire e korben promt si a rezolvat situatia. dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Eu am schimbat cablurile de la ambele mobre cu unele de frana de ATV. Sunt mult mai groase si mult mai rezistente. Le-am cumparat de la un magazin de piese pentru chinezarii si au fost vreo 20 de lei fiecare. Am pastrat si camasa acestora.La maneta s-au potrivit perfect, iar la cutie le-am prins cu niste butoiase (nu stiu cum altfel sa le spun) din chitul de cabluri de la louis: . Am reusit sa schimb acel cablu otelos de ambreiaj (fara camasa) dupa mai bine de ore de chin... Partea buna e ca nu am dat jos nimic, nici macar saua ! M-am chinuit putin, dar a mers. Acuma sper sa si tina. Daca nu, deh, macar am incercat. Pe viitor voi sti sa nu mai cumpar kit de reparatie (are 2 cabluri cu sistemele de prindere la 25 ron) Asfalt uscat la toti, sa ne vedem cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 da niste detalii Flavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Ia vedeti aici ce frumos merge TDM prin Bulgaria si Grecia nu stiu ce are ia de aici linku La Multi Ani si multa sanatate, Floriane! Sa ai parte numai de bucurii si calatorii cu mobra, cat incape. Numai bine iti doresc Cu respect, Alin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 La multi ani floriane! Mesaj completat iata si cateva poze din urcarea de pe 20 martie de pe transfagarasan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Floriane, ai imbatranit! La cat mai multi ani fara reparatii! Si sa ne vedem sanatosi la intrunire sau, cine stie, poate chiar mai devreme. S-ar putea peste vreo luna si jumatate sa ajung prin zona. Inca o data iti urez tot ce-ti doresti si LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Multumesc frumos pentru urari !!!!!!!!!!!!! Ehe, ma simt bine printre TDM-isti, asa cum vad eu lucrurile un TDM se lipeste si se potriveste exact unui om cu suflet bun. Sa avem parte toti de kilometrii multi si frumosi fara incidente. @ Cavaleru : misto superangularul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 ms. din pacate nu este al meu. visez in viitor la un dslr si cu un obiectiv fisheye.... dar mai la anu poate. intai sa invat sa scot untu din canonul meu si api trec la treburi serioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 la multi ani fotok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 La multi si buni ani, cu sanatate maxima pt Fotok-ul nostru! Si, ca sa se simta ca acasa, "Boldog SzĂźletĂŠsnapot!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 La multi ani si cat mai multi clienti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
truckeru_09 Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 La multi ani si din partea mea FOTOK multa sanatate si tot ce iti doresti sa ne vedem cu bine toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Salutare Fotok Florian La multi ani !!!! Am terminat si ioo cu vopsitul , uite uite niste poze cu iubita ie sexi nu ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 La Multi Ani Floriane! Mesaj completat Salutare Fotok Florian La multi ani !!!! Am terminat si ioo cu vopsitul , uite uite niste poze cu iubita ie sexi nu ????? A iesit fain! Mai niste stickere.. si poate va fii mai fain ca si a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 La Multi Ani Floriane!Mesaj completat A iesit fain! Mai niste stickere.. si poate va fii mai fain ca si a mea. Mesi mersi !!!!!!! o sa pun stickere numai ca astazi am terminat cu montatul. Dar asta urmeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 da niste detalii Flavius Salut. Ce detalii vreti sa stiti, va explic cu placere, si va scutesc de ceva chin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 LA MULTI ANI , FLORIANE !!!!! Bem berea la voi sau mai mai veniti pe la noi ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 ULTIMA STRIGARE KEDO, ca am luat ceva avans de pasti, si is in grafic cu ce imi trebe mie ... korben s-a retras din comanda, si cavaleru si le poate procura altfel, mai eficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Multumesc frumos si koszonom szepen. Iar am intinerit un an. @Raider: vezi ca a iesit misto? Tre sa fim descurcareti....ca altfel ne papa SLR-urile Maine primesc numerele de inmatriculare...dar mobra e inca la service pt schimbul de lant distributie si schimb ulei telescoape fatza. Lantzu nu vine decat maine seara candva...deci mai mult ca sigur nu o sa pot merge in tura cu Rockeru si Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 bre noi ajunge la tine in zona sambata mai pe la pranz-spre dupa amiaza. poate esti gata cu mobra pana atunci. asta daca lucreaza mecanicu tau sambata la ea si daca vine lantul la timp. sper sa ni te poti alatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 (editat) bre noi ajunge la tine in zona sambata mai pe la pranz-spre dupa amiaza. poate esti gata cu mobra pana atunci. asta daca lucreaza mecanicu tau sambata la ea si daca vine lantul la timp. sper sa ni te poti alatura Vezi cum te invarti cu mecanicu si poate vei reusi sa vi cu noi sambata. Ar fi super misto Editat Aprilie 1, 2010 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Vezi cum te invarti cu mecanicu si poate vei reusi sa vi cu noi sambata. Ar fi super misto am avea 2 fotografi profesionisti sa vezi atunci slideshowuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_tdm_tm Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Salut, Mai sunt si altii de "gabaritul" tau si se descurca admirabil cu TDM-ul, la inceput mai cu grija, dar pe masura ce te obisnuiesti tot mai lejer, Tdm-ul este totusi un motor greu si sunt mai avantajati cei mai inalti sau cu compasu mai mare (aproape 50 de kg mai mult fata de Transalp), uite poti face comparatia aici :Transalp Review si aici : Review TDM, mie in talon imi scrie masa totala 235 kg la TDM din 95, dar pe linga astea mai e si diferenta de cai putere care se simte la drum lung.Mesaj completat Salut Fratilor, Revin cu problema intalnirii din 9-11 iulie, din cate am observat majoritatea au optat pentru faptul ca e buna perioada, iar referitor la locatie am primit raspuns doar de la cativa. Avand in vedere posibilitatea de a organiza noi in Covasna intalnirea, m-am interesat de cateva lucruri ca sa fie clare de la inceput si sa pot sa vi le prezint din timp ca sa putem discuta daca modificam ceva sau nu . Pentru inceput o sa atasez harta cu un traseu pentru cei care nu au mai fost in zona si o sa va dau cateva explicatii : -9 iulie – Deplasare catre destinatie, intalnirea la Sfantu Gheorghe si in functie de cat de obositi vor fi cei care vin de la distante mai mari si la ce ore aproximeaza ca vor ajunge, mergem mai departe catre Sfanta Ana sau catre primul loc de campare-cazare in Targu Secuiesc la pensiunea “Szikla” : Primul loc de dormit (Sfantu Gheorghe-Sfanta Ana – Tg secuiesc = 68 km) -10 iulie- Plecare catre cel de-al doilea punct pe traseul: Tg. Secuiesc-Lacul de la Padureni,cu pauza aici- Covasna-Comandau= 70 km , Cu locul de dormit aici, la pensiunea: “ La lupu Singuratic” :Al doilea loc de dormit -11 iulie – Trezire , Împachetare, Plecare ! In functie de distante mai devreme sau mai tarziu. Am atasat link-urile ca sa va faceti o idee despre locurile de campare dar preturile din liste nu sunt relevante pentru ca vom avea parte de reduceri mari si in functie de cate persoane vom fi. Daca are cineva obiectii , va rog sa-mi spuneti din timp, ca sa nu-i bag si pe ceilalti oameni in vrie si pina la urma sa nu iasa nimic cu toate ca lucrurile vor fi rezolvate. In medie pretul cazarii va fi intre 20 si 40 Ron per pat si pt cort inca nu stiu dar probabil ceva modic. In speranta ca sunteti multumiti si va satisface aceasta organizare : Va multumesc pt rabdarea cu care ati citit acest post ! MIRCEA P.S. NU VA UITATI COSTUMELE DE BAIE ACASA !! banditule ai votul meu. prezent si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate