Raider Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Salutare baietii !!!! La multi ani Zoli !!!!!! Si sarbatorii fericit pentru totii !!!!! Astazi am plimbat toate ziua,am avut o zi foarte prost , o baba cu un reno abai ma lovit proasta nu a semnalizat si a vrut sa parcheaza ,am pus a frana ca nici ieu nam crezut, bine ca nu sa antamplat nimic . Acum 10 minute ca am ajuns acasa la prietena si cand am parcat mobra am zgariat carena proaspet vopsit,abai am luat un infract. Am muncit cu mobra foarte mult si a crezeut foarte prost ce am facut .asta ie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Va multumesc pentru urari! Paste fericit va doresc, si asfalt uscar celor care pleaca in tura! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 vezi raider, despre asta iti vorbeam. cum vopsesti mobra cum o zgarii. Acum daca dadeai o caruta de bani pe vopsea....iti si faceai o lobotomie @ excursionistii de pasti: arata foarte rau afara. undeva 6 grade.....si gugle zice ca urmeaza 4 zile cu ploaie urata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Paste fericit alaturi de cei buni!! ...de la Piatra Neamt va ureza Yamahaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 salutarestie careva o remorca moto de vanzare imi trebuie pentru un singur motor (ceva ieftin, dar functional si mai ales inmatriculata) - poate sa tina doar la dus remorca.... nu mai vin inapoi decat in vizite (parintii mai raman aici) poate va incumetati voi sa imi faceti o vizita in Spania Trebuie sa plec de prin zona definitiv (avand in vedere ca meseria de medic se cauta acolo si nu exista un BASE care sa comenteze fara sa gandeasca)si am nevoie sa-l iau pe d-l TDM dupa mine (daca nu as avea nevoie sa car multe bagaje as pleca calare dar sa fac 2 drumuri de 4000 de km parca nu ma incanta din punct de vedere al costurilor) Chiar daca nu am reusit sa va cunosc imi place aceasta comunitate a TDM-istilor si in mod cert voi mai scrie din cand in cand cate ceva pe aici. Acum va urez sa aveti un Paste Fericit si sa auzim numai de bine! Multa Bafta in continuare , din cate am vazut sunt o gramada de Tdm-isti si acolo ! Pacat ca nu ne onorezi cu prezenta ta la urmatoarea intalnire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Tdm-istilor va doresc un PASTE FERICIT !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 si ca tot ne plictisim: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 LA MULTI ANI ZOLI si PASTE FERICIT TUTUROR !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Hristos a inviat, domnilor! O data cu El si sperantele noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 daca cumva nu are nimeni, cea mai ieftina/rapida varianta pe care am gasit-o eu este (bine, calculat fara livrare) 730.41.08 de pe romimoto-piese.ro 36 lei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Salutare , ce parere aveti !!!! ce rotatii ie recomandat pentru tdm 850 cand ie cald motoru ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 revin! remorca stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Salutare , ce parere aveti !!!! ce rotatii ie recomandat pentru tdm 850 an relantiu, cand ie cald motoru ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Cauta si tu prin manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 SALUT Cine ma poata ajuta cu o furca fata completa pt model 3VD, an fabricatie 1995 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Salutare , ce parere aveti !!!! ce rotatii ie recomandat pentru tdm 850 cand ie cald motoru ???? http://www.moto-travel.ro/Yamaha_Service_M...l/target10.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sylver_dj Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Centru de greutate sus = garda mare la sol = comportament bun pe gropi. Greutatea o simti doar cind tii mobra pe picior. Sfatul meu totusi e sa NU iti iei TDM la 1.72 si prima motocicleta decat daca ai vreun motiv foarte puternic pentru asta, de scapat o s-o scapi sigur, si poate n-o sa fie tot timpul moale pe jos sau fara trafic in preajma. La 1.72 ca sa pui piciorul jos o sa tii motocicleta mult mai inclinata decat o tine unul cu 10cm mai lung in picioare, si o sa simti motocicleta mult mai grea. Eu zic ca e mai bine sa iti lasi o marja de siguranta pentru situatiile cind o sa ai noroi/nisip/gropi sub talpa cind pui piciorul jos. Bafta ! @barboge: sigur. Dupa 6-7 seara in timpul saptamanii, poate ne vedem prin cartier. Eu am un metru 72 incaltat si 63 de kile si ma descurc cu taurasul...odata din cauza unui caine am inecat motorul in curba la dreapta intr-o intersectie...am facut sandwish semnalizatorul, am ridicato singur si mi-am continuat drumul...Daca ai sange de motociclist in tine si te simti stapan pe tine poti sa iti iei ce motor vrei...Mi-am reglat suspensiile sa fie cat mai moi si elastice la 63 de kile cate am...M-am obisnuit cu motorul imi place de numa', si eu am fost de aceasi parere... ca ii prea inalta pt mine... Intoarcerile acelea la viteza mica intradevar sunt mai complicate pana te obisnuiesti... dar uiti lucrul asta cand mergi cu ea si la greutatea pe care o are se aseaza super bine, nu ca un motor de 170 de kile...de oras... Cu garda la sol as tine sa spun totusi ramane un motor de strada, si nu ii TA si nici F 650 GS care imi intra la casa in curte ok...Pe langa TDM, pe care il bag cu greu in curte ca am dat odata cu tobele in bordura ca am crezut ca acolo raman:))... Nu ma intelegeti gresit.... Eu nu sunt adeptul frazei nu iti lua primul motor de viteza ca mori, nu iti lua motor ca ii prea greu, ca ii prea inalt....Exista minusuri la orice motor...Dar ganditiva, cum ma protejeaza pe mine carenele si parbrizul de TDM si cum il protejeaza pe unul de 1 metru 90... Asfalt Uscat... Mesaj completat Salutare , ai dreptate ioo am 1,70 fix si ie greu s-al controlez an nisip,noroi mai ales an noroi ,dar mam descurcat pana acum , pe asfalt si an curbe nam probleme merge foarte ok . Ai 1,70 si ii greu sa il controlezi pe nisip si pe noroi... Nu esti singuru... Toti TDM -isti il controleaza greu...Pentru ca ii motor de strada, ce il ajuta is suspensile care au cursa lunga daca le reglezi... Daca nu ai cauciucuri enduro si motor usor enduro gen F 650 F 800 poti sa uiti mersul in noroi sau nisip ca nu pt asa ceva a fost facut... si la controlul pe nisip trebuie sa stii cum sa abordezi am mers pe drum forestier numai pietre si nisip si am mers intre 40 si 70 la ora, sa vezi ce lucrau suspensiile si mergea de numa... daca abordam cu 30 la ora sigur transpiram in palme:)) Mesaj completat Apropo, are ceva daca schimbi treptele fara ambreiaj ? Una din dati in care pleci si prinzi suta in 4 secunde am scapat pe la vreo 8000 de turatii abreiajul ca schimbam repede si s-a intamplat... Nu as mai vrea sa aud sunetele acelea in viatza mea si felul in care juca turometru cobora ca la o masina cu cutie de viteze automata asa in reluare:)) Daca te risti ii pe pielea ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Una din dati in care pleci si prinzi suta in 4 secundeam scapat pe la vreo 8000 de turatii abreiajul ca schimbam repede si s-a intamplat... Nu as mai vrea sa aud sunetele acelea in viatza mea si felul in care juca turometru cobora ca la o masina cu cutie de viteze automata asa in reluare:)) Daca te risti ii pe pielea ta... Vezi ca ti-a scapat esentialul: Flavius a fost obligat sa schimbe fara ambreiaj, pt ca i s-a rupt cablul Intre timp, omul si-a rezolvat problema, si a si anuntat pe forum (posturile citate de tine au mai mult de o saptamana) Totusi, cum naiba ai ajuns tu cu TDM-ul la 8000? Ai Parkinson? nu te poti controla? La 6000 iti ofera senzatii mai ceva ca o racheta, si tu o duci la 8000? Si mai faci si schimbari de viteza "scurte"? Nu te inteleg, cu ce ti-a gresit motocicleta asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Intr-adevar, am cam fost obligat ca mi s-a rupt cablul.. Acuma nu o sa fac obicei ca in fiecae zi sa schimb fara ambreiaj, desi din 3 in 4 si din 4 in 5 cred ca ar merge si fara ambreiaj, daca nu depasesti 4000 rpm, de cazut bine nu stiu cat de bine i-o cadea motorului... La care ii fluiera in treapta 3 ? Aveti idee din ce cauza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 acuma a inceput ? sau acuma te-ai dat pe fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Mi se pare ca are un inceput de fluierat. Acuma, trebuie sa schimb si uleiul, nu stiu daca din cauza asta ar putea face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_tdm_tm Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 SALUT Cine ma poata ajuta cu o furca fata completa pt model 3VD, an fabricatie 1995 ? model 1992 am eu daca te ajuta 0744520592 Mesaj completat Intr-adevar, am cam fost obligat ca mi s-a rupt cablul..Acuma nu o sa fac obicei ca in fiecae zi sa schimb fara ambreiaj, desi din 3 in 4 si din 4 in 5 cred ca ar merge si fara ambreiaj, daca nu depasesti 4000 rpm, de cazut bine nu stiu cat de bine i-o cadea motorului... La care ii fluiera in treapta 3 ? Aveti idee din ce cauza? cu a3a am avut si eu probleme nu fluiera dar scapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 'Tour-istii' de Paste , nu dati nici un semn de viata ?? N-ati inghetat pe acolo ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 am ajuns acasa dintr-o plimbare de 2100km cu destule peripetii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Cavalere, ne-ai lasat in aer. Povesteste-ne! Si poze, normal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate