switch Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Lasa ca te-ai abtinut de ziua taNu ai dat p'aci sa-ti zic "La multi ani!" Dar eu zic ca poti primi si acum Se primeste, se primeste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 @Korben: ma duc sa cer un aparat foto ca al meu a dat ortul popii ... de "cazut" n-am cazut in viraj ci cind intorceam mobra intr-o curte a unei firme ... si in loc sa ma dau jos si s-o intorc din citeva manevre, eu stateam pe ea si dadeam inainte- inapoi ... lesson learned ! in rest, ai dreptate ... eu greu sa ai de fiecare data reflexele corecte ... asta vine cu timul, la unii, niciodata la altii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Cavalere, incearca sa dai cu un adeziv, iar daca nu tine o alta solutie ar fi manson nou.Sau chiar 2, sa fie stereo. ce adeziv? ma gandeam sa dau cu apa cu sapun si aia e poate niste fixativ de par Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Mansoanele se prind in mod normal cu adeziv. Merge si fara, dar nu e cea mai buna idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Mansoanele se prind in mod normal cu adeziv. Merge si fara, dar nu e cea mai buna idee. ce fel de adeziv? daca dau cu lipici apoi cum le mai scot?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Cu dalta si ciocanul, Cavalere! Glumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 ce adeziv? ma gandeam sa dau cu apa cu sapun si aia e prenadez Mesaj completat ce fel de adeziv? daca dau cu lipici apoi cum le mai scot?? Daca va trebui sa le scoti inseamna ca nu mai sunt bune, sau ca nu ti le mai trebuie, deci nu mai conteaza cum le scoti prenadezul e suficient de elasic ca sa iti permita sa scoti mansoanele si suficient de adeziv ca sa nu se invarta mansonul pe ghidon cu conditia sa degresezi interiorul mansonului si ghidonul inainte de aplicarea prenadezului tu chiar nu stii nimic, mai omule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 prenadezMesaj completat Daca va trebui sa le scoti inseamna ca nu mai sunt bune, sau ca nu ti le mai trebuie, deci nu mai conteaza cum le scoti prenadezul e suficient de elasic ca sa iti permita sa scoti mansoanele si suficient de adeziv ca sa nu se invarta mansonul pe ghidon cu conditia sa degresezi interiorul mansonului si ghidonul inainte de aplicarea prenadezului tu chiar nu stii nimic, mai omule? nicule nu am av ut deloc treaba cu prenandezul si nici nu am mai schimbat vreodata mansoanele. nu am 27 de ani de experienta ca sa pot vorbi din ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 (editat) asa arata foaia (cam proasta poza, recunosc) si lantul ... daca s-a largit mansonul merge sa dai cu niste Power Tape pe ghidon 2, 3 straturi si daca-l tragi peste ar trebui sa stea fara lipici ... eu asa facem la scuter Mesaj completat o poza ceva mai buna ... Editat Aprilie 27, 2010 de ache2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 nu am 27 de ani de experienta ca sa pot vorbi din ea... Am observat ca inveti repede, asa ca tine aproape Ar fi pacat sa nu beneficieze toti de experienta mea, si altora ca mine (pentru ca nu le stiu eu pe toate) In epoca de piatra a motociclismului trebuia sa le stii cam pe toate, altfel nu te descurcai . Mesaj completat asa arata foaia (cam proasta poza, recunosc) si lantul ... Omule Verdict, crima Mergi in pace, pinionul e OK, lantul mai merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Saptamana viitoare as vrea sa fac urmatorul traseu: Bucuresti - Brasov - Miercurea Ciuc - Balan - Lacu Rosu - Bicaz - Durau - Brosteni - Vatra Dornei - Borsa - Telciu - Nasaud - variante: - pasul Tihuta (drum european) - pasul Rotunda (forestier) prin Sangeorz Bai, Rodna, Sant, Valea Mare Vatra Dornei - Paltinis (forestier) - Bilbor - variante: - direct spre Capu Corbului - ocol prin Secu, Borsec, Capu Corbului coada lacului Bicaz - Bicaz - Lacu Rosu - Odorheiu Secuiesc - Brasov - Bucuresti. 1300 Km = 3 zile Am nevoie de informatii in ce priveste starea drumurilor, cazare in zona lacului Bicaz si ce as putea taia din traseu fara sa pierd nimic interesant. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 (editat) OmuleVerdict, crima Mergi in pace, pinionul e OK, lantul mai merge saru'mina ! trebuie sa vad totusi ce freaca pe acolo ... banuiesc ca de aparatoarea de plastic ... mama ei de treaba, daca n-are cric central Editat Aprilie 28, 2010 de ache2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Saptamana viitoare as vrea sa fac urmatorul traseu:Bucuresti - Brasov - Miercurea Ciuc - Balan - Lacu Rosu - Bicaz - Durau - Brosteni - Vatra Dornei - Borsa - Telciu - Nasaud - variante: - pasul Tihuta (drum european) - pasul Rotunda (forestier) prin Sangeorz Bai, Rodna, Sant, Valea Mare Vatra Dornei - Paltinis (forestier) - Bilbor - variante: - direct spre Capu Corbului - ocol prin Secu, Borsec, Capu Corbului coada lacului Bicaz - Bicaz - Lacu Rosu - Odorheiu Secuiesc - Brasov - Bucuresti. 1300 Km = 3 zile Am nevoie de informatii in ce priveste starea drumurilor, cazare in zona lacului Bicaz si ce as putea taia din traseu fara sa pierd nimic interesant. Multumesc. cazare in bicaz: in oras cum mergi spre baraj este un complex mare pe stanga langa o biserica parca. e un pic cocotat pe munte, mi se pare. acolo am gasit cazare super ieftina. pasult tihuta e super misto asfaltat (aici iti poate de mai multe informatii Rockeru ca se duce in week-endu asta), cheile bicazului sunt ok, din loc in loc o groapa, dar nimic de speriat pt TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 nu am 27 de ani de experienta ca sa pot vorbi din ea... Las' ca am eu 17 ani experienta si am dat cu fundul de pamant de nu m-am vazut. Cateodata si talentul conteaza nu numai experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 nu am 27 de ani de experienta ca sa pot vorbi din ea... Las' ca am eu 17 ani experienta si am dat cu fundul de pamant de nu m-am vazut. Cateodata si talentul conteaza nu numai experienta. cat traim invatam nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 trebuie sa vad totusi ce freaca pe acolo ... banuiesc ca de aparatoarea de plastic ... Verifica intinderea lantului pe cricul lateral, "sageata" trebuie sa aiba minim 4 cm si maxim 5 cm Masoara cu ruleta, nu cu ochiul Mesaj completat cat traim invatam nu? Pai trebuie, altfel ne transformam in legume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Merg TDM-istii la Garnic? Eu probabil plec de vineri, de pe la 14:00 - 15:00, daca mai gasesc lume care sa plece cam asa (plecare din TM). Daca nu, probabil plec mai iute, de la 13:00, cu grupul organizat de la Timisoara Choppers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Saptamana viitoare as vrea sa fac urmatorul traseu:Bucuresti - Brasov - Miercurea Ciuc - Balan - Lacu Rosu - Bicaz - Durau - Brosteni - Vatra Dornei - Borsa - Telciu - Nasaud - variante: - pasul Tihuta (drum european) - pasul Rotunda (forestier) prin Sangeorz Bai, Rodna, Sant, Valea Mare Vatra Dornei - Paltinis (forestier) - Bilbor - variante: - direct spre Capu Corbului - ocol prin Secu, Borsec, Capu Corbului coada lacului Bicaz - Bicaz - Lacu Rosu - Odorheiu Secuiesc - Brasov - Bucuresti. 1300 Km = 3 zile Am nevoie de informatii in ce priveste starea drumurilor, cazare in zona lacului Bicaz si ce as putea taia din traseu fara sa pierd nimic interesant. Multumesc. De la Tusnad pina la Miercurea Ciuc drumul e rau dar circulabil, de la Miercurea Ciuc la Balan este drum nou asfaltat, dar de acolo e dezastru, mai bine o iei prin Gheorgheni catre Lacu Rosu (daca nu ai de gand sa faci full enduro )de la Gheorgheni catre Odorheiu secuiesc este drumul bun L-am facut nu de mult, mai multe detalii iti pot da baietii din Odorhei " Fotok". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 (editat) Merg TDM-istii la Garnic?Eu probabil plec de vineri, de pe la 14:00 - 15:00, daca mai gasesc lume care sa plece cam asa (plecare din TM). Daca nu, probabil plec mai iute, de la 13:00, cu grupul organizat de la Timisoara Choppers. Sunt cativa motociclisti aradeni, nu stiu sa fie vreun tedemist, dar printre ei e si Swartelf aka Alex aka fiul meu, cu Transalpul Sa aveti grija de el /index.php?...t&p=2397942 Editat Aprilie 28, 2010 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 (editat) De la Tusnad pina la Miercurea Ciuc drumul e rau dar circulabil, de la Miercurea Ciuc la Balan este drum nou asfaltat, dar de acolo e dezastru, mai bine o iei prin Gheorgheni catre Lacu Rosu (daca nu ai de gand sa faci full enduro )de la Gheorgheni catre Odorheiu secuiesc este drumul bun L-am facut nu de mult, mai multe detalii iti pot da baietii din Odorhei " Fotok". Multumesc pentru info. Mai vad un drum: Miercurea Ciuc - Valea Rece - Poiana Fagului - Puntea Lupului - Damuc - DN12C (iese intre Lacu Rosu si Bicaz). Pe acolo cum e? Nu caut neaparat drumuri bune, ci mai degraba peisaje faine. Editat Aprilie 28, 2010 de Marius '95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 asta scriam pe forum cand ati inceput sa planuiti excursia de paste. "daca veniti in bucovina, zona sucevei, da-ti-mi si mie de stire va rog. mi-ar placea sa va insotesc si/sau sa bem un pahar de ceva impreuna. plus ca va pot recomanda niste trasee frumoase prin zona. n-am tdm, dar merge si mobra mea, nu-s probleme." pacat ca n-ati dat si voi un semn daca tot ati venit prin zona sucevei. mi-ar fi placut sa va cunosc live. si poate va puteam ajuta cu accidentul. Salutare Gaby. Dupa cum ti-am si promis, astazi trag o tura pana in Vatra Dornei (la socrii) si am sa raman pana duminica. Poate vrei sa ne intalnim intr-o zi, poate in Campulung M. sau in Dorna, sa stam la un pahar de vorba. Ce zici? Numarul meu de tel e acesta 0743 279418. Vorbim la telefon, caci acolo unde am sa merg, nu o sa am net. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Salutare Gaby. Dupa cum ti-am si promis, astazi trag o tura pana in Vatra Dornei (la socrii) si am sa raman pana duminica. Poate vrei sa ne intalnim intr-o zi, poate in Campulung M. sau in Dorna, sa stam la un pahar de vorba. Ce zici? Numarul meu de tel e acesta 0743 279418. Vorbim la telefon, caci acolo unde am sa merg, nu o sa am net. Numai bine da-i omului un PM ca poate nu intra pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 (editat) unde gasesc un intrerupator sau cum ii spune la chestia aia de aprinde si stinge becul la frina de mana pe ghidon...imi ramane aprins stopul pe frina dupa ce o actionez si revine dar mai greu...nu vreau sa ma pupe vreun conservar in ..dos..pentru ca nu a vazut lucrand stopul Editat Aprilie 29, 2010 de cristian72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 unde gasesc un intrerupator sau cum ii spune la chestia aia de aprinde si stinge becul la frina de mana pe ghidon...imi ramane aprins stopul pe frina dupa ce o actionez si revine dar mai greu...nu vreau sa ma pupe vreun conservar in ..dos..pentru ca nu a vazut lucrand stopul demonteaza-l si curata-l un pic da cu wd40 la mine am observat azi ramane aprins dupa ce franez, daca imping maneta se stinge. ce-ai facut cu actele, cand pleci in innsorita spanie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian72 Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 demonteaza-l si curata-l un pic da cu wd40 la mine am observat azi ramane aprins dupa ce franez, daca imping maneta se stinge. ce-ai facut cu actele, cand pleci in innsorita spanie? am sa incerc sa curat si sa rezolv problema...sa speram ca isi revine..daca nu unde as putea sa gasesc piesa? cat despre spania ...mi-am depus actele la madrid si acum astept recunoasterea studiilor precum femeia la 9 luni cu bagajul la usa. cum primesc raspunsul lor am plecat....sincer fara nici o urma de regret si asta datorita oamenilor...avem o tara frumoasa pacat ca este locuita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate