2fingers Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Salutari! De un an detin si eu un 850 din '99 si sunt f.multumit de el.In afara de cateva sfaturi despre intretinere (in speta posibilitate control si verificare ulei)caut un suport sidecase.Daca poate sa ma ajute cineva astept cu interes ajutor.Respect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_tdm_tm Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 am eu unu de vanzare daca ai nevoie cavalere ma intereseaza la ce pret se vinde rezervoru am si eu unu si oferta care am primito mi se pare cam mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Salutari! De un an detin si eu un 850 din '99 si sunt f.multumit de el.In afara de cateva sfaturi despre intretinere (in speta posibilitate control si verificare ulei)caut un suport sidecase.Daca poate sa ma ajute cineva astept cu interes ajutor.Respect... Salutari si tie si bine ai venit printre noi, posesorii de tdm-uri. Mesaj completat intre timp un prieten a facut pt noi urmatoarea sigla. sper sa va placa Misto rau sigla, Cavalere. De aceea saptamana viitoare, am sa si fac cateva stik-ere cu ea, pentru a le lipi pe mobra. Am sa revin cu poze edificatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 cavalere ma intereseaza la ce pret se vinde rezervoruam si eu unu si oferta care am primito mi se pare cam mica. pai cam 300 lei e un rezervor, vreo 50lire Mesaj completat Salutari si tie si bine ai venit printre noi, posesorii de tdm-uri. Mesaj completat Misto rau sigla, Cavalere. De aceea saptamana viitoare, am sa si fac cateva stik-ere cu ea, pentru a le lipi pe mobra. Am sa revin cu poze edificatoare. daca vrei ti-l dau intr-un format de calitate superioara exact pt a fi facut stickere l-am creat fiecare TDM-ist trebuie sa aibe unu Mesaj completat PS o sa zica Korben ca el nu lipeste asemenea oribilitate pe Tdm-ul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 (editat) pai cam 300 lei e un rezervor, vreo 50lireMesaj completat daca vrei ti-l dau intr-un format de calitate superioara exact pt a fi facut stickere l-am creat fiecare TDM-ist trebuie sa aibe unu Mesaj completat PS o sa zica Korben ca el nu lipeste asemenea oribilitate pe Tdm-ul lui SUPER MISTO EMBLEMA CAVALERE , AR TREBUI FACUTE IN ACELASI LOC CA SA FIE LA FEL, MA REFER LA DIMENSIUNI , M-AM GANDIT SI EU LA ASA CEVA ,SI CHIAR AM PREGATIT PENTRU TRICOURI NISTE CHESTII, UITE LE ATASEZ AICI CA SA VAD CE PARERE AVETI. - YAMAHA-maneca dreapta -TDM simplu- maneca stanga -nick name- localitate - piept dreapta -emblema yamaha - piept stanga -TDM motociclist stilizat - spate (ceva mai mare) Editat Mai 22, 2010 de 1Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 mist initiativa banditule. uite eu ma gandesc sa punem pe tricou sigla Yamaha pe piept pe partea stanga, iar pe spate : Yamaha TDM numele si localitatea unele sub altele. pt nume si localitate as alge totusi un font mai simplu, fara inflorituri. mircea stii pe undeva unde sa le poti face ieftin si calitativ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 mist initiativa banditule. uite eu ma gandesc sa punem pe tricou sigla Yamaha pe piept pe partea stanga, iar pe spate : Yamaha TDM numele si localitatea unele sub altele. pt nume si localitate as alge totusi un font mai simplu, fara inflorituri. mircea stii pe undeva unde sa le poti face ieftin si calitativ? Pai aici la noi are cine sa le faca, dar bine ar fi daca am gasi niste tricouri mai de calitate (sa nu se largeasca la gat) si am impresia ca ar iesi undeva la 10 ron pe tricou,cu tot cu tricou nu cred sa iasa mai scump de 25 ron. Numele si localitatea nu trebuie scrise foarte mare si pe piept pt ca nu stai cu spatele la oameni, chiar daca noi ne cunoastem , o sa mai fie si altii care inca nu ne cunosc si o sa prinda bine la prezentari ca sa faca legatura intre nume si nick name. Cat despre font am vrut sa fie mai altfel decat celelalte inscrisuri de pe tricou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretzu gigicu Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 (editat) Super faina ideea cu emblema si cu tricourile Ar trebui sa ne hotaram mai multi sa facem tricouri, si sa dam comanda intr-un singur loc, poate obtinem si o reducere pt cantitate mai mare... Editat Mai 22, 2010 de cretzu gigicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Pai aici la noi are cine sa le faca, dar bine ar fi daca am gasi niste tricouri mai de calitate (sa nu se largeasca la gat) si am impresia ca ar iesi undeva la 10 ron pe tricou,cu tot cu tricou nu cred sa iasa mai scump de 25 ron. Numele si localitatea nu trebuie scrise foarte mare si pe piept pt ca nu stai cu spatele la oameni, chiar daca noi ne cunoastem , o sa mai fie si altii care inca nu ne cunosc si o sa prinda bine la prezentari ca sa faca legatura intre nume si nick name. Cat despre font am vrut sa fie mai altfel decat celelalte inscrisuri de pe tricou. Eu m-as apuca sa le fac dar nu prea avem aceleasi dimensiuni toti, asa ca daca asa se hotaraste lumea si vrea, o sa trebuiasca sa stiu cate bucati si ce marimi, de culoare, eu m-am oprit la negru ca arata si foarte bine si rezista bine la ture pe sub costumele de motor (nu se jegaresc chiar asa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 (editat) Ce misto Am un tricou maneca lunga de poliester si chiar cautam imagini pentru spate si maneci, cea de pe piept e creata deja. Cavalere, vreau si eu imaginea ta la rezolutie maxima pentru spate si 1Bandit, cu imaginile tale dar cele de buna calitate imi voi decora bratele Am nevoie de calitate maxima pentru imi voi face imprimarea prin sublimare, deci se va vedea orice defect. Abia astept sa termin tricoul, va rog grabiti-va. Mailto ady.rotaru@gmail.com Editat Mai 22, 2010 de ravenshield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Dragi tavarasi! am incercat eu sa citesc forumu asta pe la inceput sa imi dau eu seama singur de niste chestiuni da nu prea mere treaba... va rog eu mult dati-va cu parerea si voi; vreau sa imi iau un tdm si am gasit niste anunturi... care din ele are pretul corect? 1. ieftina si km putini din 2000 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...000-289401.html 2. mai noua, aceiasi km cu 1500 de euro mai mult http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...002-269338.html 3. si mai veche si mai multi km cea mai eftina http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...995-288764.html pe care sa o iau? ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 (editat) ... un tricou maneca lunga de poliester ... life in plastic/it's fantastic ... parca as vrea si eu un tricou dar orice culoare, inclusiv "flacara violet" (scuze fani Poli) numa' negru nu ... e bun la jeg, da' dupa ce dau jos geaca se observa dire, dire de sare ... prietenii stiu de ce ... @anndreiganea eu pe una ca-n 3 am dat 2000 de euro acum citeva luni ... fara topcase, suport, etc ... ziceam ca cu venirea verii se vor scumpi, dar vad ca de fapt s-a diversificat oferta ... daca ai banii, ia 900-le ... more is better, vorba aia Editat Mai 22, 2010 de ache2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Dragi tavarasi! am incercat eu sa citesc forumu asta pe la inceput sa imi dau eu seama singur de niste chestiuni da nu prea mere treaba... va rog eu mult dati-va cu parerea si voi; vreau sa imi iau un tdm si am gasit niste anunturi... care din ele are pretul corect? 1. ieftina si km putini din 2000 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...000-289401.html 2. mai noua, aceiasi km cu 1500 de euro mai mult http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...002-269338.html 3. si mai veche si mai multi km cea mai eftina http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...995-288764.html pe care sa o iau? ms anticipat daca as avea bani as lua-o pe a doua. daca nu mi-ar ajunge banii de prima as lua-o pe a doua. as vrea 4 tricouri 2 albe si 2 negre marime xxl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 daca as avea bani as lua-o pe a doua. daca nu mi-ar ajunge banii de prima as lua-o pe a doua. as vrea 4 tricouri 2 albe si 2 negre marime xxl multumesc pt promptitudine. dar de ce ? nu e cam suspecta diferenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 intre timp un prieten a facut pt noi urmatoarea sigla. sper sa va placa Un prieten, huh? 'Tu-ti ceapa ta! Arata-le oamenilor si celelalte variante, ca sa ma bucur si eu ca n-am muncit degeaba aseara In alta ordine de idei, am si vectorizat un TDM850, mai cartoon, asa. Cine are nevoie, cere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 multumesc pt promptitudine. dar de ce ? nu e cam suspecta diferenta? deci aia la 3500 merita pt ca are motorul mai mare, e mai noua, are injectie si arata si bine am gresit spunand ca as alegeo daca nu ar fi bani pe cea din 2000, nu imi place modelul acela si il prefer pe cel cu 2 faruri rotunde. oricum daca ai banii iao pe aia de 3500 ca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 (editat) dar de ce ? nu e cam suspecta diferenta? Nu e deloc suspecta diferenta. Asa sunt preturile in ziua de azi. Plus ca una este de 900 cmc, care e pe injectie, iar celelalte doua sunt de 850 cmc, editii ceva mai vechi, insa pe carburatie (concluzia, consum mai mare). Daca e sa iei una de 850, mai ieftina si neinmatriculata, ti-o recomand pe aceasta: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=68351 Am vorbit saptamana trecuta cu tipul care o vinde si o lasa la 1000 euro. Era interesat s-o cumpere un amic de-al meu, insa sa decis sa-si ia sportiva (CBR), in locul unui touring misto si ieftin. Asta e fiecare cu gusturile lui. Eu zic ca e un pret mai mult decat acceptabil, iar imbunatatiri (crashbar, proiectoare, sidecase-uri) ai poti aduce pe parcurs, cu maximum 500 euro. La sfarsit o sa ai o mobra pe placul tau si echipata brici de ture Costandu-te cu totul, 1000 E motocicleta si 500-600 E upgradeurile. Asta e parerea mea, acum depinde de tine de cati bani dispui si cat vrei sa investesti in motocicleta. Insa daca ar fi sa dispun de 3500-4000 de euro, mi-as lua un 900, care e pe injectie si face toti banii. Numai bine si te asteptam in randul nostru, al tdm-istilor. Editat Mai 22, 2010 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 ok atunci: asta 20000 din 2002 cu topcase si scut http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...002-269338.html sau asta 26000 din 2003 si'atat http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...003-280622.html multumesc inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 ok atunci: asta 20000 din 2002 cu topcase si scut http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...002-269338.html sau asta 26000 din 2003 si'atat http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...003-280622.html multumesc inca o data Vad ca amandoua au acelasi proprietar, din Valcea. Mergi la el si le probezi pe amandoua, daca esti decis sa cumperi una din ele. Daca merg ambele la fel de bine si arata impecabil, inclusiv kit-urile de lant, eu zic s-o iei pe cea din 2002, caci are aduse mai multe imbunatatiri (topcase, scut, anvelope noi), decat cel din 2003 care nu are nici un accesoriu. Acum depinde si de cum functioneaza motocicletele, in ce stare sunt, cel mai bine e sa mergi sa le vezi personal indeaproape (nu doar in poze) si sa le si probezi. Bafta in alegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 ok atunci: asta 20000 din 2002 cu topcase si scut http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...002-269338.html sau asta 26000 din 2003 si'atat http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...003-280622.html multumesc inca o data daca are vreuna din ele ABS, pe aia sa o iei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 (editat) Salut. Cea din 2002 cu topcase si scut am luat-o eu in martie. Am fost la valcea si le-am vazut si probat pe amandoua. Si cea cu 26000 km e tot din 2002 (ca model), merge f bine, numai ca are ceva zgarieturi mici pe rezervor ( italianul cred ca a pus un tankrucsac care a zgariat rezervorul), nu e cazuta. Editat Mai 22, 2010 de _Blade_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Salut.Cea din 2002 cu topcase si scut am luat-o eu in martie. Am fost la valcea si le-am vazut si probat pe amandoua. Si cea cu 26000 km e tot din 2002 (ca model), merge f bine, numai ca are ceva zgarieturi mici pe rezervor ( italianul cred ca a pus un tankrucsac care a zgariat rezervorul), nu e cazuta. multumesc ca mi-ai zis! cum e cum tdm-ul? esti multumit de el? dar despre vanzator ce poti sa imi zici? cu actele e inregula? .... ma bate rau gandu sa il iau.... asta daca nu iau teapa cu cumparatorul la motorul pe care il vand eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 M-ar interesa si pe mine vreo 2-3 tricouri. Stiti ce cred eu ca ar fi mai de efect? Embleme brodate pentru geci. Asa cum au cei care fac parte din cluburi moto. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 e o idee doar ca pe gecile texile nu prea merge cusuta, ci mai degraba lipita sau prinsa cu arici sau cu un fel de lipici termo. stiu pe vremea cand eram in liceu, si avema practica in atelierele de confectii mai erau niste benzi care se puneau intre 2 straturi de material si apoi treceai cu fierul de calcat pe ele si se topea banda respectiva si devenea un lipici intre cele doua straturi de material si rezista foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 vezi la ikea daca vrei banda din aia, o intrebi pe tanti care vinde perdelele. Era vreo 10 ron o banda de cativa metri, se foloseste pentru lipit tivul la perdele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate